Kontakt Lens Lens alıcaklar buraya, işte size tüm lenslerimin resimleri

kiki

minik pisi
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
84
9
Kızlar ben 12 senedir kozmetik amaçlı renkli lens kullanıyorum açık renk göz hastasıyım çünkü :) Şimdi foruma resim eklemeyi yeni keşfetmiş bir insan olarak vatana millete hayırlı bir iş yapıyım dedim ve meraklılarına markalarını da yazarak deneyimlediğim lenslerimin fotolarını koyuyorum :)

$23122010876.jpg

Bunların markası, Soleko Tricolor SL 38 - Blue

$honey.jpg

Bunlar Freshlook Bal Rengi

$20080315_17.jpg

Bunlar Cihan Medikal'in ürettiği Türk olan Elgance - 2 ton Blue

$topazio.jpg

Solotica - Topazio

$15102010580.jpg

Bausch & Lomb - Green Ocean

$aqua2.jpg

Create Eyewear - 2 ton Aqua

Şimdi de bunları sipariş ettim bakın altta kargomun ulaşmasını bekliyorum gelince fotolarını çeker koyarım kızlarrr :)

Bunlar da Eye Kandy markasının Dual color green ve triple color sky blue su..
$green_contact_lens_dual_colour.jpg

$sky_blue_contact_lens_triple_colour.jpg

selam sevgili KİKİ ilk resimden sanırım seni tanıdım :) uzun saçlı bir resmine denk gelmiştik buralarda da soleko lensini arayıp markasının soleko olduğu bulmuştuk :)) sanırım o sendin değil mi :)) 1000lerce sayfa olduğundan içlerinden arayıp bulmak çok zor tbi bulabilsem gösterirdim :) çok iddialı renkleri seviyorsun anladığım kadarıyla.. son aldığın eye kandy i çok merak ettim alınca buraya resimlerini koy nolur :)) bütün lenslerini güzel günlerde kullanman dileğiyle..

Son düzenleme:
aman allaım bu ne qüzel lensler bölee ılk resımdekı soleko Tricolor SL 38 - Blue

ve en son resımdekı Create Eyewear - 2 ton Aqua lenlerıne bayıldım. fıyatları ne kadarr ? damarlanma varmı yanı yakından cok mu bellı lens olduqu:) sanada cok yakışmış qecektenn:KK16:

kızlar ikinize de çok teşekkürler güsel sözleriniz için :) bence custom lens olmadıkça tüm lensler çok yakından belli oluyor ama 2 ton aqua aralarındaki en gerçekçi olan diyemem..

soleko tricolor sl 38 ler aslında bence en doğal duranları ve damarsız olanları bir de soloticalar tabiki...flaşla çekilen resimlerde çok frapan çıkmış renkleri normalde o kadar da değil daha doğal ama damarlı mı damarsız mı onu görebilesiniz diye flaşlı çekilenlerden koydum buraya..

bu ikisinin de boyama tekniği bausch&lomb veya diğer lenslere göre daha farklı öyle damarlı damarlı değiller..her ikisini de yabancı sitelerden alıyorum ben lensmarketplace diye aratırsanız google da bulabilirsiniz. Fiyatları da orada yazıyor..

Aqua 2 ton lens oldugu belli olmasına rağmen bence güsel duran çok frapan bir rengi var ve de diğerlerine oranla çok daha ucuz çifti 20 küsur dolar gibi bişeydi color4less diye bir siteden almıştım onu da hong-kongdan geliyor daha kısa kullanım süresine sahip güsel bir makyajla kullanılırsa hoş duruyor...

İlk lense bende bayıldıım çok gerçekci geldi bana :-) Benim gözlerim dereceli ilk lenslerimi doktor kontüreli olmadan kafama göre almıştım ama hiç gerçekci değildi (freshlook)
Şimdide doktora gidip numarama göre yıllık lens almak istiyorum... Umarım ilk lens gibi bir tane bulabilirim...

Bu arada bütün lensler çook yakışmış :-)

ayyy hepside ayrı ayrı yakışmış..
süper olmuş valla...

öncelikle elmacık kemiklerine bittim :KK34:harikalar hayalimdeki elmacık kemikleri diyebilirim :) hepside yakışmış.lesnlerin gelince resim eklemeyi unutma tatliş :)

lenslerine bayıldım canım, hepsi çok yakışmış. sipariş verdiklerini merakla bekliyorum. gelince mutla foto ekle canım.

kızlar çok saolun utandırdınız beni :KK17:
yeni gelecek lenslerim bence ya çok iyi olucaklar ya da çok kötü içimde öyle bir his var ve umarım resimdekilere benziyorlardır bazen lens resimleri çok aldatıcı olabiliyor.. Ama her nası olursa olsun fiyatları çok uygun 2 lensi 124 liraya almış oldum.Türkiye'de lensler çok fahiş fiyata satılıyor imkanınız varsa yurtdışından alın derim ama tabi güvenilir sitelerden almak önemli!

eşim her lens takışımda senin kendi gözlerin daha güsel diyo ama ben yine de vazgeçemiyorum açık renk göze yapılabilen makyaj stilleri çok hoşuma gidiyor renkli renkli...lenslerim gelsin iyi de olsa kötü de mutlaka buraya resimlerini ekleyeceğimm kızlar merak etmeyin!

çok beğendim kikicim hepsi harikalar güle güle kullan :nazar: yeni lenslerinide merakla beklicem mavi olanı çok güzel görünüyo umarım reelde de öyledir

slm kiki, öncelikle tüm lensleri harika taşımıssın, hepsi cok yakışmış, ama ben özellikle soleko blue ya ayrı bir bayıldımmmm=))

kiki daha önce çok çokönce soleko olanı elemiştin sonra herkes onu sormustu cvp alamamıstı
iyi ki de tekrar ekledin arayanlar bulabilecekler:)
ben en çok sana mavi olanları yakıstırdım yüzüne çok iyi gitmiş
yeni lenslerde yesilde var mera ettim şimdi :)

cnm lenslerine bayıldım :KK70: bende senin gibi canlı renkleri seviorum :KK70: yeni lenslerinin fotosunu bekliorum mavi olana özellikle bayıldım :KK70:

Kızlar ben de hala yeni lenslerimi beklemekteyim umarım çabuk gelirler!!!:KK59: hatta az önce nerde kaldılar bu kadar sürmesi normal mi diye mail attım bakalım... gelince mutlaka ekleyeceğim fotograflarını güzelse de kötüyse de neymiş görelim Eye Kandy markası.

kızlar maaselef haberler pek iyi değil, lenslerim geldi bir kere resimdekilerle hiiç alakası yok!! paracıklarım boşa gitti. Resimlerde ne kadar frapan canlı renkte duruyorlar değil mi, gerçekte hiç de öyle değiller son derece sönük ve mat renkteler, boyamaları hiç gerçekçi değil, içerisinde bulunan boşluklar fazla geniş o yüzden lensin ortasından kendi göz renginiz bariz çıkıyor. ayrıca çok rahatsız sanki biraz da kalın bir lesnmiş gibi geldi bana o kadar rahatsız ki ilk geldiğinde bir kez taktım şimdi bir daha takmak istemiyor canım zaten gözümde de arpacık çıktı :KK43: lensler yüzünden çıkmadı tabii de resim bekleyenler pek umutlanmasın yani zaten resim çekilecek bir yanları hiç yok söylediğim gibi.. 2 tane almıştım 120 tl ye lens başına 60 tl oluyor hadi allahtan çok pahalı değildi ama yine de giden paracıklarıma üzüldüm :KK43: rahat da değiller hiç söylemiş miydim :)))))

Ne kadar tatli ve sirin bir simaniz var bebek gibi. Paylastiginiz lens resimleri icin tesekkur ederim. Fikir sahibi olmamda epeyce ise yariyorlar ^^

ee kiki sonradan başka renkler denemedin mi,yeni fotolar yok muuuuu :KK8:

X