Kontakt Lens Lens kullanıp gözleri ağrıyan varmı yada başı

Kelebk

pembe hayat
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
480
1
Lens kullanıp gözleri ağrıyan varmı yada başı

B]Lensi taktıktan 3 4 saat sonra gözlerim ağrıyor sanki başımada vuruyor gbi acaba sizdede oluyomu ve neden olabilir daha önceden olmuyordu yaklaşık 4 senedir kullanıyorum bu aralar çok kötü oldu[/B]:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
bn de 4 senedr lens kullanıyorum öyle bi sorun olmadı ama cnm göz numaraların artımş olabilir o yzden baş ve göz ağrısı olabilir
bi de lensler uzun süreli kullanımda gözlere ciddi zararlar werebiliyormuş, tabi herkesin bünyesi farklı.en iyisi göz doktororuna danışmak

bn de 4 senedr lens kullanıyorum öyle bi sorun olmadı ama cnm göz numaraların artımş olabilir o yzden baş ve göz ağrısı olabilir
bi de lensler uzun süreli kullanımda gözlere ciddi zararlar werebiliyormuş, tabi herkesin bünyesi farklı.en iyisi göz doktororuna danışmak

süresi dolmadan değiştirmeye çalışıyorum aksatmıyorum:KK43: teşekür ederma.s. dedğn gibi göz numarası artmış olabilir

benim gözlerim bozuk değil renkli lens kullanıyorum sadece ama bende de hep baş ağrısı yapıyor takınca ..sanırım alıştım bu ağrıya

bana ilk 3 gün bişey olmuyor. 4 üncü gün katlanılmaz bi agrı özellikle geceleri yattıgım zaman ki ben lenslerimle yatmıyorum. velhasıl aylık lenslerimi daha 1 ay düzenli kullanmak nasip olmadı
temizliğine falanda cok dikkat ediyorum ama...:bbo:

lenste kayma oldugunda bnmde basımı agrıtıyor

kızlar bende focus şeffaf lens kullandım ve rainbwow kullandım bunlarda olmadı ama soloticaları biliyorsunuzdur onları takınca baş ve göz ağrısı yapıyor ve gözlerimde birazcık batma yapıyor. uyumsuzluktan olabilir diye düşünüyorum ama 4 yıldır aynı lensi kullanıp şimdi rahatsızlık vermesi ilginç :KK43:

canim bendede ayni sorun var gozlukcum goz kurulugun var onun icin hangi lens kullanirsan kullan 2 saati gecerse sorun yapar dedi.gozume batiyo bulanik goruyorum ve felaket basim agriyo gozumde cok buyuk bi agirlik var gibi simdi solotica alayim dedim acaba oda yaparmi:KK43:((

Göz numaram ilerlediğinde, lenslerimin zmnı tükendiğinde ya da çok sigara içip kpalı ortamlarda kurumasına sebebiyet verdiğimde felaket baş ve göz ağrısı oluor bende..

kizlar renkli degilde numarali lenslerde kerasoft extreme H20 diye bi lens var tamamen goz kurulugu icin simdi arastirdim renklileri varmi bilmiyorum amerika urunu ama turkiye dede bulunuyo biraz arastirdimda harika bisey saatlerce kullanilabiliyo ilgilenenler bir baksin derim

Son düzenleme:
Lensin b.c.si, göz çapınızla uyumsuz olabilir, eğer muayene olarak aldıysanız lenslerinizi böyle bi sorun olmaz. Ünlü optiklerde genellikle lens için göz muayenesi yapan bir doktor oluyor, bi sorun muayene olmadıysanız. Muayene ücretsiz, sadece lens ücretini veriyorsunuz. Bi de tabi ki suni gözyaşı biraz da olsa gözleri rahatlatıyor, eczanelerde bulabilirsiniz. Solusyon alerjiniz varsa o da batmaya ve göz ağrısına sebep olabilir.

X