O zaman olurReçeteye ihtiyaç var mı ki ben yıllardır numara söyleyip alıyorum
Benim 2.75 miyop . Her zaman gider bunu söyler alırım on yıldırO zaman olur
Gideceğim bende çok teşekkür ederimBenim 2.75 miyop . Her zaman gider bunu söyler alırım on yıldır
Güvenemiyorum nerden alabilirimBazı yerler vermiyor reçetesiz yasak diye. Ölçülerinizi biliyorsanız internetten de sipariş verebilirsiniz reçete gerekmiyor
Recetem var da süreli mi bilmiyorumGöz çapı ölçümü yapılmadan vermezler diye biliyorum,reçete olmazı lazım.
Normal lens bile alırken reçete istiyorlar.
Ben kullanamadım. Gözüm kızardı çok kötü olduBenim 2.75 miyop . Her zaman gider bunu söyler alırım on yıldır
Recetem var da süreli mi bilmiyorum
Evet onu biliyorum lensi devlet karsilamiyor zatenOnu blmiyorumda,normal gözlüklerde 3 yıldır değişim hakkı.
Evet onu biliyorum lensi devlet karsilamiyor zaten
Aynen çok teşekkür ederimÖzele giriyor demekki,o zaman reçetenizle gidip sormak daha mantıklı.
Aynen çok teşekkür ederim
site adı vermek yasak mı bilmiyorum ama ben lensmarket'ten almıştım. hatta yanlış almışım, değiştirmeme yardımcı oldular normalde kutu açılınca değiştirmezler biliyorsunGüvenemiyorum nerden alabilirim
Bakacağım teşekkür ederimsite adı vermek yasak mı bilmiyorum ama ben lensmarket'ten almıştım. hatta yanlış almışım, değiştirmeme yardımcı oldular normalde kutu açılınca değiştirmezler biliyorsun
Yilda bir bende gidiyordum ama şuan randevu yok recetemide bulamadim gözlük recetem var gözlük alicam sanirim geçici bir süre son lenslerim hala duruyo onları kullanirim birdeYıllardır lens kullanıyorum hep numaramı söylüyorum kendim bazen gözlükçüden bazen internetten alıyorum. Ama yılda bir muayeneyi ihmal etmiyorum lens kullanırken muayene konusunda hassas olmak lazım. Kornea sağlığı lens kullanımında önemli çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?