Kontakt Lens Lens Takmak

liilith

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
261
4
Kızlar lens aldım ama lens gözüme yapışmıyor parmağımda kalıyor bunun pratik bi yöntemi varsa yardımcı olur musunuz?

Öncelikle parmağın temiz ve kuru olmalı...Lensini lens solusyonu ile iyice ıslat . içinde kalan fazla solusyonu dök. Parmağın zaten solusyon ile ıslanıcak. oyüzden ilk etapta kuru olması gerekiyor. Yoksa vıcık vıcık olur. ben gözümün tam ortasına koyuyodum. ama sen gözünle yana bakıp gözünün beyazına koyup sonra karşıya bakarak yerleştirebilriisn. Sana kalmış..Taktıktan hemen sonra gözünü kapat içinden 5 e kadar say ve aç. Gözlerini kırpıştır. BU kadar..
Eğer yapışmadıysa lensle ilgili bir sorun var demektir.

çok teşekkür ederim aynen bu şekilde taktım:) ama bir türlü net göremiyorum hep bulanık görüyorum numarasız toz kalmamasınada çok dikkat ediyorum ama yinede çok bulanık görüyorum doktora gitmeliyim sanırım çünkü gün ışığı olmayan ortamda bulanık görüyorum gözbebeğim küçüldüğü zaman gayet net görüyorum sizde de böyle olmuş muydu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…