Yok sadece ultrason ve kamerayla boğazıma baktı o kadarGeçmiş olsun, peki doktorunuz mide asitinin lenflerinizi yaktığına dair kanı ve teşhisi nasıl koydu? Endoskopi olmadan olabiliyor mu mesela?
Sigara kullanmıyorum hatta yanına bile yaklaşmıyorumAbimde aşırı gece terlemesi olmuştu, 10 basamak merdiven çıksa yoruluyordu.
Sigara içiyor musunuz hiçbir enfeksiyon olmasa da bu da lenflerin büyümesine sebep olabiliyor.
Peki bu lenflerinizdeki şişmelerden dolayı ağrılarınız oldu mu yani bu ağrılardan kurtulabilecek miyim diye sormak istedim.
Merhabalar bende de lenf nodülü var ve gittiğim doktorlar ilgisiz üstünde durmuyorlar enfeksiyon diyip savıyorlar birşey öğrenmek istiyorum benimki reaktif bening ensemde ve boynumda cıktı dört tane kanda lenfoma cikiyormu acaba enfeksiyon doktoruna gittim herşeyi istedi yok iki defa yayma yspildi oda temiz çıktı yok birşey ne yapacağımı sasirdim ama kanda da çıkmayabilir diyorlar ya geç kalirsam diye korkuyorum ve şişlikler de hala inmediMerhaba öncelikle geçmiş olsun eşim lenfomayı yeni atlattı sizin ultrason sonucunuzdan anladığım kadarıyla lenfomayla ilgisi yok zaten boyutura çok küçük ayrıca yorgunluk ve kilo kaybı başka nedenlerden de olabilir eşimde kilo kaybı olmadı mesela yani bu belirtilere takılıp kalmayın ama içinizin rahat etmesi açısından tekrar ultrason çektirebilirsiniz.
Eşinize Allah şifa versin inşallah bütün hastalara Rabbim şifa versinMerhabalar bende de lenf nodülü var ve gittiğim doktorlar ilgisiz üstünde durmuyorlar enfeksiyon diyip savıyorlar birşey öğrenmek istiyorum benimki reaktif bening ensemde ve boynumda cıktı dört tane kanda lenfoma cikiyormu acaba enfeksiyon doktoruna gittim herşeyi istedi yok iki defa yayma yspildi oda temiz çıktı yok birşey ne yapacağımı sasirdim ama kanda da çıkmayabilir diyorlar ya geç kalirsam diye korkuyorum ve şişlikler de hala inmedi
Bende de durumlar aynı heryerimde var koltuk altı boyun ense hatta kollarımda. BileMerhabalar bende de lenf nodülü var ve gittiğim doktorlar ilgisiz üstünde durmuyorlar enfeksiyon diyip savıyorlar birşey öğrenmek istiyorum benimki reaktif bening ensemde ve boynumda cıktı dört tane kanda lenfoma cikiyormu acaba enfeksiyon doktoruna gittim herşeyi istedi yok iki defa yayma yspildi oda temiz çıktı yok birşey ne yapacağımı sasirdim ama kanda da çıkmayabilir diyorlar ya geç kalirsam diye korkuyorum ve şişlikler de hala inmedi
Kanda lenfoma çıkabilir ama çıkmayabilirde mesela eşimin kan değerleri çok normaldi ama ultrason sonucu reaktif değildiMerhabalar bende de lenf nodülü var ve gittiğim doktorlar ilgisiz üstünde durmuyorlar enfeksiyon diyip savıyorlar birşey öğrenmek istiyorum benimki reaktif bening ensemde ve boynumda cıktı dört tane kanda lenfoma cikiyormu acaba enfeksiyon doktoruna gittim herşeyi istedi yok iki defa yayma yspildi oda temiz çıktı yok birşey ne yapacağımı sasirdim ama kanda da çıkmayabilir diyorlar ya geç kalirsam diye korkuyorum ve şişlikler de hala inmedi
Benimde kasık bölgemde ve koltuk altımda şiş durumdalar, en son tüm ultrason sonuçlarımı ve kan tahlili sonuçlarımı alıp medicana hastanesinde hemotoloji prof. dr una göründüm, bu bezelerden bende de var lenflerin korkulacak boyutlarda ve durumda değil, kötü olan cinsi haftalar içinde hızlıca büyür, portakal büyüklüğüne kadar ulaşır, akabinde iştahsızlık, ateş, kg kaybı, halsizlik yapar, çok kafana takmışsın diyip kızıp beni direkt eve gönderdi :)Bende de durumlar aynı heryerimde var koltuk altı boyun ense hatta kollarımda. Bile
Merhaba canım bı şey söylemek istiyorum sizelenf nodunuz reaktif görünüyor bildiğim kadarıyla. Sadece kendi ultrason sonuçlarımdan yola çıkarak söylüyorum. Ama oval şekilli olmasının kanser ihtimalinden bir parça uzaklaştırdığını duymuştum. benim de boynumda 15 mm lik bir lenf şişmesi olmuştu ultrasonda çıkan ve evet boynumda ağrı yapıyordu. Başımı çevirmekte zorlanıyordum. Kulak ve omzuma kadar ağrı hissediyordum. Bir aya yakın sürdü ağrısı. Hatta ara ara yokluyor bazen. Çok geçmiş olsun. Umarım temiz çıkar tüm sonuçlarınız. Haberdar edin buradan da. güzel haberlerle gelmenizi diliyorum.
buyrun.Merhaba canım bı şey söylemek istiyorum size