Lenfödem!!!

Karnabahar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
418
353
18
39
Merhaba arkadaslar benim esim fazla kilolu 167 kiloya kadar ulasti. Cortizon kullanimi tatliya duskunluk vs. Bu hale geldi. Dort bes ay kadar once sag kasik agrisiyla gitti kikirdak doku ezilmis hatta bitmeye yuz tutmus. Onun agrisi zaten var. Iki ay kadar oncede her iki ayak bileginin ustunde pembelikler basladi. Sonra rengi acik mora donusmeye basladi ve yayildi sanki. Kalp damara gittik damar ultrasonu cekti. Lenfodem dedi. Ilaclara basladik. Odem attirici falan. Her sabah nar sikiyorum. Ama pek fayda ettigi yok. Zayiflamaya niyetide yok. At kestanesi unu yagi balsami ne buldumsa aldim suruyorum bakalim. Biz dogru doktora gidemedikmi. Bunu yasayan varmi. Kilo vermesi lazim zatende. Neyapacagimi sastim yardim edermisiniz?

Butun bu hastaliklar kilodan biliyorsunuzdur dimi !
Kilo vermeye niyeti yoksa gelsin yeni hastaliklar o zaman.
Gecmisolsun

Sizde suçlusunuz bu adam 3 gün aç kalsa bişey olmaz su verin yoğurt yumurta haşlanası yeşillik yağsız süt tarçınlı su
Sizde kilo olabilir bukadar boşverdipinize göre
Ya hakli olabilirsin. Bu adam 42 yaşında aklı başı yerinde ben yedirmesem tamam sen nasıl istersen öyle olsun diyecek biri degil. Ben bunu yasayandan yardim istedim. Kimseninde başına gelmesin kolay değil. Yoksa yazdıklarını biliyorum farkındayım sagol yinede

merhaba, aradan bayağı zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. Bende lenfödem hastasıyım hamilelikten sonra oldum. 50 kg dan şu an 80kg kadar çıktım eşiniz yemek yiyediği için kilo alıyor zannedebilirsiniz fakat lenfödemden dolayıda kilo alıyordur Çünkü vücudunda lenf sıvısı birikiyordur. Eğer başlanıgıç aşamasındaysa daha rahat kontrol altına alabilirsiniz hastalığı. Mutlaka lenf sintigrafisi çektirerek lenfödem olduğundan emin olun. Mutlaka manuel lenf drenaj yaptırıp bandajlayarak vucudundaki lenf sıvısından kurtulmasını sağlayın zaten bu sıvıdan kurtulunca otomatik olarak kilo verecek ben her masaj ve bandajdan sonra 20 kilo veriyorum 6 ay içinde. Masaj için fizik tedavi merkezlerinden yardım alabilirsiniz İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Fİzik tedavi bölümü içinde lenfödem merkezi var ordan yardım alabilirsiniz Beyazıtta esnaf hastanesinin içinde yer alıyor geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…