Çocuk Hastalıkları Lenf bezi şişmesi..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Merabatelevole3

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
54
10
8
30
İçimi rahatlatmanıza çok ihtiyacım var oğlum 3.5 yaşında bundan 2 hafta önce alerjik rinit olduk ikimiz beraber gözlerde kaşıntı sulanma hapşırık yıkarken fark ettim kulağının arkasında nohut kadar şişlik fark ettim daha öncede boynunda çıkmıştı antibiyotikle küçüldü ama kaybolmadı doktor kanları normal korkulcak bişey yok dedi ama şimdi baktım kulağının arkasında bi şişlik daha olmuş ve kafasının içinde de gözleri daha iyileşmedi ve sürekli kaşıyor acaba lenf bezleri bu yüzden şişmiş olabilir mi var mı başına gelen tam arefe mübarek gün içim içimi yiyor

Yok mu başına gelen acaba ?? Gözden enfeksiyon kapıp lenf bezi şişer mi acaba

Geçmiş olsun canm benim oğlumun boynunda lenf bezi şişmesi var oğlunuzun durumu şuan nasıl geçti mi

Sonuç ne çıktı acaba benimde 1,5 yaşındaki kuzumun boynunun sol tarafında gözle görülür bi şişlik var sabah götürücem hastaneye ama uyuyamıyorum içim içimi yiyor

Kızlar lenf bezlerş vücudun savunma mekaniznası, her enfeksıyonda şişer bazen küçülür bazen küçülmez çok önemli değil kan değerleri normalse,, bızdw boğaz enfeksiyonu olunca çenesinin altındakı ler şişer mesela sonra gecıyor

Ya benimde bebeğim 4 aylıkken adenovirus kapti hastahaneden ondna sonra goz kenarinda bir sislik farkettim doktora göturdum önemsemedi 10 aylik oldu 10 aydır goturmedigim doktor kalmadı korkulacak bir seu yok diyorlar kafana takma yapısal diyorlar bende endişeliyim en sonunda doktor çocuğu değil beni psikiyatriste sevketti çok takıntılisin diye kan değerleri normal sadece bir sislik Elime bir şeyde gelmiyor dokununca beze gibi boş bir sislik başka hiç bir şeyi yok goz doktoruna,cildiyeye, nörolojiye,çocuk doktoruna genel cerrahiye hepsini gezdim ama annelik işte başka bir bölüme daha mi gitsem nereye gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…