ay çok güzel durmuş. güle güle kullan cnm. bende alcaktım bu renkten koyu durur diye onun yerine zümrüt yeşili aldım. çok açık durdu oda. keşke bundan alsaymışım görünce takanlarda :44:
Teşekkürler canım . Bende zümrüt yeşili istemistim ama bunu aldım dediğin gibi biraz koyu duruyorr ..
bende lens taktım mı rengi belli olmasını istiyorum. doal duruo sende super durmuş ama koyu. zümrüt yeşilide çok açık. ortası çok mu bunun
Malesef keske olsaa
iyiki zümrüt yeşili almadın cnm. çok rahatsız edio beni. hem çok açık ( gerçi bende öle duruo sanırım. ) hemde batma çok yapıo. tukuazlarım şuan en memnun olduğum renk.albümümde var buarada zümrüt yeşili. ne kadar açık olduğunu ordan görebilirsin cnm :44:
Baktım canım . Zümrüt yeşili gayet güzel olmus aslında batma yapmasa.. Senden görerek bidahaki lenslerimi zümrüt yeşili almayı düsünüyorum.. Ama sana en iyi turkuaz durmus hem doğal hem güzel...
evet cnm güzel aslında zümrüt yeşili ama turkuaz daha güzel durdu bende. takınca varlığını unutuyorum bazen :) zümrüt yeşili arada batma yapıo nedense. yıkıyıp tekrar takınca geçio gerçi. sende alda bakalım sende çok güzel duracağı kesin. hareli yeşil çok güzel durmuş çünkü.
kendi göz rengin daha güzeldir eminim
gözlerim bozuk olmasa lensin yanından bile geçmem
eğer gözlerin bozuksa bile renkli takmamaya özen göstermelisin bana doktorum istemememe rağmen sakın renkli takacam diye uğraşma demişti, şeffaf lensler daha oksijen geçirgenli olur,
hele hele gözlerin bozuk değil de sırf renkli olayım diyorsan, sağlam gözlerini bana ver
Bi zararı dokunmadı simdiye kadar lenslerimin bu yüzden kullanmakta tereddüt etmiyorum
lenslerim numarasız zaten
Freshlook hareli yeşil . Nasıl olmus sizce ?
çok güzel olmuş canım güle güle kullan küçük gelmese bende alırdım bu renk
cnm bu foto flaşlımı. gün ışığında da bu renk mi yoksa koyumu ? çok beğendim de koyu durmuyosa bunuda almaya karar verdimhareli gri alıcam 1 ay sora falan. onunla beraber yeşil almayı düşünüyodum da
evet flashlı bu foto .. normalde çok az daha koyusu duruyo benim gözümde gün ışıgında ..
baya bi doğal ozaman cnmalcağım iki lens belli oldu gibi şuanki lenslerimin süresi bitsin griyle yeşil alıcam . gerçi aylık ama 2 aydır kullanıyorum. herhangi sorun yok . dur bakalım ne kadar dayancak