Kontakt Lens Lensi solüsyon yerine suyun içine koymanın sonucu

Ben de şeffaf numaralı lens kullanıyorum yıllardır
Benzer bir şey benim de başıma geldi gecenin bir yarısı solüsyonun bittiğini gördüm,gece lensle uyusam yine aynı şey olup gözüme yapışacaktı
Öylece bıraksaydım ezilip büzülüyor semsert kalıyor kullanılamaz hale geliyor
Çok az bir suyun içine koymuştum taktığımda yapışma olmadı zaten takmaya çalışırken aşırı bir yanma oldu hemen çıkardım
Ve lensi atmak zorunda kaldım
Bilgilendirici bir konu olmuş,bilgisizlikten kaynaklandığını düşünmüyorum o anlık çaresizlikle yapılmış bir şey ben de riskini bile bile yapmıştım
Bilmeyenler için de açıklayıcı bir konu

Son düzenleme:
Arkadaşlar 1995 yılından beri lens kullanan biri olarak ne olursa olsun her zaman lens ilacı kullanmanızı öneririm ve de taze lens ilacı kullanılmalı her seferinde..
Ancak diyelim ki gece farkettiniz lens ilacınızın bittiğini, bu durumda lenslerinizi korumak adına tek yapabileceğiniz şey lenslerinizi kendi tükürüğünüz içinde saklamak.. Tuhaf gelebilir ama doktor tavsiyesidir ve denenmiştir..
Ancak bu geçici ve tek seferlik bir çözümdür ve tabiki tekrar gözünüze takmadan önce lens ilacı kullanılmalıdır. Yani bir gece için tükürükte sakladıysanız lensinizi, ertesi sabah hemen gidin lens ilacı alın ve lenslerinizi lens ilacında bir süre bekletin ve öyle takın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…