A almilanesibe Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2023 125 5 30 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Meryem_3334 #21 Meryem_3334 .!.: Hayır ya sacmalama alakası bile yok Genişletmek için tıkla... Ay ne bileyim internete bakinca kanser felan yaziyor baya kotu oldum
Meryem_3334 .!.: Hayır ya sacmalama alakası bile yok Genişletmek için tıkla... Ay ne bileyim internete bakinca kanser felan yaziyor baya kotu oldum
M Meryem_3334 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Nisan 2024 125 24 25 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Meryem_3334 #22 almilanesibe .!.: Ay ne bileyim internete bakinca kanser felan yaziyor baya kotu oldum Genişletmek için tıkla... İnternet herseyı kötü yazıyo
almilanesibe .!.: Ay ne bileyim internete bakinca kanser felan yaziyor baya kotu oldum Genişletmek için tıkla... İnternet herseyı kötü yazıyo
Layylaylomm Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2024 339 134 26 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Meryem_3334 #23 almilanesibe .!.: Ebv ve cmv virüsü pozitif ciktimi veya bakildimi ? Genişletmek için tıkla... Hayır bakmadı iki dr.a gittim ikiside enfeksiyon dedi kan testi istemedi hala duruyor antibiyotik bşttş ama geçmedi
almilanesibe .!.: Ebv ve cmv virüsü pozitif ciktimi veya bakildimi ? Genişletmek için tıkla... Hayır bakmadı iki dr.a gittim ikiside enfeksiyon dedi kan testi istemedi hala duruyor antibiyotik bşttş ama geçmedi
A almilanesibe Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2023 125 5 30 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Meryem_3334 #24 esra gok .!.: Hayır bakmadı iki dr.a gittim ikiside enfeksiyon dedi kan testi istemedi hala duruyor antibiyotik bşttş ama geçmedi Genişletmek için tıkla... Ultrason yaptirdinmi ? Bana ultrason belirler ne tur oldugunu dedi . Suphede olursa biopsi isteriz dedi .
esra gok .!.: Hayır bakmadı iki dr.a gittim ikiside enfeksiyon dedi kan testi istemedi hala duruyor antibiyotik bşttş ama geçmedi Genişletmek için tıkla... Ultrason yaptirdinmi ? Bana ultrason belirler ne tur oldugunu dedi . Suphede olursa biopsi isteriz dedi .
Layylaylomm Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2024 339 134 26 19 Mayıs 2024 Konu Sahibi Meryem_3334 #25 almilanesibe .!.: Ultrason yaptirdinmi ? Bana ultrason belirler ne tur oldugunu dedi . Suphede olursa biopsi isteriz dedi . Genişletmek için tıkla... Evet hatta cok kucuk 4x7 mm ultrasonda zor göründü
almilanesibe .!.: Ultrason yaptirdinmi ? Bana ultrason belirler ne tur oldugunu dedi . Suphede olursa biopsi isteriz dedi . Genişletmek için tıkla... Evet hatta cok kucuk 4x7 mm ultrasonda zor göründü
demetfeyza Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2024 5 0 25 15 Temmuz 2024 Konu Sahibi Meryem_3334 #26 Benim sağ memede 10mm intrammaryan lenf nodu çıktı iyi huylu dedi ama elime şişlik geldikçe korkuyorum hiç gecmeyecekmi
Benim sağ memede 10mm intrammaryan lenf nodu çıktı iyi huylu dedi ama elime şişlik geldikçe korkuyorum hiç gecmeyecekmi