Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enfeksiyon geçmeden lens kullanılmaz.Kizlar ben de lens konusu acmak istiyordum burdan sorayim kullanan varsa
Numarali gozlerim. 1.50 gozluk takiyorum ama cok sikildim burnumun ustunde durmasindan.
Simdi ben lens takmak istiyorum ama soyle bir sikintim var. benim gozlerim surekli sulaniyor ve batiyor. Iltihap vardi ve sanirim gecmedi. Uc doktor gezdim. Sanirim zor gececek.
Bu surecte lens takan var mi?
En son gittigim doktor lens israrimi gorunce lens takmayi dene once bi gozun ne tepki verecek bakalim sonra devamina karar veririz dedi.
Sizlerin dusuncesi nedir?
Hayirdir bu sitedeki paylasimlardan senmi sorumlusin heryere Mune yaziyorsun baska isin yokmu senin herkesin paylasimlarina mune yaziyosun.. zaten site yoneticilerinin isi gucu yoktu heryere mune yazmanla ugrassin rahatsiz oluyosan cik. Burdaki bazi insanlar ne kadar bos ya. Nesi reklam kiz lensi soruyo nedir seni rahatsiz eden ?
Kizlar ben de lens konusu acmak istiyordum burdan sorayim kullanan varsa
Numarali gozlerim. 1.50 gozluk takiyorum ama cok sikildim burnumun ustunde durmasindan.
Simdi ben lens takmak istiyorum ama soyle bir sikintim var. benim gozlerim surekli sulaniyor ve batiyor. Iltihap vardi ve sanirim gecmedi. Uc doktor gezdim. Sanirim zor gececek.
Bu surecte lens takan var mi?
En son gittigim doktor lens israrimi gorunce lens takmayi dene once bi gozun ne tepki verecek bakalim sonra devamina karar veririz dedi.
Sizlerin dusuncesi nedir?
Kib’ledim, seviyenize inmeyeceğim üzgünüm.Hayirdir bu sitedeki paylasimlardan senmi sorumlusin heryere Mune yaziyorsun baska isin yokmu senin herkesin paylasimlarina mune yaziyosun.. zaten site yoneticilerinin isi gucu yoktu heryere mune yazmanla ugrassin rahatsiz oluyosan cik. Burdaki bazi insanlar ne kadar bos ya. Nesi reklam kiz lensi soruyo nedir seni rahatsiz eden ?
cok uzuldumKib’ledim, seviyenize inmeyeceğim üzgünüm.
Ben de aynen senin gibiyim canim.Lens kişinin göz yapısına göredir bende takıyorum ama çok mecbur kaldıkça mesela düğünümde taktım gözlerimin makyaja ve lense alerjisi var doktor mecbur kalmadıkça takma dedi bakımına ve kullanımına dikkat etmen lazım. Günlük lensi 4 gün gözünden cıkarmayan vardı ama bn 1 gün bile takamıyordum bikaç saat anca. Sürekli sulanıyordu. Bu yüzden düğünde makyajım aktı hep. Zaten öyle bi yanma ve batışma oluyor ki takamıyorsun yani tak dene kendini nasıl hissetceksin bak eğer çok istiyorsan
Doktorlar kc kere damla verdi. Bana misin demedi. Gecmiyor maalesef. Hatta bazilari kesinlikle gecmeden kullanamazsin dedi. Sadece son gittigim doktor deneyelim dedi. Kime uysam bilemedim.Enfeksiyon geçmeden lens kullanılmaz.
İltihap geçene kadar siyah çayla temizleyin
Pamuğu ılık çaya batırıp pansuman yapar gibi gözlerinizin üstünde gezdirebilirsiniz
Piskolojik sorunlariniz var galiba yada mune' ile sohbet falan mi etmek istiyorsunuz.. ne oldu yönetici takti mi sizi. Pek takmisa benzemiyor.