S sandys Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2021 12 2 27 6 Ağustos 2021 Konu Sahibi sandys #1 Kontakt lens kullaniyorum receteler bir yıl boyunca gecerliymis ama her yeni lens alacagimda yeniden muayene olmam mi gerekiyor? Lensimi alirken optikten reçetemi istedim verilmedigini her alacagimda tekrar muayene olmam gerektigini söyledi
Kontakt lens kullaniyorum receteler bir yıl boyunca gecerliymis ama her yeni lens alacagimda yeniden muayene olmam mi gerekiyor? Lensimi alirken optikten reçetemi istedim verilmedigini her alacagimda tekrar muayene olmam gerektigini söyledi
mavitosbik07 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Nisan 2017 5.663 25.958 6 Ağustos 2021 Konu Sahibi sandys #2 Ben de lens kullanıyorum ki sürekli olmadığı için yılda bir kere alıyorum anca. 3 yıldır, sadece kutusunu götürüp alıyorum. En son geçen ay aldım
Ben de lens kullanıyorum ki sürekli olmadığı için yılda bir kere alıyorum anca. 3 yıldır, sadece kutusunu götürüp alıyorum. En son geçen ay aldım
J Jigglypuff_ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2021 552 1.197 6 Ağustos 2021 Konu Sahibi sandys #3 İnternetten alıyorum. Reçete falan soran yok.
P piglettt Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2021 5 0 23 6 Ağustos 2021 Konu Sahibi sandys #4 4 5 yıldır lens kullanıyorum. Reçete olup olmaması farketmiyor. Numaramı söyleyip alıyorum. Özellikle internette reçete isteyene denk gelmedim hiç
4 5 yıldır lens kullanıyorum. Reçete olup olmaması farketmiyor. Numaramı söyleyip alıyorum. Özellikle internette reçete isteyene denk gelmedim hiç