lens taktığımda gözümde hafif bi yanma hissi ve sulanma oluyor. herkesin başına gelen bişey mi bu, yoksa gözüm lense uygun değil mi?
8 aydır lens kullanıyorum. salı günü de aynısı oldu, doktor damla verdi. kullanmayı bıraktım lensi. bugün tekrar taktım yine aynıu his. napıcam ben ya.
aynı lensi kullanma belki mikrop kapmış olabilir
bana bu olduğunda gözüme damla damlatıyorum
doktorunun tavsiyesini dinle
bi süre lense ara vermen gerekebilir
ama kesinlikle yanma yapanlensi tekrar kullanma
durum artarsa lensini çıkar
doktora git
dediğim gibi mikrop olabilir
canım geçenlerde bende de aynısı oldu lensi taktığımda yanma ve batma hissi oluyodu..lensi çıkarıp gözümü bir müddet dinlendirdikten sonra yeni lensimi taktım ve hiç bi sorun kalmadı..
bendede oldu dün le bugün lensi gözüme taktım anammmmmmm o nasıl yanmaydı öyle zor çıkardım gözümden acayip sulandı kör olacam sandım.ne yapmam gerekiyo damlamı alayım yoksa yeni lensmi
bende de aynı durum oldu ve saat geçtikçe kanlanma meydana geldi doktoruma danıştığımda göz lense alışana kadar böyle olması normalmiş ama sekiz saatten fazla lensin gözde durması sakıncalıymış.
lens taktığımda gözümde hafif bi yanma hissi ve sulanma oluyor. herkesin başına gelen bişey mi bu, yoksa gözüm lense uygun değil mi?
8 aydır lens kullanıyorum. salı günü de aynısı oldu, doktor damla verdi. kullanmayı bıraktım lensi. bugün tekrar taktım yine aynıu his. napıcam ben ya.
lensin aylık mı gece çıkarıp takman gerekiyor mu eğer öyleyse ayı dolunca değiştirmeyi ihmal etme akşamları da kabına koyar iken solüsyonunu her gün değiştirmeye özen göster bunlardan kaynaklı bir şey olabilir