Lens verir mi doktor?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
5 yaşından beri gözlük kullanıyorum 1 yaşımda ameliyat olmuşum burnumdan borular sokmuşlar tıkanıklık sonucu. Gözüm küçükmüş diğerine göre git gide küçülüyormuş bu operasyon sonucu normale dönmüş. Gözümde eskiden tembellik varmış ama artık yok hem uzak hem yakın sorunum var. Şuan 21 yaşındayım. 19 yaşına kadar profesör bi doktora gidiyordum senelerce ona gittim ama artık muayene ücreti aşmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım özel sadece gözle ilgilenen bi merkeze gittim 6 ay önce. kendi senelerdr gittiğim doktorum her sene göz derecelerimi düşünüyordu sabitlenmeden de bu dereceler lens yok diyordu gözlerin geriler dereceler sabitlenmeden kullanırsan diyordu başka doktora gidersen o verse de kullnma diyordu bundan 3. 4 yıl önce. Bu gittiğim tıp merkezinde doktor derecelerin aynı değişmemiş kulln bu gözlüğü 6 ay snra tekrar gel dedi.
Lens sordum 6 ay snra gel bakarız ayarlarız lens dedi. Bn Haziran da gtcm aynı yere ama ordaki daha rütbeli bi doktora aynı doktora bunları anlatcm acaba lens verirmi??
Gelişim durunca derecelerde duruyor demişti kendi doktorum. 21 yaşndayım 1.5 yıldır dereceler sabit bu gittiğim de verir inş doktor çok istiyrm lens

Doktor lens cıkartıp vermiyor size.
Reçetenize gözlerinize uygun olucak lens numaralarını yazıp veriyor size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…