• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şuan aşırı korku panik halindeyim yardımcı olurmusunuz kızlar?

kızlar öncelikle ilginiz ve yardımlarınızdan dolayı sizlere tek tek teşekkür ederim bugün kulak burun boğaz uzmanına gittim ilk dokundu ve
lenflerde iltihap dedi iltihap kurutucu verdi ve ayın 3.ne ultrason verdi bugün iltihap kurutucuyu aldım ve kullanmaya başladım bakalım umarım faydası olur ilacm bitince gidicem kontrole

offf çok kötüyüm kızlar antibiyotik içtim bu akşam hemen fayda etmez biliyorum ama hiçbir geçme belirtisi yok :/
ağrı kesicide vermişti onla birlikte aldım antibiyotiki birkac saat iyiydi şimdi yine ağrı başladı çenemin kenarı altı semsert şiş elimle dokunamıyorum bile sanki çene kemiğim kırıldı gibi sert bir ağrı var
gittiğim kbb uzmanı aynı zamanda operatördü de anlamıştır sanırım ya başka birşey şe çok korkuyorum ağlayıp duruyorum
ayın 3 ne kadar da nasıl geçecek zaman ultrason için :/
rovamycine adlı antibiyotik i verdi 1 saat sonra dilimde bir uyuşma boğazımda sanki mentol tutmuşum etkisi vardı 1 saat sürdü geçti oda sanırım ilacın özelliği...
düngecede uyku uyuyamadım ağrıdan allahım nolur geçse biraz...

Back