Kontakt Lens Lens kullanmak istiyorum

lolila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
41
0
36
Balıkesir
mrb arkadaşlar ben 15 yaşındayım 8 senedir gözlük kullanıyorum sağ gözüm 4 numara sol gözüm 3.75 ve 1.00 de astigmatım var ama ben lens kullanmak istiyorum normalde yeşil gözlüyüm ama ben mavi lens almak istiyorum alabilir miyim sizce?hem yaşım küçük hemde çok büyük numara sizce bana lens verirler mi

yeşil gözün üstüne mavi lens nasıl oluyor hiç görmedim
göz numaranda tabiki lens bulabilirsin 25tlyede lens var 175tlyede..

yeşil gözün üstüne mavi lens nasıl oluyor hiç görmedim
göz numaranda tabiki lens bulabilirsin 25tlyede lens var 175tlyede..

turkuaz mavi gbi bir renk var bayanlarda çok hoş duruyor yani kendi adıma ben çok yakıştırıyorum umarım olur ama öğrenciyim yani çok fazla ödeyemem çnkü her ay değişiyor numarası yksek die çok ödemem değil mi

ozaman freshlook b&l amazon markalarını arastırabilirsin en ucuzu onlar

canım sen hem renkli hem numaralı hem de toric lens alıcaksın göz numaralarına uygun lensler var biliyorum ama renk konusunda bir şey diyemicem bu arada toric alıcaksın çünkü astigmatın var. toric lensler de normal lenslere göre biraz daha pahalı en ucuzu 60-70 tl civarında bir de 2 kutu alacaksın minimum 120tl vereceksin renkli olunca fiyat artıyor mu bilemiyorum ama renkli alırsan ve beğenmezsen yakışmadığını düşünürsen paranı çöpe atmış olursun o kadar lens de elinde kalır. bence seni rahatsız eden şey gözlüklerse hiç renkli lens düşünme aylık lensler var takıyorsun bir ay kalıyor gözünde bunu rahatlıkla kullanabilirsin tabi ki temizliğe dikkat etmen şartıyla bence renkli lens çok gereksiz üstelik gözlerinde yeşilmiş. saydam lens zaten belirli bir parlaklık veriyor gözlerinin rengi daha belirgin olacaktır. bence önce bir lens kullanmaya alış renkli lensi sonra düşün canım. tabi yine de sen bilirsin..bu benim fikrim.

15 yaşında renkli lensi ne yapacaksın? yaşın böyle şeyler için çok erken bence.üstelik yeşil gözlüymüşsün.gözlük takmak istemiyorsan renksiz numaralı lens al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…