Kontakt Lens Lens

Bu arada konu sahibi hiçbir marka renkli lens kullanmayın. O kadar sahte duruyor ki, bir tane yakışan görmedim. İnanın bana çok kötü duruyor. Sulu sulu, lens her an gözden fırlayacak gibi. Tabi bu benim fikrim. İnsanın kendi göz rengi gibi olur mu hiç..

Hayirdir bu sitedeki paylasimlardan senmi sorumlusin heryere @Mune yaziyorsun baska isin yokmu senin herkesin paylasimlarina mune yaziyosun.. zaten site yoneticilerinin isi gucu yoktu heryere mune yazmanla ugrassin rahatsiz oluyosan cik. Burdaki bazi insanlar ne kadar bos ya. Nesi reklam kiz lensi soruyo nedir seni rahatsiz eden ?

Piskolojik sorunlariniz var galiba yada mune' ile sohbet falan mi etmek istiyorsunuz.. ne oldu yönetici takti mi sizi. Pek takmisa benzemiyor. :KK70:

:KK70:Yok canim simdi inme onun seviyesine kibliyomus sonra.. uzulursun ben cok uzuluyorum :hasta:

Konu lens önerisi, konunun açıldığı yer Bir Derdim Var başlığında BDV.
BDV'nin kurallarından biri de, derdinizi, üzüntünüzü paylaşmanız ve rahatlamanız.
Dinlemeden Mune ablayı etiketlediği için kızdığınız kişi de konunun reklam olmasından değil de, konunun yanlış yere açılmasından dolayı -düzeltilmesi için- etiketlemiş olabilir?
Bunu sadece -Selene -Selene değil, hangimiz görsek yapıyoruz.
Bunda kötü bir amaç, küçük düşürmek gibi bir şey yok, hem konunun yerini bulması, hemde yöneticilere yardım amaçlı yapılan bir şeydir. Yanlış yere açılan tüm topiklerde görebilirsiniz.

Bu arada;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Bu haberi nereden okudunuz? Lens herkes kullanmamalı tabi ki, belli bir usulu var. Dikkat edilmezse her şey gibi onun da riski var. Sevgiler:KK36:
Ya bir bakteri varmış. 2 haber okudum. Her iki olayda da gözde bir bakteri ürüyormuş ve kör ediyormuş. Benim gözümde de batma olayı sürekli olduğu için korktum :eek:

Enfeksiyon ölüme kadar götürür Allah korusun. Ben de gözlük takmayı sevmem ama mecbur olduğum için ona göre çerçeve aldım çok hafif çerçeveler var deneyin bence

Affiniza siginarak soruyorum, amazon lens ne oluyor? Bir marka mi? Yoksa bir lens cesidi mi? Yillardir lens kullanirim ama hic duymadim. Ben seffaf dereceli lens kullanıyorum. Hicbir problem yasamadim bugune kadar.

Konu lens önerisi, konunun açıldığı yer Bir Derdim Var başlığında BDV.
BDV'nin kurallarından biri de, derdinizi, üzüntünüzü paylaşmanız ve rahatlamanız.
Dinlemeden Mune ablayı etiketlediği için kızdığınız kişi de konunun reklam olmasından değil de, konunun yanlış yere açılmasından dolayı -düzeltilmesi için- etiketlemiş olabilir?
Bunu sadece -Selene -Selene değil, hangimiz görsek yapıyoruz.
Bunda kötü bir amaç, küçük düşürmek gibi bir şey yok, hem konunun yerini bulması, hemde yöneticilere yardım amaçlı yapılan bir şeydir. Yanlış yere açılan tüm topiklerde görebilirsiniz.

Bu arada;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/
Her yerede anlamsizca mune yazmasinin bence bi anlami yok . Insanlar rahtsiz oldjklari konuyu zaten sikayet ediyor. Ayrica burda herkes bi konuda biseyler danisiyo ve soruyo. Burda nasil bi reklam olabilir acaba lens konusunda bi soru sormasi neden kendisini rahatsiz ediyor acaba. Yoneticiler mudahale edecek yerleri biliyolar zaten

Doktorlar kc kere damla verdi. Bana misin demedi. Gecmiyor maalesef. Hatta bazilari kesinlikle gecmeden kullanamazsin dedi. Sadece son gittigim doktor deneyelim dedi. Kime uysam bilemedim.
Olmaz öyle
Göz bu yani deneme yanılma yöntemi uygulanacak şakaya gelecek şey değil
Sen yine çoğunluğun sesini dinle :)

Ya bir bakteri varmış. 2 haber okudum. Her iki olayda da gözde bir bakteri ürüyormuş ve kör ediyormuş. Benim gözümde de batma olayı sürekli olduğu için korktum :eek:
Bu milyonda bir ihtimal. Dünyada kaç milyon insan lens kullanıyor. Göz kör olacaksa lens bahane olur:dondurma: Siz temizliğine dikkat edin, onun haricinde başınıza bir şey gelirse sorumlusu lens değil artık kaderdir bence. Lens markası size uygun değildir, muhtemelen o yüzden batıyordur:KK200:

X