Yok mu yardim edecek birileri?
Merhaba
Burda vetman10 adlı kullanıcı arzu hanım satıyor solotica lensleri ondan temin edebilirsiniz. Bu arada benim fikrime göre sizin gözleriniz
açık renk olduğundan pek çok lens uyacaktır. Özellikle cristal veya ıcemint, bu gibi renkler güzel duracaktır. :)
Selamlar. Aslında lens ile ilgili bölümlerde pek çok quartzo resmi falan var. Ama ben o lensleri hiç beğenmiyorum. Yani rengi güzel oldunda doğallık önemli değil diyosan tabi en garanti renk onlarda. Ama çok çok yapay duruyor. Benim önerim icemin ya da cristal alman. Onlar çok daha doğal durur ama istediğin resimdeki renk olur mu bilmiyorum.
Canım ozaman nc icemint veya cristal diyorum yine. Bu şki renk istediğin havayı verir. Donuk da durmaz çünkü hem haresi var hem de yarı opak olduğu için gözlerinle daha bütünleşiyor. Opak lensler donuk duruyo çünkü gözünü tamamen plastikle kaplıyo. Sen bilirsin yine de. Resimleri inseleyip daha rahat karar verirsin. Ben de cristal ve mel sipariş ettim. B takıyım bakalım gelince resim koyarım.
Selamlar. Aslında lens ile ilgili bölümlerde pek çok quartzo resmi falan var. Ama ben o lensleri hiç beğenmiyorum. Yani rengi güzel oldunda doğallık önemli değil diyosan tabi en garanti renk onlarda. Ama çok çok yapay duruyor. Benim önerim icemin ya da cristal alman. Onlar çok daha doğal durur ama istediğin resimdeki renk olur mu bilmiyorum.
Sanırım quartzo kullanıyosunuz ama inanın yapay. O seriden alan bikaç arkadaşım oldu ve ne zaman bereber bi ortama girsek lensleri eleştri konusu oluyo. renkler evek hakikaten çok güzel ve uzaktan gözler pırıl pırıl yeşil mavi harika. ama konuşma mesafesine gelince ve hele o gözler bi de sağa sola hareket edince insan kendini lensleri izlemekten alamıyo. lensi güzel olmak için takıyoruz sonuçta. bunun için de insanların fark etmemesi önemli özellikle erkekler için fark edilen lens isterse dünyanın en güzel rengi olsun itici geliyo. Bu benim görüşüm gerçi kendi tercihiniz. Buarada cristallerim ve nc mellerim geldi. Çok açık bir renk ve hareside oldukçabelşrgin. Bir tarafı cor diğer tarafı nc olarak yapılmış çift taraflı kullanılıyor. Ben fotoraf eklerim biraz bilgi olur sizin için.
Aynen katılıyorum canım. Cristal çok açık geldi bana o nedenle her gözü açar diye düşündüm ama sonuçte yarı opak olduğu için quartzo kadar açmaz. Benim arkadaşların gözüne gitmemiş demekki. Sen ideal lensini bulduysan çok sevindim. Malesef ben mutsuzum şuan çünkü hem mel hem cristal çok açık durdu gözümde alışamayacağım sanırım. Doğallık muhteşem ama ben bu kadar açık istememiştimneyse umarım zamanla alışırım.
Selam arkadaşlar çok eskiden optima colors renkli lens kullnmıştım ama çok bombeli ve donuk duruyordu. Rengi doğaldı evet ama o matlık çok rahtsız ediciydi ve attım çöpe gitti. Şimdi daha doğal duran lensler varmış diye duydum. İstediğim şey mat durmayan ve gözü pörtletmeyen bir lens. Göz rengim ela olduğu için, özellikle yeşil renklerde ortadaki pupil boşluğu beni rahatsız etmiyor. Çağla yeşili tonlarını çok seviyorum. Rainbow ve Solatica iyiymiş diye duydum. ne dersiniz? Bir de hareli pek düşünmüyorum iri gözlerim var ve daha da büyütür, sırf göz olurum diye düşünüyorum. Ne diyosunuz. Tavsiyeler piliiis. :)
Canım çağla yeşilini hangi renk verir emin olamadım ama icemint ya da cristal o rengi verecektir. Pörtletmesin gözümü ve haresiz olsun diyosan solotica hidrocor serisi alabilirsin. Mel yeşil ela bir renk veriyo ama gözüde 3 ton neredeyse açıyor. Sen netten hoşuna giden bi göz rengi bulup foto koysan daha rahat yardımcı oluruz. Cor verde rengini de deneyebilirsin. O çok açmaz gözünü ama daha çimen yeşili bi renk olur. Soloticalar mat durmuyo yarı opak olduğu için alttan kendi gözünün ışıltısını yansıtıyor. Bir de gözün eğer elaysa çeşitli markaların giallo lensleri var. Lens sarı ama ela gözü yeşil yapıyor. Rainbow ve tanitatikaramın var benim bildiğim.
Teşekkür ederim tavsiyelerin için canım. Bugün Kadıköy'e gitmiştim. Rainbow Giallo fiyatlarını filan da sordum.Benimkiler numaralı, 60 ve 75 tl. arası değişiyor tanesi. Çengelköy'de oturduğum için, neyse dedim Çengelköyden alırım, bir daha Kadıköy'e gitmiyim. Elimde gözlük reçetem sipariş vermek istedim adam demesin mi bu lensler 550 tl. Dedim bir yanlışlık olmasın, sonuçta çok bilinen bir lens bu fiyatı şu kadar, belli. Yok dedi özel yapım onlar. Acaba dedim numaralı diyince torik lens mi sandınız. Torik değil normal miyop numarası benimkiler. Yok dedi 550 lira. Şİmdi ben bu adamı döveyim mi, sabaha mı bırakayım.keşke Kadıköy'den verseydim siparişimi. Neydi amacı, neden öyle dedi anlamadım. Oldu size iyi günnleeeer diyip çıktım.
ben de lens kullanıyorum ama şeffaf numaralı renkli lenslerden hangisi en doğal duranı? marka olarak?