- 20 Haziran 2011
- 334
- 15
-
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
solusyonu değişmen gerekiyor çap da mesela lens gözüne büyük gelebiyor yanlardan mavi mavi duruyor çok belli ediyor kendini gözünün çapına göre almak daha iyi benm lenslerin çapı biraz büyüktü bu yüzden mavi mavi duruyordu kenarları
6 yıldır lens kullanıyorum. solisyonu her lensi takıp çıkardığınızda değişmelisiniz. asla o suyu 1 günden fazla kullanmayın. ellerinizi yıkadıktan sonra iyice kurulayıp lensi alacağınz parmaklarınıza solusyn sıkın. lensin çapı önemli değil. bende renkli lenste çapı büyük kullanmıştım. rahatsızlık verir yalnız göze batar birde çok belli oluyor. ben lens kullanmayı 2 yıl önce bıraktm. gözlerimi fena çizdi lensi çıkardığımda gözlerimin batmasndan duramıyordum hava ile temas halinde mahvoluyordm. bide gözümde damar birikmesi yaptı lensi çıkarsamda lens varmış gibi beyaz kısımlarda iz vardı. kullanmamanızı tavisye ederim
6 yıldır lens kullanıyorum. solisyonu her lensi takıp çıkardığınızda değişmelisiniz. asla o suyu 1 günden fazla kullanmayın. ellerinizi yıkadıktan sonra iyice kurulayıp lensi alacağınz parmaklarınıza solusyn sıkın. lensin çapı önemli değil. bende renkli lenste çapı büyük kullanmıştım. rahatsızlık verir yalnız göze batar birde çok belli oluyor. ben lens kullanmayı 2 yıl önce bıraktm. gözlerimi fena çizdi lensi çıkardığımda gözlerimin batmasndan duramıyordum hava ile temas halinde mahvoluyordm. bide gözümde damar birikmesi yaptı lensi çıkarsamda lens varmış gibi beyaz kısımlarda iz vardı. kullanmamanızı tavisye ederim
numaralı oldugu ıcın soruyorum lens bazen elımde donuyor her ıkı tarafıda aynı mı numara olarak . donmesı sorun yaratır mı?6 yıldır lens kullanıyorum. solisyonu her lensi takıp çıkardığınızda değişmelisiniz. asla o suyu 1 günden fazla kullanmayın. ellerinizi yıkadıktan sonra iyice kurulayıp lensi alacağınz parmaklarınıza solusyn sıkın. lensin çapı önemli değil. bende renkli lenste çapı büyük kullanmıştım. rahatsızlık verir yalnız göze batar birde çok belli oluyor. ben lens kullanmayı 2 yıl önce bıraktm. gözlerimi fena çizdi lensi çıkardığımda gözlerimin batmasndan duramıyordum hava ile temas halinde mahvoluyordm. bide gözümde damar birikmesi yaptı lensi çıkarsamda lens varmış gibi beyaz kısımlarda iz vardı. kullanmamanızı tavisye ederim