Leonardo DiCaprio'nun annesinin tüyleri tartışma yarattı

Ciddi bir koku kaynağı . :KK12:

Erkek / kadın farketmez . Görüntünün çirkinliği değil kokmamak , hijyen sağlamak mesele . Ha görüntüde çirkin o ayrı .

Hay kiliniza tüküreyim dogalliginiza
da kadinin dogalligina cahilce yaklasmasina...... ..... ......
Ne sacma konular yaaa Allah askina
Ben zamaninda tatildeyken hatunun biri vardi yaninda birak koltuk altini kocam gibi bacak killari vardi bikini bolgesi tasmis artik mayodan ben kadindan igrendim uzaklastim.Ama bu onun secimi böqqq bana gore olamasada bananee
Ama acip koltuk altinida foto paylasma arkadasim gozume gozume sokma
Ya simdi su telefo dolandiricilari aradi cinlerim tepemde bu haberin yorumuna patladi artik

Haberi de tam okuyamadım kılları gördükten sonra :KK70:
Ama basit bi hesapla Leonardo 70lerde filan doğmuştur herhalde... Tam hippi dönemi.
E hippilerde kıl tüy yün işi yok zaten. Çırılçıplak da geziyolardı. Komün tipi yaşayıp, kim kime dum duma... Neyse canım bana ne meraklısı açar bakar okur.

O dönemlerden galiba bu fotoğraf.
Anne çiçek çocuk, baba çiçek çocuk... Kıllı olması bi yere kadar da, kasık biti olayı var bi de bunların.

Ben susayım artık ya daha da çirkinleşecek konu :KK70:

Plajlarda 10 erkekten dokuzunun koltukaltı kılları örülecek vaziyette. Hiç iyyy iğrenç diyen görmedim duymadım. Gayet de kılsız tüysüz sevgililerini kollarına takıp geziyorlar. Bu iki yüzlülük değil de nedir?

Plajlarda 10 erkekten dokuzunun koltukaltı kılları örülecek vaziyette. Hiç iyyy iğrenç diyen görmedim duymadım. Gayet de kılsız tüysüz sevgililerini kollarına takıp geziyorlar. Bu iki yüzlülük değil de nedir?
Iyyy ben diyorum vallaha. Koltuk altını almayan adam etek tıraşı da olmuyordur, leş gibi de kokuyordur. Midem bulanıyor, kol altı kıllı erkek görünce.
Tiksinç bence.

Iyyy ben diyorum vallaha. Koltuk altını almayan adam etek tıraşı da olmuyordur, leş gibi de kokuyordur. Midem bulanıyor, kol altı kıllı erkek görünce.
Tiksinç bence.

Temiz olmazsan kıllı da olsan kılsız da olsan kokarsın. Tam tersi kişisel temizliğe önem veren birinde kılların kokuya bir etkisi yok.

Temiz olmazsan kıllı da olsan kılsız da olsan kokarsın. Tam tersi kişisel temizliğe önem veren birinde kılların kokuya bir etkisi yok.
İşte bence koltuk altı kıllı erkek ve kadınlar temiz değil. Uzun, örülecek kıvama gelmişlerden bahsediyorum, elbette. Yoksa her birimiz 7/24 bebek poposu gibi gezemiyoruz ama şu fotoğraf benim içimi kaldırıyor ve erkek olsa da kaldırır.

Yani o kadar da değil aslında sadece gerçek anlamda örülecek kıvama gelmesi rahatsız ediyor yoksa öyle iki tüy olsa ıyy pis moduna girmiyorum tabii.

Umarım örülecek kıvamda kıl tüy seven bi adama denk gelmezsin. Bir arkadaşımın başına geldi de bir seneyi göremeden ayrıldılar.

Sadece kadin degil erkekde de itici duran bisey bu ama tartiscak baska seyleri yokmu:)

Fon cektiren de var midir. :-)

Bacak killari neyse de , kadin olsun erkek olsun her iki tarafta koltuk altini temizlemeli.

simle süslüyolar bile:KK70::KK70::KK70::KK70:

Capture.JPG

Estetikten öte önümüz yaz o kokuları düşünmek dahi istemiyorum. Tüyler resmen koku üretiyor terle birleşince.

X