- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi Biliyonsen
-
Bende miyop ve astigmat var uzagi goremiyordum doktor gozluk verdi ben israrla lens istedim ikisinide aldim hijyenine dikkat ettikten sonra sorun yapamazsin gayet rahat lens renkli secenekleride var degisiklik olsun dersen ama ben cizdirmeyi dusunuyorum cunku cikardigimda psikolojim bozuluyor resmenMerhaba arkadaşlar;
Yeri burası değildir belki ama görülmesini istiyorum konum taşınmazsa çok mutlu olurum..
Ben uzağı göremiyorum baya baya yanı Uzun zamandır erteliyordum artık gidicem bir doktora haftaya. Kullanımı zor enfeksiyon kapıyor onun yerine gözlük al diyen çok ama ben lensin daha rahat olacağını düşünüyorum. Kullanan arkadaslar Bilgi verebilir mi
Ben de uzağı göremiyorum. Senelerce lens kullandım hiçbir şey olmadı. Sonra bir sabah kalktım gözlerim açılmıyordu. Heöen doktora koştum. Keratit olmuşum. Gözbebeği iltihabı. Çok zorlu bi on gün geçirmiştim. Zaten de ondan sonra lensi yasakladı. Ama herkesin başına gelecek diye birşey de yok tabiMerhaba arkadaşlar;
Yeri burası değildir belki ama görülmesini istiyorum konum taşınmazsa çok mutlu olurum..
Ben uzağı göremiyorum baya baya yanı Uzun zamandır erteliyordum artık gidicem bir doktora haftaya. Kullanımı zor enfeksiyon kapıyor onun yerine gözlük al diyen çok ama ben lensin daha rahat olacağını düşünüyorum. Kullanan arkadaslar Bilgi verebilir mi
Ben kullanıyorum canım dikkatli olduğun sürece sorun olmuyor. Ayrıca kullanımı hiç zor değil ilk günler biraz zor oluyor takıp çıkarmak da sonra elin alışıyor daha keskin görüyorsun gözlüğe göre ayrıca dışarda yağmur buhar sorunu olmuyor. Yedek olarak gözlük de al evde onu takarsın. Bence al lens çok rahat estetik olarak daMerhaba arkadaşlar;
6 senedir kullaniyorum bir zararini gormedim temiz kullanmak onemli olan ayrica cok rahat oluyor evde gozluk disarida lensMerhaba arkadaşlar;
Merhaba arkadaşlar;
7 yil lens kullandım..okul is vs giderken lens aksamlari gözlük kullanmanızı öneririm .yani gözlüğü her halükarda almaniz gerek.gecmis olsunMerhaba arkadaşlar;
1 ay gozunden cikmamasi nedir arkadasim? Valla cok sagliksiz15 yılı aşkın lens kullanıyorum.
1 ay gözümden çıkmadığı oluyor.yoğun iş hayatı oluyor unutuyorum ve de bana gözlükten daha rahat geliyor.Tak çıkar ile uğraşmadığımdan daha da rahat oluyor.
Dün yastığımın altında buldum tek gözümün lensini.Gözlük takarak işe gittim yenisini aldım.Duş,uyuma hatta havuz yaptığım oluyor.Çok taktığım için yapışıyo gözüme çıkmıyo :)
Ama sen öyle yapma.Sen akşam çıkar gözlük kullan.Benmki tamamen şans.İlerde enfeksiyon kapmaz diye bişi yok.Sadece demek istediğim abartıyorlar çok hemde.Lensin zararı yok.18 yaşımdan bu yana kullanıyorum.Hiç zarar görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?