Çocuk Hastalıkları lenf nodulu

• Konu Sahibi Konu Sahibi tugen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tugen

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
411
69
323
merhaba benim 16 aylık oğlum var 5 ay önce 40 a kadar çıkan bi ateş sonrası lenf bezlerinde şişme oldu ateş sonrası geçer diye bekledik ama geçmedi doktora götürdük enfeksiyon çıktı boyun ultrosunu çekildik sol tarafında çok sayıda lenf nodulleri izlendi ayrıca triodde de nodül çıktı doktorumuz birçok hastalıktan şüphelendi en önemliside emv idi burda sonuç alamadığımız için kanını almanya ya gönderdik çok şükür negatif çıktı şimdi lenf bezi daha küçükken dışardan bakıldığında büyüme var 3 hafta boyunca sürekli kan verdik sürekli enfeksiyon çıkıyo ama antibiyotik kullanıcak kadar değil doktoru bağışıklık sistemi yok edicek diyo ama bi türlü geçmiyo normalde bu tür şişliklerin 2 haftaya kadar geçmesi gerekirmiş bu hafta kontrole götürüp tekrar boyun usgsi ve kan tahlili isteyeceğim böyle bişey yaşayan varmı aranızda yada bilen benide aydınlatırsanız sevinirim

mrb öncelikle çok geçmiş olsun bu kadar küçük bi bebekde çıkabileceğini düşünmemiştim hiç bende aynı problemi yaşadım ama 24 yaşımda .oğlun daha çok küçük genelde antibiyotik tedavisi sonuç veriyo ve koyboluyo şişlik bebek küçük olduğu için başka bi işlem yapacaklarını düşünmüyorum. inş geçer tamamen ve bi daha şişmez.ben çok şey denememe ragmen ameliyat da dahil ki ameliyat hiç bi işe yaramadı tekrar büyüdü. bence vucudunla olan enfeksiyon şişmesine sebep oluyo.ben ne zaman ki idrar yolu enfeksiyonundan kurtudum şişlikde tamamen kayboldu şükür neredeyse bi senedir yok.enfeksiyonu araştır bence allah yardımcın olsun.

teşekkürler cevap için nodullerde artış oldu fakülteye enfeksiyon servisine sevk edildik antibiyotik kullandık biraz indi ama hala var sanırım bizde suçluyu bulduk kabakulak enfeksiyonu var vucudunda doktoru geçirmiş dedi ama enfeksiyonu vucudundan atamamış hala tahlil böyle diyor umarım başka bişey çıkmaz bu arada biz kabakulak geçirdiğini bile farketmedik doktoru hafif geçirmiş olabilir dedi

İyi günler çocuğunuz şindi nasıl aradan uzun zaman geçmiş ama bizdede 4 yaşında oğlumda var ve çok endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…