Kontakt Lens Lens

Durmaz belli olur ben şeffat takıyorum çünkü astigmatta renkli lens yok yinede lens belli oluyor kenarlarından kaldı ki renkli lens iyice belli olur ama canın istiyosa tak doğal durmasın kime ne

Kizlar ben de lens konusu acmak istiyordum burdan sorayim kullanan varsa
Numarali gozlerim. 1.50 gozluk takiyorum ama cok sikildim burnumun ustunde durmasindan.
Simdi ben lens takmak istiyorum ama soyle bir sikintim var. benim gozlerim surekli sulaniyor ve batiyor. Iltihap vardi ve sanirim gecmedi. Uc doktor gezdim. Sanirim zor gececek.
Bu surecte lens takan var mi?
En son gittigim doktor lens israrimi gorunce lens takmayi dene once bi gozun ne tepki verecek bakalim sonra devamina karar veririz dedi.
Sizlerin dusuncesi nedir?

Ben Freshlook'un Hazel'ını kullanıyorum çok doğal duruyor. (Gerçek göz rengim çok açık bir yeşil bu arada kendime yakıştırmıyorum o yüzden renkli lens takıyorum.) Ama hevesinizi kırmak gibi olmasın ben hiçbir insanda doğal duran bir mavi görmedim açıkçası hep cırt duruyor. Griler bir derece daha iyi ya da siz de hazel kullanın benim gibi.

Hicbir lens dogal durmuyor. Uzaktan ve fotograflarda başarili olanlar gordum ama yuzyuzeyken doğal duran bir tane bile görmedim.

Numarali gozlerim. 1.50 gozluk takiyorum ama cok sikildim burnumun ustunde durmasindan.
Simdi ben lens takmak istiyorum ama soyle bir sikintim var. benim gozlerim surekli sulaniyor ve batiyor. Iltihap vardi ve sanirim gecmedi. Uc doktor gezdim. Sanirim zor gececek.
En son gittigim doktor lens israrimi gorunce lens takmayi dene once bi gozun ne tepki verecek bakalim sonra devamina karar veririz dedi.
Enfeksiyon geçmeden lens kullanılmaz.
İltihap geçene kadar siyah çayla temizleyin
Pamuğu ılık çaya batırıp pansuman yapar gibi gözlerinizin üstünde gezdirebilirsiniz

Hayirdir bu sitedeki paylasimlardan senmi sorumlusin heryere Mune Mune yaziyorsun baska isin yokmu senin herkesin paylasimlarina mune yaziyosun.. zaten site yoneticilerinin isi gucu yoktu heryere mune yazmanla ugrassin rahatsiz oluyosan cik. Burdaki bazi insanlar ne kadar bos ya. Nesi reklam kiz lensi soruyo nedir seni rahatsiz eden ?

Lens kişinin göz yapısına göredir bende takıyorum ama çok mecbur kaldıkça mesela düğünümde taktım gözlerimin makyaja ve lense alerjisi var doktor mecbur kalmadıkça takma dedi bakımına ve kullanımına dikkat etmen lazım. Günlük lensi 4 gün gözünden cıkarmayan vardı ama bn 1 gün bile takamıyordum bikaç saat anca. Sürekli sulanıyordu. Bu yüzden düğünde makyajım aktı hep. Zaten öyle bi yanma ve batışma oluyor ki takamıyorsun yani tak dene kendini nasıl hissetceksin bak eğer çok istiyorsan

Ben air optix kullanıyorum bu arada. Baska markalarda denedim ama çok ince geldi ve kurudu nemini koruması önemli bn lens almaya gittiğimde en iyisi hangisi dediğimde bunu vermişlerdi. Gerçekten de nemi falan iyi ama bnm gözüm lense alerjili

Hayirdir bu sitedeki paylasimlardan senmi sorumlusin heryere Mune Mune yaziyorsun baska isin yokmu senin herkesin paylasimlarina mune yaziyosun.. zaten site yoneticilerinin isi gucu yoktu heryere mune yazmanla ugrassin rahatsiz oluyosan cik. Burdaki bazi insanlar ne kadar bos ya. Nesi reklam kiz lensi soruyo nedir seni rahatsiz eden ?
Kib’ledim, seviyenize inmeyeceğim üzgünüm. :işsiz:

Lens kişinin göz yapısına göredir bende takıyorum ama çok mecbur kaldıkça mesela düğünümde taktım gözlerimin makyaja ve lense alerjisi var doktor mecbur kalmadıkça takma dedi bakımına ve kullanımına dikkat etmen lazım. Günlük lensi 4 gün gözünden cıkarmayan vardı ama bn 1 gün bile takamıyordum bikaç saat anca. Sürekli sulanıyordu. Bu yüzden düğünde makyajım aktı hep. Zaten öyle bi yanma ve batışma oluyor ki takamıyorsun yani tak dene kendini nasıl hissetceksin bak eğer çok istiyorsan
Ben de aynen senin gibiyim canim.
Lens yokken bile birden gozlerim batip yaniyor ve aglamaya basliyorum. Tanimayan kisiler bazen neden agladigimi soruyor.
Ama gozluk takmakta cok kotu. Yuzumde agirlik resmen.
Doktor da aynen senin soyledigin gibi her gece cikarmami soyledi.

Enfeksiyon geçmeden lens kullanılmaz.
İltihap geçene kadar siyah çayla temizleyin
Pamuğu ılık çaya batırıp pansuman yapar gibi gözlerinizin üstünde gezdirebilirsiniz
Doktorlar kc kere damla verdi. Bana misin demedi. Gecmiyor maalesef. Hatta bazilari kesinlikle gecmeden kullanamazsin dedi. Sadece son gittigim doktor deneyelim dedi. Kime uysam bilemedim.

X