- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Oy maşallah bnm çikolatama park beşikte yatıyorlar düşme şansları yok yataktan şimdilik çok şükür ama iste kanepelere sandalyelere kısaca ne bulsalar tırmanıyorlar geçen gün birinin altını değişirken diğeri kanepeye çıkmış pat diye bi ses arkamı döndüm düşmüş yereYaa o tiplere kurban teyzeeee bir de adim heee maşallah tek tek ❤❤❤ yatak olayı beni çok geriyor ama şükür uyandgi gibi ses çıkarıyor simdlk. Ben koruma için o kadar şey aldm ki zamanla dengeli düşmeyi de öğreniyorlar şükürleon 10 buçuk aylik yürüdü teyzesi şuan yazlıkta tavuk peşine koşuyor inan diyet yaparken zayflamdm peşine zayifladm
Tatlım sana maşallah biz ailece 1 tane ile ugrasamyrz sen 2 tane hem de bu aşamada daha da dikkat istyr ama 2 saniye geri dönsen yapcklrni yapıyorlar. Rabbim tüm bebekleri korusun.Oy maşallah bnm çikolatama park beşikte yatıyorlar düşme şansları yok yataktan şimdilik çok şükür ama iste kanepelere sandalyelere kısaca ne bulsalar tırmanıyorlar geçen gün birinin altını değişirken diğeri kanepeye çıkmış pat diye bi ses arkamı döndüm düşmüş yereçok dikkat etmeye çalışıyorum ama oluyor kazalar bi yürüse dengeyi kursalar belki daha rahat olur diye düşünüyorum tabi yaramazlıklar artacak ama neyse canları sağolsun gene darısı başıma ben hiç zayiflayamiyorum genelde günde tek ogün yemek yiyebiliyorum oda aksam yemegi babamiz evde diye genede gitmiyor fazlaliklar aksama dek de ya meyve ya su başka biside yediğim yok
Süpermiş ben henüz lazimliga oturtmadim ama bu aralar her duşa girdiğimizde tuvalet pozisyonunda ayaklarından tutup çiş yaptırmaya çalışıyorum birisi yaptı bi kere ama diğeri ben öyle tutunca çocuğa gülme geliyor her defasında once gülmeye başlıyor birkac saniye sonra sıkılıyor ve kalkmak istiyor yapmıyor açıkçası tuvalet eğitimi hakkında hiç bilgim yok herkes fikrini söylese bilgilendirse süper olurSevgili anneler dün tuvalet iletişimine başladık küçük bey ile. Ve lazimliga ilk oturmada çişini yaptıbu arada dikkat çekmek istedgm tuvalet eğitimi değil yaptığım sadece onu gözlemleyerek yaptgm bir seydi. Bu konu hakkında bilginz var mi paylasm yapalım mi
ikicicek-birbocek
B Bluemom44
maydanoz
Merhaba canim nasilwin nasil.gidiyo leon nasil? Evet tuvalet egitimi verilmemesi gerektigini soyluyo doktorlar vu aylarda ben oyle biseye kalkismad hic.. napalim vallahi pandemi sonrasi biraz daha gezip tozmaya verdik kendimizi bazi kaynaklardan aktivitelwr buldum 12-13. Ay onlari denemeye calisiyoruz tatile cikicaz cok ihtiyavim var hamilelik ve 1 yas derken fazlasiyla yorulmusim nasil leon yuruyo mu calismaya basladinmiSevgili anneler dün tuvalet iletişimine başladık küçük bey ile. Ve lazimliga ilk oturmada çişini yaptıbu arada dikkat çekmek istedgm tuvalet eğitimi değil yaptığım sadece onu gözlemleyerek yaptgm bir seydi. Bu konu hakkında bilginz var mi paylasm yapalım mi
ikicicek-birbocek
B Bluemom44
maydanoz
Canım leon cok iyi yaylaya benzer yazlıkta inek ve tavuk peşinde koşturuyorMerhaba canim nasilwin nasil.gidiyo leon nasil? Evet tuvalet egitimi verilmemesi gerektigini soyluyo doktorlar vu aylarda ben oyle biseye kalkismad hic.. napalim vallahi pandemi sonrasi biraz daha gezip tozmaya verdik kendimizi bazi kaynaklardan aktivitelwr buldum 12-13. Ay onlari denemeye calisiyoruz tatile cikicaz cok ihtiyavim var hamilelik ve 1 yas derken fazlasiyla yorulmusim nasil leon yuruyo mu calismaya basladinmi
Ya sayfaya yazcktm ben şok oldum az önce nasıl.yani maşallah demeden önce bir şok yasayyymSüpermiş ben henüz lazimliga oturtmadim ama bu aralar her duşa girdiğimizde tuvalet pozisyonunda ayaklarından tutup çiş yaptırmaya çalışıyorum birisi yaptı bi kere ama diğeri ben öyle tutunca çocuğa gülme geliyor her defasında once gülmeye başlıyor birkac saniye sonra sıkılıyor ve kalkmak istiyor yapmıyor açıkçası tuvalet eğitimi hakkında hiç bilgim yok herkes fikrini söylese bilgilendirse süper olur
Efendim canım
Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. Inan ki sabrına hayran kaldgm bir anneydin şimdi daha da hayranlgm arttı. Ben hala leon uyusa da azcik dinlensm tek uykuya geçti napcm diye düşünrkn
Sağol canım benim başa gelen çekiliyor işteCanım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. Inan ki sabrına hayran kaldgm bir anneydin şimdi daha da hayranlgm arttı. Ben hala leon uyusa da azcik dinlensm tek uykuya geçti napcm diye düşünrkn 3uz gibi büyürler ne güzel
Içimden okurken birden erkek geçti karın şeklinden anlayan varmış ama ben pek anlamyrmSağol canım benim başa gelen çekiliyor işteplanlı birşey değildi nasip boyleymis simdiden nasil olacak nasil yetisecem diye stres aldi beni ödüm kopuyor açıkcası ama Allah kerim verir elbet kolaylığını maşallah cabuk geçmiş tek uykuya bizimkiler çizgilerini asla bozmuyor gunde iki kere yarımşar saat uyuyorlar gece uyanmalarinin haddi hesabı yok zaten
Tabi daha küçük diye net birşey söylemiyorlar ama erkeğe benziyor dedi doktor çevremdeki herkes komşularımdan anneme kardeşime hepsi erkek olacak deyip duruyor zatenIçimden okurken birden erkek geçti karın şeklinden anlayan varmış ama ben pek anlamyrm
Çok şanslı bir erkek olacak nasipse 2 ablasi olacak ve 2izz yaa. Hatta 3uz gibi olacaklar yaa maşallah düşünmesi bile aşırı tatlıTabi daha küçük diye net birşey söylemiyorlar ama erkeğe benziyor dedi doktor çevremdeki herkes komşularımdan anneme kardeşime hepsi erkek olacak deyip duruyor zaten
Ahh keşke bana da tatlı gelse :-DÇok şanslı bir erkek olacak nasipse 2 ablasi olacak ve 2izz yaa. Hatta 3uz gibi olacaklar yaa maşallah düşünmesi bile aşırı tatlı
Doğsun gelir ballı kaymaklarAhh keşke bana da tatlı gelse :-D
Ya ne zaman doğacak kuzummmAhh keşke bana da tatlı gelse :-D
25 mayıs tahmini doğum tarihimiz ama bakalım kızlar gibi erkenci olmaz inşYa ne zaman doğacak kuzummm
Şükür yaza gelmedi25 mayıs tahmini doğum tarihimiz ama bakalım kızlar gibi erkenci olmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?