lens kullananlar hangi goz makyaji temizleme losyonu kullaniyor

dodo84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
115
16
98
konuyu burda acmak dogru mu bilmiyorum ama lens kullaniyorum ve goz makyajimi cikarmak icin garnier marka losyonu kullaniyorum.son zamanlarda lensi cikardigimda asiri goz kurulugu ve kasinti oluyor.baska marka onerisi olan var mi?

bunun makyaj temizleyicisi ile alakası yok arkadaşım..

kullandığın lens suyunda değişim yaptın mı? lenslerini kaç saat takıyorsun? malum havalar da soğuk rüzgarlı havada gözün yorulup kaşınıyor olabilir.

bir de klimalı ortam göz kuruluğu yapıyor. bende de oldu. bu yüzden ara ara gözlük takmaya devam ediyorum.

bende arada gozluk kullaniyorum.ama nefret ediyorum gozluk takmaktan.ben gunluk lens kullaniyorm aksam cope atip ertesi gun yenisini takiyorum.belki sekiz saatten fazla taktigim zaman oluyordur tam bilmiorum.ama nette okudum lensi cikardiktan sonra makyajini temizle diyor.oyle deniycem birkac gun bakalim.

Ben de 5 sendir lens kullanıyorum ve aynen gözlük takmaktan nefret ediyorumm geçtiğimiz seneler hiçbi problem yaşamamıştım lensle alakalı ama bu sene uykudan önce ağrı kuruluk falan hissediyorum.. Dra gittim kuruluk var dedi, enfeksiyon yok, saat başı gözyaşı damlası kullan bakalım dedi..

Ben de makyaj ve makyaj temizleme konusunda endişeliydim aslında ama onunla ilgisi yok sanırım dra göre

ya zamanla ilgisi olabilir ben yedi yasimda gozluk takmaya basladim.onbes yasimdaydim lens kullanmaya basladim.onceleri alti aylik lenslerden kullaniyordum.ama zamanla bilinclestim ve daily lens lerden kullanmaya basladim.ama cok uzun sure gozde birakmaktan dolayi sanirim kuruluk oluyor.uzun saatler calistigim zaman cok yorgun oluyor gozlerim.ondan dolayi kasintii kuruluk yapiyor sanirim.suan doktora gozukme durumum yok.ama tr ye geldigimde mutlaka dunya goze falan gidicem.tumden kurtulmak istiyorum herseyden.bakalim ameliyat mumkun olacak mi ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…