Evrensel saatler denen saatlerde sabah uyandığında akşam yatmadan önce gibi bizler wcye giderken o da gelip bezini açıyorum lazimliga oturuyor cisss diyorumŞuan kullanmıyoruz tekrardan değerlerine baktırmam lazım. Ama aklımda bulunsun. Hoparlörun renklisi var bizde de. Evet iyi oluyor oyalıyor. Nasıl gidiyor tuvalet iletişimi ve nasıl bir süreç ilerliyor?
Ne kadar isterse emecek 2 yaşta biraktrcm diye şartlamadım amaEmmeye baya bağlı desene nasıl bırakacak 2 yaşına gelince :)) sağlıklı olsunlar da. Elbet yemek yerler daha uzun bir ömür var inşallah önlerinde :)
Bende kapının önüne bile olsa çıkartıyorum. Değişiklik iyi geliyor ona da bana da :))
Anladım canım. Bizde de büyük tuvaletini her yemekten sonra yapıyor bağırsak sistemi o şekilde işliyor. Sosyal medya hesaplarını kullanmıyorum. Ama bi araştırıcam merak ettim :)Evrensel saatler denen saatlerde sabah uyandığında akşam yatmadan önce gibi bizler wcye giderken o da gelip bezini açıyorum lazimliga oturuyor cisss diyorumo şekilde yapıyor cok hoşuna gidiyor. Sadece büyük wcyi belirli saati yok Leon'un onu da gozlemliyorum yüzüme bakıp poo diyor yapsa da yine de lazimliga oturtyrm amaç wcnin beze değil wcye yapildgni anlaması. Klozette çişleri dökerken bay bay yapıp yolluyoruz. Ama dedgm süreçlerin püf noktaları var facebooktan tuvalet iletişimi sayfasıni incelersen mantgni daha iyi gorursun canım.
Zaman çok çabuk geçiyor hemen büyüyorlar sorma. Seninki baya dilli maşallah. Hep derim anneler çocukları için en iyisini bilir. Sen öyle uygun gördüysen böyle devam et :)Ne kadar isterse emecek 2 yaşta biraktrcm diye şartlamadım amaannemin bir sözü var 40lik bebek bile karnının kararını bilir der şimdilik blw guvenyrm ama bakalim
Ben hala inanamyrm biliyr msn Leon büyüdü de parka gdyrZağzını burnunu yiyrm da kızıyor bana artık noo diyor
Yaptğı zaman belli ise o zaman cok avantajlisiniz. Leon 2 gunde yapiyor ve saati hiç belli olmuyor. 2 hafta not tuttum hiç ortak zaman yoktu malesf.Anladım canım. Bizde de büyük tuvaletini her yemekten sonra yapıyor bağırsak sistemi o şekilde işliyor. Sosyal medya hesaplarını kullanmıyorum. Ama bi araştırıcam merak ettim :)
Çok bisey demiyor aslında anne baba babam babiş momy çiş poo no nene haydi bunları söylüyor aklıma gelen. Ama bunları cok tekrar ettgmz icin bence söylüyor.Zaman çok çabuk geçiyor hemen büyüyorlar sorma. Seninki baya dilli maşallah. Hep derim anneler çocukları için en iyisini bilir. Sen öyle uygun gördüysen böyle devam et :)
Hemen hemen belli canım. Nadiren değişiyor. Bende gözlemleyerek fark ettim. Ona göre bezini değiştiriyorum.Yaptğı zaman belli ise o zaman cok avantajlisiniz. Leon 2 gunde yapiyor ve saati hiç belli olmuyor. 2 hafta not tuttum hiç ortak zaman yoktu malesf.
Bizde de anni diyor birde tam olmayan kelimeler varda daha tam anlamlı değil. Bende öpmeye doyamıyorum içime sokasım geliyor :))Çok bisey demiyor aslında anne baba babam babiş momy çiş poo no nene haydi bunları söylüyor aklıma gelen. Ama bunları cok tekrar ettgmz icin bence söylüyor.
Ses tonuna bile aşığım deliriyorum az bir kelime dese konuşunca sanırsam hunili gezicem
Ev icin de dolaşıyor ya bakip hala inanamyrm simdi benim oglum dimi bu diyeBizde de anni diyor birde tam olmayan kelimeler varda daha tam anlamlı değil. Bende öpmeye doyamıyorum içime sokasım geliyor :))
Ben inanma aşamasını 6 aylıkkenden aştım gibi ama hala baktıkça içim eriyor :))Ev icin de dolaşıyor ya bakip hala inanamyrm simdi benim oglum dimi bu diyedemek ki aşk bebeleri bunlar canım hamuru ballı kaymaklı kuzu doğurmuşuz megersem
Valla analık delilik diyorlardi sanirim bundan dolayıBen inanma aşamasını 6 aylıkkenden aştım gibi ama hala baktıkça içim eriyor :))
Olabilir gönüllü delilik :))Valla analık delilik diyorlardi sanirim bundan dolayı
Canım benim tel kırıldı derken 2021 benim.yilim olsun diye epey depar atyrmNapiyosunuz kizlar burasi da bombos olmus
Aleykümselam canım iyiyiz şükür sen nasılsın kuzun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?