Yok canim simdi inme onun seviyesine kibliyomus sonra.. uzulursun ben cok uzuluyorumPiskolojik sorunlariniz var galiba yada mune' ile sohbet falan mi etmek istiyorsunuz.. ne oldu yönetici takti mi sizi. Pek takmisa benzemiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim simdi inme onun seviyesine kibliyomus sonra.. uzulursun ben cok uzuluyorumPiskolojik sorunlariniz var galiba yada mune' ile sohbet falan mi etmek istiyorsunuz.. ne oldu yönetici takti mi sizi. Pek takmisa benzemiyor.
Kib’ledim.Piskolojik sorunlariniz var galiba yada mune' ile sohbet falan mi etmek istiyorsunuz.. ne oldu yönetici takti mi sizi. Pek takmisa benzemiyor.
Bu haberi nereden okudunuz? Lens herkes kullanmamalı tabi ki, belli bir usulu var. Dikkat edilmezse her şey gibi onun da riski var. SevgilerLens takmayın. Kör ediyormuş. Artık çok korkuyorum
Hayirdir bu sitedeki paylasimlardan senmi sorumlusin heryere @Mune yaziyorsun baska isin yokmu senin herkesin paylasimlarina mune yaziyosun.. zaten site yoneticilerinin isi gucu yoktu heryere mune yazmanla ugrassin rahatsiz oluyosan cik. Burdaki bazi insanlar ne kadar bos ya. Nesi reklam kiz lensi soruyo nedir seni rahatsiz eden ?
Piskolojik sorunlariniz var galiba yada mune' ile sohbet falan mi etmek istiyorsunuz.. ne oldu yönetici takti mi sizi. Pek takmisa benzemiyor.
Yok canim simdi inme onun seviyesine kibliyomus sonra.. uzulursun ben cok uzuluyorum
Ya bir bakteri varmış. 2 haber okudum. Her iki olayda da gözde bir bakteri ürüyormuş ve kör ediyormuş. Benim gözümde de batma olayı sürekli olduğu için korktumBu haberi nereden okudunuz? Lens herkes kullanmamalı tabi ki, belli bir usulu var. Dikkat edilmezse her şey gibi onun da riski var. Sevgiler
Her yerede anlamsizca mune yazmasinin bence bi anlami yok . Insanlar rahtsiz oldjklari konuyu zaten sikayet ediyor. Ayrica burda herkes bi konuda biseyler danisiyo ve soruyo. Burda nasil bi reklam olabilir acaba lens konusunda bi soru sormasi neden kendisini rahatsiz ediyor acaba. Yoneticiler mudahale edecek yerleri biliyolar zatenKonu lens önerisi, konunun açıldığı yer Bir Derdim Var başlığında BDV.
BDV'nin kurallarından biri de, derdinizi, üzüntünüzü paylaşmanız ve rahatlamanız.
Dinlemeden Mune ablayı etiketlediği için kızdığınız kişi de konunun reklam olmasından değil de, konunun yanlış yere açılmasından dolayı -düzeltilmesi için- etiketlemiş olabilir?
Bunu sadece -Selene değil, hangimiz görsek yapıyoruz.
Bunda kötü bir amaç, küçük düşürmek gibi bir şey yok, hem konunun yerini bulması, hemde yöneticilere yardım amaçlı yapılan bir şeydir. Yanlış yere açılan tüm topiklerde görebilirsiniz.
Bu arada;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/
Olmaz öyleDoktorlar kc kere damla verdi. Bana misin demedi. Gecmiyor maalesef. Hatta bazilari kesinlikle gecmeden kullanamazsin dedi. Sadece son gittigim doktor deneyelim dedi. Kime uysam bilemedim.
Bu milyonda bir ihtimal. Dünyada kaç milyon insan lens kullanıyor. Göz kör olacaksa lens bahane olur Siz temizliğine dikkat edin, onun haricinde başınıza bir şey gelirse sorumlusu lens değil artık kaderdir bence. Lens markası size uygun değildir, muhtemelen o yüzden batıyordurYa bir bakteri varmış. 2 haber okudum. Her iki olayda da gözde bir bakteri ürüyormuş ve kör ediyormuş. Benim gözümde de batma olayı sürekli olduğu için korktum