Kontakt Lens Lensimi takamıyorum

qulnihalll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
88
8
Merhaba bayanlar öncelikle ne yapacağımı bilemedim, size danışmak istedim.. Bu gün dereceli lens adım. Saatlerdir aynanın karşısında takmak için uğraşıp duruyorum.. gözüm acıdı öyle bıraktım. Daha önce hiç kullanmadım.. takmayı bilmiyorum diye bir sürü video falan izledimm. Tamam diyorum bu kez takıcam yok! yine olmuyo.. :KK43: yardım edin yaa ne yapayım been..

Bende bir ara numaralı lens almıştım,takasıya kadar gözlerimden şıpır şıpır gözyaşı akmıştı ve kan çanağı gibi olmuştu :) Çok zor ve zahmetli bir iş gerçekten, ve ben hala takmayı beceremiyorum elimde kalıp duruyor bir türlü yerleştiremiyorum. Bir optikçiye gitseniz,orada yardım ederler ve size nasıl takmanız gerektiğini en iyi onlar gösterirler.

haklısın aslında göstericeklerdi aslında onlara fırsat vermeyen bendimmm..s acelem vardıı. yarın ilk işim gidip yardım alıcam burdan da olucak iş deil .sss

haklısın aslında göstericeklerdi aslında onlara fırsat vermeyen bendimmm..s acelem vardıı. yarın ilk işim gidip yardım alıcam burdan da olucak iş deil .sss

Kesinlike.. Burada kimse doğru bir şekilde anlatamaz size. en iyisi onlardan yardım alın ve güzelce öğrenin :)

Aldığınız yere sorsaydınız keşke , ben de 2 yıl önce kullanmışım. Alırken sordum gösterdiler harfiyen ve eve gelince 2. denememde takabilmiştim :KK8:

X