lenf bezimdeki şişme yardımcı olurmusunuz

bazhom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
12
0
32
kızlar çok taktım kafaya yeni doğum yaptım köprücük kemipğim üzerinde oynak beze keşfettim oda acıyordu doktora gittim antibiyotik verdi yolladı en büyüğü 18 mm reaktif denildi babamı kanserden kaybettim başına böyle gelen var mı crp 38 geldi bu arada çok kötüym internette dehşet şeyler yazıyor sorum şu ki benim köprücük kemiği üzerinde vardı boynumdakini görmedim değiyorum şişlik yo gibi

Doktora gitmişsiniz bir şey olsa farkederdi. İçiniz rahat etmiyorsa ikinci bir görüş alın ama burda çok fazla konu açılıyor lenflerle ilgili, pek çok insanın zaman zaman başına gelen çoğu zaman önemsiz bir durum. İçinizi ferah tutun sakın ve sakın internetten bakmayın. İnternet insanı bunalıma sokmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.

delibirselvi delibirselvi ah ya allah razı olsun içim ferahladı aynen internetten çok araştıruyorum bişey olsa doktor derdi demi hem dahiliyeye çıktım hem kbb hem yetinmedim doçent öğretim üyesi ona da gittim sorun yok dedi ama inanın bebeğim olunca farklı oluyormus babamıda kanserden kaybedince üzgüntü artıyor

delibirselvi delibirselvi ah ya allah razı olsun içim ferahladı aynen internetten çok araştıruyorum bişey olsa doktor derdi demi hem dahiliyeye çıktım hem kbb hem yetinmedim doçent öğretim üyesi ona da gittim sorun yok dedi ama inanın bebeğim olunca farklı oluyormus babamıda kanserden kaybedince üzgüntü artıyor
O kadar doktora görünmüşsünüz emin olun bir şey olsa farkederlerdi. İnternetten bakmayın, internet tamamen kirlilik

kızlar çok taktım kafaya yeni doğum yaptım köprücük kemipğim üzerinde oynak beze keşfettim oda acıyordu doktora gittim antibiyotik verdi yolladı en büyüğü 18 mm reaktif denildi babamı kanserden kaybettim başına böyle gelen var mı crp 38 geldi bu arada çok kötüym internette dehşet şeyler yazıyor sorum şu ki benim köprücük kemiği üzerinde vardı boynumdakini görmedim değiyorum şişlik yo gibi
Şişliğiniz geçti mi? Benimde sol köprücük kemiğinin üstünde var. Boyna yakın. Küçücük hareketli doktor önemsiz dedi ultrasondan. 3 aydır geçmedi çok sinir ediyor beni

merhaba canım yeni gördüm öncelikle hiçççç korkma ben çok korkmuştum kaç doktora gittim sayısız geçmesi 6 ayı buldu benim belki fazladır hiç endişe etme ben o korkuyla uludağ üniveristesi dekan buldum özel yerine gittim bana güldü baktı hatta lenflerin iyi çalışıyor enfeksiyonda şişer vucudun savunma mekanızması dedi ben corona aşısı sonrası oldum yüksek ateşten ve 20 lik dişim aynı zamanda enfeksiyon yapmıştı telaş etme kötü bişy olsa şişer daha da buyur hareketli olandan korkmayın

Gebelik sonrasi bunlar olabiliyor bendede.olmustu ilac kullanimi sonrasi gecti icinizi ferah tutun akliniza kotu sey getirmeyin

X