- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.193
- 78
- 31
Henüz almadım 250den 210a inmişti en son hep indirim olunca beklemedymOyun halısı alabildin mi canım çok faydası oluyor. Aralan ilk orda döndüoyuncakları tutup çekiyor baya ilgisini çekiyor
Canım 3 aylık başlanıyor mu uyku eğitimi? Ben hiç bakmadım onun ritmi neyse ona uyacağım 6 aya kadar zaten mutlaka bir düzen olustrcgz diye dusunyrm çünkü her atakta yada dis çıkarma v.b olaylarda başa donecgiz diye dusundgmden belki dusuncm.Uyku eğitimine başladım hanımlar.
Yani başlamıştım zaten.
Kucakta evi gezerek sallanarak uyuyordu.
Önce evde değil tek bir odada yürüdük sonra odanın bir kısmında yürüdük sonra ayakta durduk sadece sallandık
Sonra pısetşnde uyuyordu sersemken Pusete koydum orada salldım pşşş pşşş yaptım
Sonra pusete bırakıp gerektiğinde mızırdanınca pşş pşş yaptım.
Sonra puseti bıraktık koltukta emzirme yastığına eğimli koyuyorum pş pş yapıyorum
Zamanla pş pş azaltıp gerektiğinde pş pş yapıcam.
Sonra yastıkşa beşiğe yatıcaz
Sonra yastığı bırakıp sadece yatak.
Önümde 1 ayım var bakalım nasıl olacak.
Ay çok uygun fiyat ben 280e aldımHenüz almadım 250den 210a inmişti en son hep indirim olunca beklemedym
Bende çımgırağı var onu sallıyorum işe yaramazsa aynı o sese sahip oyun halısında bir oyuncağı var elimle buruşturuyorum şaşırıp susuyorArkadaşlar ablam gelmsti o bana bazı tüyolar verdi. Aşırı agladgnda bebek pet içme suyu şişesini ezer hareket yap elinle o sesle susar dedi eğer birseyi yoksa.
Çok işe yarıyor deneyin denetin
4 aylık benim oğlanCanım 3 aylık başlanıyor mu uyku eğitimi? Ben hiç bakmadım onun ritmi neyse ona uyacağım 6 aya kadar zaten mutlaka bir düzen olustrcgz diye dusunyrm çünkü her atakta yada dis çıkarma v.b olaylarda başa donecgiz diye dusundgmden belki dusuncm.
Ama sana masallah her şeyi muntazm yapyrsn
Onlar fayda etmiyordu buna bayildiBende çımgırağı var onu sallıyorum işe yaramazsa aynı o sese sahip oyun halısında bir oyuncağı var elimle buruşturuyorum şaşırıp susuyor
Aa ne zaman oldu yaa 4 aylık zaman çok çabuk geçiyor leon 8 aralıkta 4 aylık olacak4 aylık benim oğlan
4 aylıkken başlanıyor.
Ben de aslında ritmine uydum...
Uukusuna kendi dalınca daha iyi uyuyor ve mutlu uyanıyordu
Başarabilirsem süper olacak.
Bizimki erken geldi 3 hafta.Aa ne zaman oldu yaa 4 aylık zaman çok çabuk geçiyor leon 8 aralıkta 4 aylık olacak
Canım bence öyle. artık ben hep atak diye düşünür oldum Leon'uEvet atağa girmiş bulunmaktayız 4.ay atağının fragmanını yaşıyoruz herhalde. Uykuda düzensizlikler başladı. Gece 3gibi uyuyor. Memede ilgisi dağılıyor ufak bir ses duysa memeyi bırakıp dönüyor veya dikkatini çekecek bir şey varsa dönüp tekrar tekrar bakmaya çalışıyor. Allah yardımcımız olsun
Sadece ıkea almaya karar verdik bugün.Kızlar mama sandalyesi emin oldum ben şubatta indirimde iken ebebekten alcm nasip olursa.
Birde ikea mama sandlyesi annemin evine alacgm.
Siz kesinkarar verdnz mi?Eki Görüntüle 2560846
O tabak bitecek mi? Diye bir kitap var blw ile ilgili.Arkadaşlar bu aralar Blw youtube izlyrm ve Blw Türkiye diye bir grup varms ınst.da ona bakyrm. Bir de kitap yazmislar büyük ihtimal alacağım kitabı da.
Buharlı pişirici konusnda çoğu arkds gereksiz metal pişirici yeterli dedi duruma göre bakacgm ona da.
Bu arada gece sagim.yaparken çok yemeye basladim yine kilom aldı başını gitti
Valla o atak bizde Bayadır var.Evet atağa girmiş bulunmaktayız 4.ay atağının fragmanını yaşıyoruz herhalde. Uykuda düzensizlikler başladı. Gece 3gibi uyuyor. Memede ilgisi dağılıyor ufak bir ses duysa memeyi bırakıp dönüyor veya dikkatini çekecek bir şey varsa dönüp tekrar tekrar bakmaya çalışıyor. Allah yardımcımız olsun
Bulursan haberim olsunHanımlar bizim mimik sincaba sesli ışıklı hareketli bir oyuncak almak niyetindeyim. Ne önerirsiniz?
Eğitici...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?