Benim de gözlerim koyu kahve. senin istediğin ton sanırım solotica mel. ocre ben de düşündüm ama zaten gözlerimiz kahve rengi. lens takmanın anlamı ne ki dedim ve ocreden vazgeçtimsolotica lensler hayatımda kullandığın en doğal lens diyebilirim. söylemesem lens olduğunu anlamıyorlar ben nc serisini kullanıyorum şuan. ayrıca seni ekliyorum. böylece albümümden diğer lens fotolarıma da bakabilirsin
Canım öncelikle teşekkürler resimler için...
NC Mel ve NC Grafite ikiside çokk güzel durmuş...Charmeler çok büyük durmuş gözlerinde...Bende de kesin öyle durur ve öyle durursa da boşuna almış olurum,takamam...NC Ocre resminide görebilsem keşke...
2 rengide çok beğendim istediğim renge çok yakınlar gerçekten...Peki çok anlaşılıyormu gözlerinde lens olduğu,benim resimlerde gördüğün lensimde pahalı bir lensti ve en fazla 5 kez takmışımdır o da hep evin içinde,boşuna para vermiş olmak istemiyorum.
Sence saç rengime,tenime,gözşeklime en iyi hangisi olur ve lens olduğu anlaşılmaz...
Canım NC serisi daha doğal duruyor gibi,cor mel çok açık duruyor ve lens olduğu belli gibi,vetmanın resimlerine baktım ve ocreleri çok beğendim ama hidrocharm ocre gözün renkli kısmını çok büyük gösteriyor,etrafı çemberli olduğu içinmi bilemiyorum ???
Lenslerinle biraz daha uzaktan ve dışrıda çekilmiş resmin varmı canım?
Bana mail göndermişsin ama spama düşmüş yeni gördüm gözlerin çok koyu tatlım aynı benimkiler gibi ancak bana çok belirgin olamayan renklerden istediğini yazmışsın nacizane tavsiyem mel olucak çünkü soloticanın belirgin olmayan yeşilleri mel veya verdedir.
soft mavilerde ise grafite,ıce,düşünebilirsin fotoğraf eklemeye çalısırım haticcim fotoğrafımı koyabilirsin tatlım sorun değil:)
Cham ocrelerinde rengi sende güzel duruyor vetmancım.Ama gözleri büyük göstermesi endişem var işte,bu lensleri deneyebileceğim bir yer varmı?Bana mail göndermişsin ama spama düşmüş yeni gördüm gözlerin çok koyu tatlım aynı benimkiler gibi ancak bana çok belirgin olamayan renklerden istediğini yazmışsın nacizane tavsiyem mel olucak çünkü soloticanın belirgin olmayan yeşilleri mel veya verdedir.
soft mavilerde ise grafite,ıce,düşünebilirsin fotoğraf eklemeye çalısırım haticcim fotoğrafımı koyabilirsin tatlım sorun değil:)
Canım resim varsa özelden gönderirmisin bakayım...arkadaşlar vetmandan 2 gün önce natural mel aldım..fakat benim göz rengim çok koyu olduğu için açmadı, yada ben çok açık ela istiyorum :)
şimdi satıyorum, eğer düşünen varsa takas yapabiliriz veya satabilirim..
Canım resim varsa özelden gönderirmisin bakayım...