- 3 Aralık 2018
- 418
- 353
- 18
- 39
- Konu Sahibi Karnabahar
-
BilmiyorumkiKendisi neden kilo vermek istemiyor? Duygusal yeme bozukluğu mu var?
Neler yapiyorum hakaret bile ediyorum doktora gidelim aksam yemegi yemeyelim ne biliyim hersey yok cozumu yok.Siz değil eşiniz uğraşmalı.
Ben yapiyorum elbetteDr now. Gibi diyeceğim ona yemekleri kim yapıyor suçlu siz olabilirsiniz
Kilo sorununu 167e kadar görmediniz i habire beslediniz 300 olmasını ı istedibizBen yapiyorum elbette
Tesekkur ederimCok gecmiş olsun bu arada =(
Ben calisiyorum oda gunduz gormuyorum evdede kavga cikariyor. Yatirmayi disunuyorum biryereKilo sorununu 167e kadar görmediniz i habire beslediniz 300 olmasını ı istedibiz
Yok farkli hepsini okuyorum yani arastirmaya calisiyorumSitede lipödem diye bir konu vardı, ikisi aynı şey ise bulup okusanız?
Çok geçmiş olsun.
Niye yemek veriyorsunuz hadi verdiniz brokolili linonlayın yada yoğurt. İryere yatması işe yaramaz yaşam tarzını değiştirecekBen calisiyorum oda gunduz gormuyorum evdede kavga cikariyor. Yatirmayi disunuyorum biryere
Haklisinizda bilmiyorum caresizimNiye yemek veriyorsunuz hadi verdiniz brokolili linonlayın yada yoğurt. İryere yatması işe yaramaz yaşam tarzını değiştirecek
Sizde suçlusunuz bu adam 3 gün aç kalsa bişey olmaz su verin yoğurt yumurta haşlanası yeşillik yağsız süt tarçınlı suHaklisinizda bilmiyorum caresizim
Ya hakli olabilirsin. Bu adam 42 yaşında aklı başı yerinde ben yedirmesem tamam sen nasıl istersen öyle olsun diyecek biri degil. Ben bunu yasayandan yardim istedim. Kimseninde başına gelmesin kolay değil. Yoksa yazdıklarını biliyorum farkındayım sagol yinedeSizde suçlusunuz bu adam 3 gün aç kalsa bişey olmaz su verin yoğurt yumurta haşlanası yeşillik yağsız süt tarçınlı su
Sizde kilo olabilir bukadar boşverdipinize göre
merhaba, aradan bayağı zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. Bende lenfödem hastasıyım hamilelikten sonra oldum. 50 kg dan şu an 80kg kadar çıktım eşiniz yemek yiyediği için kilo alıyor zannedebilirsiniz fakat lenfödemden dolayıda kilo alıyordur Çünkü vücudunda lenf sıvısı birikiyordur. Eğer başlanıgıç aşamasındaysa daha rahat kontrol altına alabilirsiniz hastalığı. Mutlaka lenf sintigrafisi çektirerek lenfödem olduğundan emin olun. Mutlaka manuel lenf drenaj yaptırıp bandajlayarak vucudundaki lenf sıvısından kurtulmasını sağlayın zaten bu sıvıdan kurtulunca otomatik olarak kilo verecek ben her masaj ve bandajdan sonra 20 kilo veriyorum 6 ay içinde. Masaj için fizik tedavi merkezlerinden yardım alabilirsiniz İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Fİzik tedavi bölümü içinde lenfödem merkezi var ordan yardım alabilirsiniz Beyazıtta esnaf hastanesinin içinde yer alıyor geçmiş olsunMerhaba arkadaslar benim esim fazla kilolu 167 kiloya kadar ulasti. Cortizon kullanimi tatliya duskunluk vs. Bu hale geldi. Dort bes ay kadar once sag kasik agrisiyla gitti kikirdak doku ezilmis hatta bitmeye yuz tutmus. Onun agrisi zaten var. Iki ay kadar oncede her iki ayak bileginin ustunde pembelikler basladi. Sonra rengi acik mora donusmeye basladi ve yayildi sanki. Kalp damara gittik damar ultrasonu cekti. Lenfodem dedi. Ilaclara basladik. Odem attirici falan. Her sabah nar sikiyorum. Ama pek fayda ettigi yok. Zayiflamaya niyetide yok. At kestanesi unu yagi balsami ne buldumsa aldim suruyorum bakalim. Biz dogru doktora gidemedikmi. Bunu yasayan varmi. Kilo vermesi lazim zatende. Neyapacagimi sastim yardim edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?