Leon'un Günlüğü

Şuan kullanmıyoruz tekrardan değerlerine baktırmam lazım. Ama aklımda bulunsun. Hoparlörun renklisi var bizde de. Evet iyi oluyor oyalıyor. Nasıl gidiyor tuvalet iletişimi ve nasıl bir süreç ilerliyor?
Evrensel saatler denen saatlerde sabah uyandığında akşam yatmadan önce gibi bizler wcye giderken o da gelip bezini açıyorum lazimliga oturuyor cisss diyorum o şekilde yapıyor cok hoşuna gidiyor. Sadece büyük wcyi belirli saati yok Leon'un onu da gozlemliyorum yüzüme bakıp poo diyor yapsa da yine de lazimliga oturtyrm amaç wcnin beze değil wcye yapildgni anlaması. Klozette çişleri dökerken bay bay yapıp yolluyoruz. Ama dedgm süreçlerin püf noktaları var facebooktan tuvalet iletişimi sayfasıni incelersen mantgni daha iyi gorursun canım.

Ne kadar isterse emecek 2 yaşta biraktrcm diye şartlamadım ama annemin bir sözü var 40lik bebek bile karnının kararını bilir der şimdilik blw guvenyrm ama bakalim
Ben hala inanamyrm biliyr msn Leon büyüdü de parka gdyrZ ağzını burnunu yiyrm da kızıyor bana artık noo diyor

Anladım canım. Bizde de büyük tuvaletini her yemekten sonra yapıyor bağırsak sistemi o şekilde işliyor. Sosyal medya hesaplarını kullanmıyorum. Ama bi araştırıcam merak ettim :)

Zaman çok çabuk geçiyor hemen büyüyorlar sorma. Seninki baya dilli maşallah. Hep derim anneler çocukları için en iyisini bilir. Sen öyle uygun gördüysen böyle devam et :)

Anladım canım. Bizde de büyük tuvaletini her yemekten sonra yapıyor bağırsak sistemi o şekilde işliyor. Sosyal medya hesaplarını kullanmıyorum. Ama bi araştırıcam merak ettim :)
Yaptğı zaman belli ise o zaman cok avantajlisiniz. Leon 2 gunde yapiyor ve saati hiç belli olmuyor. 2 hafta not tuttum hiç ortak zaman yoktu malesf.

Zaman çok çabuk geçiyor hemen büyüyorlar sorma. Seninki baya dilli maşallah. Hep derim anneler çocukları için en iyisini bilir. Sen öyle uygun gördüysen böyle devam et :)
Çok bisey demiyor aslında anne baba babam babiş momy çiş poo no nene haydi bunları söylüyor aklıma gelen. Ama bunları cok tekrar ettgmz icin bence söylüyor.
Ses tonuna bile aşığım deliriyorum az bir kelime dese konuşunca sanırsam hunili gezicem

Yaptğı zaman belli ise o zaman cok avantajlisiniz. Leon 2 gunde yapiyor ve saati hiç belli olmuyor. 2 hafta not tuttum hiç ortak zaman yoktu malesf.
Hemen hemen belli canım. Nadiren değişiyor. Bende gözlemleyerek fark ettim. Ona göre bezini değiştiriyorum.

Bizde de anni diyor birde tam olmayan kelimeler varda daha tam anlamlı değil. Bende öpmeye doyamıyorum içime sokasım geliyor :))

Bizde de anni diyor birde tam olmayan kelimeler varda daha tam anlamlı değil. Bende öpmeye doyamıyorum içime sokasım geliyor :))
Ev icin de dolaşıyor ya bakip hala inanamyrm simdi benim oglum dimi bu diye demek ki aşk bebeleri bunlar canım hamuru ballı kaymaklı kuzu doğurmuşuz megersem

Arkadaşlar uzun zamandır giremedm hazır aklıma gelmişken şifreyi de hatrlrkn gireyim dedim
Leon 2 gün sonra 20 aylık olacak ve aşkımın esiri olmuş durumdym. Iyice konusmaya başladı hatta ingiliZce kelimeler yoğunlukta. Türkçe'den daha kolay soylenisleri diye kendimi avutuyorum şuan Ana dilinden önce sokerse İngilizceyi fena bozulurum. Ben kendisiyle Türkçe konusuyrm sadece.
Başka saçlari aşırı uzadı bildiğin bonusa döndü ( hayalimdi) 16 kilo şuan ve hala aşırı süt sevdalısı. Blw yapıyor çoğunlukla ama arada dayanamyp yoğurt da veriyrm. Aşırı iştahlı diyemem ama balık, dana eti, sebze, meyve her gıdadan yiyor seçtiği bir şey yok şuan.
Artık bu ay biraz da olsa su içmeye başladı hatta kendisi alıp içmeye başlynca çok sevindim. Anne sütü alan bebelerrr
18. Ayda ıkınma olayını iyice çözdü ve nerdeyse bezine hiç yapmadı. Çişini evrensel saatler ve arada kendisi söylüyor ama üzerine dusmuyorum. Kurban Bayramı'nda yazlıkta daha rahat ortam olur diye.

Başkaaa her gun kar da yağsa yağmur da olsa mutlaka dışarı cikiyrz. Yakın 2 sitede arkdslari var mutlaka sozlesip etknlk yapıyorlar. O kadar Güleryüzlu ki enerjisi herkesi sarıyor. Yaşça büyük ablaları daha çok seviyor ona daha kibar davrandıkları için sanırımn başkaaa hala yatağı yatagmza bitişik, arada yanmzda yatıyor 4 5 kez emmek için kalkıyor.
3.haftadir köpek dişleri çıkarıyor rahat suanlik bir sorunu yok.

Ayakları epeyce tombul.oldgu için ayak boyu ile eni 2 no fark ediyor.( Kış için indirimden aldgm botları 1 2 kere giydirebldm) 16. Ay bizim dönüm noktamız oldu kendi kendine 2 dakika da olsa durmayi öğrendi.
Sabahları yumurtayı kendisi kırıyor bu arada ( kabuk oluyor ama hemen onceden yıkyrm kabuğu) bu şekilde daha hoşuna gidiyor yiyor.

Kilo konusunda epey muzdrptim ki hamilelikte almadgm kiloyu doğum sonrası almstm. Aralıklı oruçla 65 günde 10 kilo gitti devam ediyorum 2 öğün ama epey bolca yiyorum. Spor mutlaka yapyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…