- 29 Ocak 2016
- 161
- 68
-
- Konu Sahibi amethist34
solotica'nın mel rengini almıştım, sevmedim o rengini.solotica dan memnunmusun kalite bakımından
paylasımlarınız cok güzel bize de fikir oluyor resimler ama ben en cok doğal gözlerinizi beğendim:):)solotica'nın mel rengini almıştım, sevmedim o rengini.
gözlerim de çok yapay duruyordu
sanki 'gora' gibi bakıyordum,
hiç takmadığım için de susuz kalıp bozulmuşlar.
ama diğer renkleri nasıl durur onun hakkında yorum yapamayacağım.
kalite olarak desio- b&L- solotica mı dersen ben baush lombu beğendim çok rahatlar diğerlerine göre.
baush lomblar çok uygundu kampanyadalar idi, belki halen devam ediyordur aldığım optikde. (gözüm optik)bende yeşil lens kullanmak istiyorum.. sizin lenslerinizin fiyatları nedir acaba
teşekkür ederim.paylasımlarınız cok güzel bize de fikir oluyor resimler ama ben en cok doğal gözlerinizi beğendim:):)
desert dream harika durmuş.Desio desert dream ve smoky gray renklerini aldim. kendi goz rengim yesil. resimlerde nasil durduklarini gorebilirsiniz. Desio'nun kendi sitesinde kutusu 39 euro'ya satiliyor.
Peki lensler kac basim 2015 solotica lenslerin cok yapay oldugubsoyleniyorBende solotica lens kullanıyorum 3 aylık quartzo rengi, kendi gözrengim siyaha yakın ama gözümde yinede lens rengini çok güzel belli ediyo ve hic yapay durmuyo galiba göz renginden rengine gözde durusuda değişiyor, ben çok memnunum
Sizin lenslerinizde çok yakısmıs :)
Benim kendi göz rengim çok koyu olduğu halde çok doğal durdu tamamen rengini verdi ama kendi göz rengi acık olanlarda çok doğal durucağına inanmıyorum acıkcası kisiden kisiye değisiyo diyolar amaPeki lensler kac basim 2015 solotica lenslerin cok yapay oldugubsoyleniyor