- 28 Mart 2018
- 5.210
- 12.608
- 248
Iyi ki değil orası gezmek icin iyi ama yaşamak icin değilEn merak ettiğim bölgedesin canım. Bende Marmara bölgesindeyim. Ama İstanbul değil :)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi ki değil orası gezmek icin iyi ama yaşamak icin değilEn merak ettiğim bölgedesin canım. Bende Marmara bölgesindeyim. Ama İstanbul değil :)
Bizde günü birlik gidiyoruz gezip geliyoruz. Yaşamak çok zor istanbulda :) bizde baby force diye bir markanın basit bir şey var. Civilden almıştık ama gel gör ki oğlum asla oturmuyor içinde. Hiç bir şekilde binmiyor. Sadece bebekken kullanabildik :)Iyi ki değil orası gezmek icin iyi ama yaşamak icin değilbu arada bebek arabası bakyrm sen travel mi kullanyrdn
Benim ki seviyordu aslında ama travel puset dışında oturma parçası vardı o parçaya sığmıyor ayakları ondan baston mu alsam diye dusunyrm da. BilemedmBizde günü birlik gidiyoruz gezip geliyoruz. Yaşamak çok zor istanbulda :) bizde baby force diye bir markanın basit bir şey var. Civilden almıştık ama gel gör ki oğlum asla oturmuyor içinde. Hiç bir şekilde binmiyor. Sadece bebekken kullanabildik :)
Alt komşumunda 14 aylık oğlu var. Oda. Yeni baston aldı mennun kaldı. Travel sistem vardı normalde onda da.Benim ki seviyordu aslında ama travel puset dışında oturma parçası vardı o parçaya sığmıyor ayakları ondan baston mu alsam diye dusunyrm da. Bilemedm
Bugün de 2 yaş oğlu olan arkadaşa sordum onun da oğlu yapılı epey arabaların en önemli özellgi sağlam olsun kasası dediAlt komşumunda 14 aylık oğlu var. Oda. Yeni baston aldı mennun kaldı. Travel sistem vardı normalde onda da.
Eğer oğlun oturacaksa sürekli kullanırım dersen sağlam bir şey almak mantıklı. Oğlum var canım. Babasına işten gelince özlüyor o zaman hemen kucağına gitmek istiyor. Bana çok düşkün bizimkisi. Babası oyun arkadaşı. Bizde daha pek konuşma yok ama şu bir haftadır anni diyor :))Bugün de 2 yaş oğlu olan arkadaşa sordum onun da oğlu yapılı epey arabaların en önemli özellgi sağlam olsun kasası dediartık daha neler öğreneceksem
bu arada senin oğlusun mu vardı güzel kizin Mi? Babasına aşırı düşkün Mu? Ben emzirmesem babayı.gorunce hiç tarafıma bakmıyor
baba babam daddy diyordu bugün de babiş diyor baktım benden kopya çekmiş
bana aşırı sıkışmasa anne bile demez memmemm diyor arada momy.
Ya annisini sevsinlerEğer oğlun oturacaksa sürekli kullanırım dersen sağlam bir şey almak mantıklı. Oğlum var canım. Babasına işten gelince özlüyor o zaman hemen kucağına gitmek istiyor. Bana çok düşkün bizimkisi. Babası oyun arkadaşı. Bizde daha pek konuşma yok ama şu bir haftadır anni diyor :))
Hangimizi parmağında oynatmıyorlar ki :)) Bizde babasını görüp oyun oynaması en fazla 1 saat. Bende uyuyunca anca vakit buluyorum :)Ya annisini sevsinlersabahtan akşama parmağında oynatyr beni ama babayı görünce kesinlikle bana bakmıyor. O an biraz bozulyrm ama kendime zaman ayiriyrm boylece
![]()
Işte benimki hep boyle yatana kadar babasıyla oynar emmek olmasa aramazHangimizi parmağında oynatmıyorlar ki :)) Bizde babasını görüp oyun oynaması en fazla 1 saat. Bende uyuyunca anca vakit buluyorum :)
Demekki babasını işte özlüyor. Bazen annelerden sıkılıyor çocuklar. Ondan da olabilir farklı biri ki o babası haliyle öyle olması normal canım. Sende dinlen işlerini yap. Ben yapamıyorum. Ancak akşam uyuduğunda işlerimi bitirebiliyorum.Işte benimki hep boyle yatana kadar babasıyla oynar emmek olmasa aramazki inan ev işi yemek en ufak bisey bile yapmadan sadece ona etkinlk su bu yapyrm sesimi bile yükseltmeden bu yasa kadar geldik. Baba gelince ben kötü üvey anne moduna giriyorum o derece yani
Annem de senin gibi söylüyor canım başta bozulyrdm sonra dedim ne bozulcm mis gibi istedgm kitabı okyrm banyomu yapyrmDemekki babasını işte özlüyor. Bazen annelerden sıkılıyor çocuklar. Ondan da olabilir farklı biri ki o babası haliyle öyle olması normal canım. Sende dinlen işlerini yap. Ben yapamıyorum. Ancak akşam uyuduğunda işlerimi bitirebiliyorum.
Demekki babasını işte özlüyor. Bazen annelerden sıkılıyor çocuklar. Ondan da olabilir farklı biri ki o babası haliyle öyle olması normal canım. Sende dinlen işlerini yap. Ben yapamıyorum. Ancak akşam uyuduğunda işlerimi bitirebiliyorum.
Adem güneş in vve Hatice Kübra tongar in kitaplarını bende okumak istiyorum. Hiç bozulma akşamları uyuyunca hangi işimi bitirsem diye bakıyorum :) gündüz bir kere uyuyor onda da dinlensem mi yemek mi yapsam diye tercih yapmak zorunda kalıyorum :)Annem de senin gibi söylüyor canım başta bozulyrdm sonra dedim ne bozulcm mis gibi istedgm kitabı okyrm banyomu yapyrm3 4 akşam oldu erken yatıyr aklımdaki 2 kitaba başladım tavsiye ederim. Adem Güneş'in yariladim tavsiye ederim.
Leon'u 10. Aya kadar tadim yaptırdım sadece sebze,meyve ve kuzu eti.Adem güneş in vve Hatice Kübra tongar in kitaplarını bende okumak istiyorum. Hiç bozulma akşamları uyuyunca hangi işimi bitirsem diye bakıyorum :) gündüz bir kere uyuyor onda da dinlensem mi yemek mi yapsam diye tercih yapmak zorunda kalıyorum :)
Bu arada günde kaç öğün ve neler yiyor?
Televizyon ve telefonla aradı nasıl istiyor mu?
Yemek konusunda anladığım kadarıyla emdiği sürece az yesin diye düşünüyorsun. Doyuyorsa sıkıntı yok.Leon'u 10. Aya kadar tadim yaptırdım sadece sebze,meyve ve kuzu eti.
Sonra yine sebze, meyve, kinoa ve karabugday verdim ekmek unlu mamul vermedim. Su çay bardağı yarisi kadar içmeye başladı ki şimdiye kadar 1 yemek kaşığı içerdi günde.
12 aydan sonra kahvaltıda yumurta yeşil zeytin, peynir genelde sevmez ,domates salata yer babası krep yapar hafta sonları ona bayılır.
1. Uykdan Uyanır 1 meyve yer yarim saat sonra 2 yemek kaşığı çorba ( yayla ve kabak corbasi sever genelde) içince açsa yemek veririm ama genelde istemez emmek daha tatlı geliyor sanirim. 1er kepçe etli sebze/ haftada 1 kere balik ve pirinç pilavı. Önüne koydugum onları da döküyor genelde.
Yine arada yoğurt ve meyve yer ( muz elma armut )
Akşam yine aynı yemeklerden ne yerse hafta sonu ise krep yapariz hamurundan ayiririz onu yer genelde.
Hala çok emdiği icin yemek konusunda üzerine cok düşmüyorum.
2 haftadir yemiyor tek lokma dişlerden dolayı yaka iğnesi modunda
Abla ona glutensiz undan kek yapıyordu 2 haftada 1, öğlen yerdi ondan da atıştırma.
Tv ben leslie yaptıgmda izliyor ve o da hareket ediyorbir de babası ile her akşam bir ülke müziği açıp dans ediyorlar ben izleyici
1 aydır hayvanlar ilgisini çekiyor ve aldgmZ kitaplarn Tv de animasyonlu videoları var onları açıyorum ama ben yanında aynı şekilde eşlik.ediyrm ve 1 hikayeyi milyon kez okutyr bana
![]()
Leon'un da demiri düşüktü fermix kullandık ama dişlerini siyah yaptı fırçalasak da. Şimdi venaturanin demirini aldim o da damlalikli değil kullanımı zor ama diş karartmiyormus hem de yine temiz içerikli kullanmk istersen aklnda olsn.Yemek konusunda anladığım kadarıyla emdiği sürece az yesin diye düşünüyorsun. Doyuyorsa sıkıntı yok.
Alerjisi olduğu için belli şeyleri veriyorum bende. Bizimde hala tadimlar devam ediyor tepki verdiği şeyleri ara ara denediğim için. Emmeyi günde 3 4 e düşürdüm zaten sütümde öyle çok yok. Alerjik mama da içiyor. Vitamin değerleri bi ara çok düşük çıktı o yüzden b12 iğnesi ve demir şurubu kullanmak zorunda kaldık. Kitaplara maşallah bizimki de bayılıyor. Bazen kendisi okuyormuş gibi yapıyor resimlerine bakıyor. En çok kitaplarla oyalaniyor. TV izletmiyorum. Biz izlerken bir döner bakar sonra dikkatini Çekmez.
Bu ara telefonu çok istiyor. Elinde tutmak istiyor. Onunda önüne geçmeye çalışıyorum.
Aslında önüne sunuyorum ama istemynce ısrar etmyrm o da zaten memmem diye yapışıyor koala gibiLeon'un da demiri düşüktü fermix kullandık ama dişlerini siyah yaptı fırçalasak da. Şimdi venaturanin demirini aldim o da damlalikli değil kullanımı zor ama diş karartmiyormus hem de yine temiz içerikli kullanmk istersen aklnda olsn.
Tel babasının görünce istiyor ona çare şu hoparlrler var wi-fi ile tele baglanyr şarkı o şekilde aciyorz gün içinde tavsiye ederim teli eline almak istemz o şekilde insallah.
Bu arada tuvalet iletişimine devam ediyoruz 1i salonda 1i wcde lazimlik var arada yapıyor.
Şuan kullanmıyoruz tekrardan değerlerine baktırmam lazım. Ama aklımda bulunsun. Hoparlörun renklisi var bizde de. Evet iyi oluyor oyalıyor. Nasıl gidiyor tuvalet iletişimi ve nasıl bir süreç ilerliyor?Leon'un da demiri düşüktü fermix kullandık ama dişlerini siyah yaptı fırçalasak da. Şimdi venaturanin demirini aldim o da damlalikli değil kullanımı zor ama diş karartmiyormus hem de yine temiz içerikli kullanmk istersen aklnda olsn.
Tel babasının görünce istiyor ona çare şu hoparlrler var wi-fi ile tele baglanyr şarkı o şekilde aciyorz gün içinde tavsiye ederim teli eline almak istemz o şekilde insallah.
Bu arada tuvalet iletişimine devam ediyoruz 1i salonda 1i wcde lazimlik var arada yapıyor.
Emmeye baya bağlı desene nasıl bırakacak 2 yaşına gelince :)) sağlıklı olsunlar da. Elbet yemek yerler daha uzun bir ömür var inşallah önlerinde :)Aslında önüne sunuyorum ama istemynce ısrar etmyrm o da zaten memmem diye yapışıyor koala gibikilosu da boyuda suanlik iyi teyzesi bakalim ilerde ne olur.
Her gün dışarı çıkıyoruz 10 dakika da olsa yoksa evde beni yiyebilir![]()