- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.193
- 78
- 31
Kraft hoşuma gittiArwien hoş geldin canim
Biz hala travel kullanyrz canım bu yaz araştırcam bende baston.
E bebekte görüyorum ama
Canım indirim 29kasım cuma günü. Bunlar önden indirim yapmışlar ama herşeyde yok tabiki süpürge ve saç düzleştiricisi alacaktım onlarda indirim olmamış 29unu bekliyorumBen ıstdgm bisey bulamdm efsane indrm diycgm
Arwien hoş geldin canim
Aklına takılan her türlü konuda da bekleriz canımmerhaba, hoş buldum.
Pek giremiyorum da
İnşallah okuyacağım paylaşımlarınızı.
Sanırsam tosuncuk olmuş annesi Masallah kuzuma. Mama şifası olsun canimm4. Ayy kontrolünden çıktık.
7100 gram 65 cm olmuş.
Her şey yolunda dedi.
Alerji maması raporu verecek
İnşallahSanırsam tosuncuk olmuş annesi Masallah kuzuma. Mama şifası olsun canimm
Maşallah çok şükür canım4. Ayy kontrolünden çıktık.
7100 gram 65 cm olmuş.
Her şey yolunda dedi.
Alerji maması raporu verecek
Evet.Maşallah çok şükür canımAlerjisi inek sütüne mi
Allah kolaylık versin canım iyi bir diyet yapman gerekiyor inşallah kolay olur senin içinEvet.
Yani bilinen alerjisi bu.
Ama başka neye vardır bilinmiyor Henü.
Deneyip görüyoruz.
Cevizde de alerji oldu.
İnşallahAllah kolaylık versin canım iyi bir diyet yapman gerekiyor inşallah kolay olur senin için
Kızlar benim sıpa babynestte yatıyordu fakat kaldırmıştık onu 2hafta önce normal döşeğinde yatıyordu. Yaklaşık 1buçuk haftadırda dönmeye başladı. Şimdi bir huy edindi gece kendi kendine koyduğum yerde uyuyor normalde ve uyumadan baya gaz çıkardıyor dağa sola kıvırıyor kendini. Şimdide uyumadan yüz üstü dönüyor sürekli düzeltiyorum sırt üstü çeviriyorum. Allah korusun gece dönerken yüz üstü denk gelir nefes alamaz. Tekrar babyneste mi koysam kenarları yüksek olduğu için dönemez onunla tavşan gibi uyuyorum kaç gündür çıt sesine bakıyorum ne yapsam ki
Canım ben hep yan yatagnda yatırdım Leon'u ona çare olarak yanina sosis destek koymstum şimdi yatagnn yukseltsni indirdim birşey koymuyrm öyle yüz üstü yatarken dönmüyor şuan.Kızlar benim sıpa babynestte yatıyordu fakat kaldırmıştık onu 2hafta önce normal döşeğinde yatıyordu. Yaklaşık 1buçuk haftadırda dönmeye başladı. Şimdi bir huy edindi gece kendi kendine koyduğum yerde uyuyor normalde ve uyumadan baya gaz çıkardıyor dağa sola kıvırıyor kendini. Şimdide uyumadan yüz üstü dönüyor sürekli düzeltiyorum sırt üstü çeviriyorum. Allah korusun gece dönerken yüz üstü denk gelir nefes alamaz. Tekrar babyneste mi koysam kenarları yüksek olduğu için dönemez onunla tavşan gibi uyuyorum kaç gündür çıt sesine bakıyorum ne yapsam ki
Leon da mı dönmeye başladı?Canım ben hep yan yatagnda yatırdım Leon'u ona çare olarak yanina sosis destek koymstum şimdi yatagnn yukseltsni indirdim birşey koymuyrm öyle yüz üstü yatarken dönmüyor şuan.
Yanındaki oyuncağı almaya calisirken bacaklarını kaldırıp yana hamle yapıyor ama yüzüstü dönmedi hiç.Leon da mı dönmeye başladı?
Oyun halısı alabildin mi canım çok faydası oluyor. Aralan ilk orda döndüYanındaki oyuncağı almaya calisirken bacaklarını kaldırıp yana hamle yapıyor ama yüzüstü dönmedi hiç.
Birde bizim nerdeyse etknlgmz yok denecek kadar azdı ( karin ustu durma, kartlar,masallar azcik masaj aklıma gelenler )emme müptelası oldgu için oyuncak bile ablam gelince tutmayı anladı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?