• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lens recetesiyle ikinciye lens alinir mi

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Arkadaşlar şuan doktora randevu alamadım numarali lens kullaniyorum aynı receteyle alabilir miyim

Bazı yerler vermiyor reçetesiz yasak diye. Ölçülerinizi biliyorsanız internetten de sipariş verebilirsiniz reçete gerekmiyor

Güvenemiyorum nerden alabilirim
site adı vermek yasak mı bilmiyorum ama ben lensmarket'ten almıştım. hatta yanlış almışım, değiştirmeme yardımcı oldular normalde kutu açılınca değiştirmezler biliyorsun

Yıllardır lens kullanıyorum hep numaramı söylüyorum kendim bazen gözlükçüden bazen internetten alıyorum. Ama yılda bir muayeneyi ihmal etmiyorum lens kullanırken muayene konusunda hassas olmak lazım. Kornea sağlığı lens kullanımında önemli çünkü.

Yıllardır lens kullanıyorum hep numaramı söylüyorum kendim bazen gözlükçüden bazen internetten alıyorum. Ama yılda bir muayeneyi ihmal etmiyorum lens kullanırken muayene konusunda hassas olmak lazım. Kornea sağlığı lens kullanımında önemli çünkü.
Yilda bir bende gidiyordum ama şuan randevu yok recetemide bulamadim gözlük recetem var gözlük alicam sanirim geçici bir süre son lenslerim hala duruyo onları kullanirim birde

Back