Canım iyi bizim kuzu senin yavrular nasillar. Yana donuyor şuan tam dönme olmadı olamadı. Hala bez degstme harici birakmyrmSlm kızlar nslsnz bebisler nsl sizin bebeler dönmeye başladı mı bzm kızlar dönemiyor hâlâ
Iyiler şükür anca tepiniyor bnmkiler dönme fln henüz yok bnm paşam napiyoCanım iyi bizim kuzu senin yavrular nasillar. Yana donuyor şuan tam dönme olmadı olamadı. Hala bez degstme harici birakmyrm
Yeşillik ile beslendiğimizde sütümüzde yeşil çıkıyor kaka da yeşil oluyor.Merhaba bir konuda fikrinizi alacaktim kizim bir iki gundur yesil kaka yapiyor sizce neden bu sekilde olan var mi acaba
Sunu anladim ki Anneliğin ilk yılında yaşamın yarisi uyku yarisi yeme problemiymis ne zmn büyüyecek bu cimcimeler
Bugün uyuturken aklıma sen geldin öğlen. Dedim nasıl uyutuyor inşallah annecigne acır da 1 i çok uslu olur ınsallah. Mesela benim Nazlım aşırı usludur inşallahSunu anladim ki Anneliğin ilk yılında yaşamın yarisi uyku yarisi yeme problemiymis ne zmn büyüyecek bu cimcimeler
Senin nazlı adıyla saniyla nazlı uyumuyor yemiyor bu aralar bağırmayı öğrenmiş ha bire bağırıyor kardeşini uyandırıyor ölüyorum uyuyana dek ayaklarımin agrisindan yürüyemiyorum bazen sadece sallanarak uyuyorlar mecbur sallıyorum yarim saat biri yarim saat ötekini sallıyorum yerlerine koyuyom yarim saat sonra hortluyor minik kuşlarBugün uyuturken aklıma sen geldin öğlen. Dedim nasıl uyutuyor inşallah annecigne acır da 1 i çok uslu olur ınsallah. Mesela benim Nazlım aşırı usludur inşallah
Oy canım benim komşulardan birinden yardim istesen az valla insan 1 tane çıkar emin ol annen uzak mi sana inan grupta en destek olmak istedgm şu halimle sen varsın.Senin nazlı adıyla saniyla nazlı uyumuyor yemiyor bu aralar bağırmayı öğrenmiş ha bire bağırıyor kardeşini uyandırıyor ölüyorum uyuyana dek ayaklarımin agrisindan yürüyemiyorum bazen sadece sallanarak uyuyorlar mecbur sallıyorum yarim saat biri yarim saat ötekini sallıyorum yerlerine koyuyom yarim saat sonra hortluyor minik kuşlar
Sağol cnm bnm var bi 70 yasinds komşu teyzem hergun uğrar sever uyutur gider Allah razi olsun 2-3 gundur kv kp geldiler yardımcı oluyorlar biraz kalıp gidecekler kendi ailem başka şehirde bnm çikolatam napiyorOy canım benim komşulardan birinden yardim istesen az valla insan 1 tane çıkar emin ol annen uzak mi sana inan grupta en destek olmak istedgm şu halimle sen varsın.
Vallahi bana yardim etmiş gibi cok sevindimSağol cnm bnm var bi 70 yasinds komşu teyzem hergun uğrar sever uyutur gider Allah razi olsun 2-3 gundur kv kp geldiler yardımcı oluyorlar biraz kalıp gidecekler kendi ailem başka şehirde bnm çikolatam napiyor
Allah razı olsun canımVallahi bana yardim etmiş gibi cok sevindimnapsın teyzesi süt bankası peşinde koşturuyor fotolasalim
Canım inan ki ummadığın komşun yardim ediyor ben bebek arabasını çıkarırken hemen alt komşum geliyor yardim ediyor bana ki öncesinde konusmslgm bile yoktu bak yardima ihtycn olursa mutlaka gel dedi. Yan apartmanlarda anneler bebeğimi merak ettgndn durduyrlar dışardykn ben de konsyrm onlarla mutlaka sıkılırsan gel numarami alp arıyorlar inan sasyrm bende.Keşke banada yardıma gelen olsa bazen balkona çıkıp imdaaaaaat yetişin diye bağırasım geliyor .
Komşum var dediğin gibi ama benyardım isteyemiyorum nedense birinin karnı burnunda doğum yapacak diğerinin 2 tane çocuğu var .yani aslında herkesin kendi işi gücü var.koşun yetişin desem hepsi koşar gelir ama Rabbim güc kuvvet ve sağlam bir psikoloji gerektiriyor çocuk büyütürken .Canım inan ki ummadığın komşun yardim ediyor ben bebek arabasını çıkarırken hemen alt komşum geliyor yardim ediyor bana ki öncesinde konusmslgm bile yoktu bak yardima ihtycn olursa mutlaka gel dedi. Yan apartmanlarda anneler bebeğimi merak ettgndn durduyrlar dışardykn ben de konsyrm onlarla mutlaka sıkılırsan gel numarami alp arıyorlar inan sasyrm bende.
Mutlaka senin de vardır ama sen destek istemzsn olmyrsa iste gerekirse hedye al ama 1 insan evladı çıkar.
Bnmkiler biryere gidince huzursuzlaniyor onları sallamaktan hicbisi anlamıyorum birde cinsler illa beni görecekler başkasi ne uyutabiliyor nede mama yedirebiliyor özellikle küçüğü tam cadıKomşum var dediğin gibi ama benyardım isteyemiyorum nedense birinin karnı burnunda doğum yapacak diğerinin 2 tane çocuğu var .yani aslında herkesin kendi işi gücü var.koşun yetişin desem hepsi koşar gelir ama Rabbim güc kuvvet ve sağlam bir psikoloji gerektiriyor çocuk büyütürken .
Birde gezmeye akşam misafirliğe gitriğinizde ne yapıyorsunuz ben başka bir odada bebek emzirmekten hiçbirşey anlamıyorum benim kız sürekli emmek istiyor .biberonda almıyor
Canım haklsn ama bana telefon etmesi bile 2 dakika güç veriyor dedgm komslrn da çocukları var ama nerden anlyrsa ben demedn görüyor pusetime yardim edyr bunun gibi küçük ama hoşuna gdlsi şeylerKomşum var dediğin gibi ama benyardım isteyemiyorum nedense birinin karnı burnunda doğum yapacak diğerinin 2 tane çocuğu var .yani aslında herkesin kendi işi gücü var.koşun yetişin desem hepsi koşar gelir ama Rabbim güc kuvvet ve sağlam bir psikoloji gerektiriyor çocuk büyütürken .
Birde gezmeye akşam misafirliğe gitriğinizde ne yapıyorsunuz ben başka bir odada bebek emzirmekten hiçbirşey anlamıyorum benim kız sürekli emmek istiyor .biberonda almıyor
Ya sen benim nazlima mi dedin cadı yaaa severim o güzel suratlariBnmkiler biryere gidince huzursuzlaniyor onları sallamaktan hicbisi anlamıyorum birde cinsler illa beni görecekler başkasi ne uyutabiliyor nede mama yedirebiliyor özellikle küçüğü tam cadı
Fiyatları çok uygunmuş. Nerede yaşıyordun canım sen . Geçen sene gelmişti bu ürünler stoklardan çıkarttılar herhalde. aktüelde yok çünkü.Arkadaşlar kaşesi de var fiyatı çok çok uygunEki Görüntüle 2571590 Eki Görüntüle 2571591
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?