Lenf bezi büyümesi

Merhaba benimde çocuğum çene altı lenf bezi 2.5 cm sağlı solllu
Antibiyotik aldık küçüldü mü diye bakılacak
1.5 yaşında Mono değerleri yüksekmiş öpücük hastalığı geçirmiş olabilir şuan öpücük hastalığı değil ama o dönem geçirmiş olma olasılığı riskli dedi dr
Şimdi dr. A sormayı unuttum 7 sene sonra antikor testi yaptırsam çıkar mı hastalığı geçirip geçirmediği
Lenfomayı lösemiyi tetikler deniyor Allahım çıldırıcam aklıma mukayyet olmak istiyorum

Bende ayni durumdan cildirmak utereyim kizimdada gecirmis diyolar ama nezaman ve hala devam ediyormu bilmiyorum lenf bezi de kücülmedi hatta buyudu biraz Allah sonumuzu hayir etsin

Merhaba benimde çocuğum çene altı lenf bezi 2.5 cm sağlı solllu
Antibiyotik aldık küçüldü mü diye bakılacak
1.5 yaşında Mono değerleri yüksekmiş öpücük hastalığı geçirmiş olabilir şuan öpücük hastalığı değil ama o dönem geçirmiş olma olasılığı riskli dedi dr
Şimdi dr. A sormayı unuttum 7 sene sonra antikor testi yaptırsam çıkar mı hastalığı geçirip geçirmediği
Lenfomayı lösemiyi tetikler deniyor Allahım çıldırıcam aklıma mukayyet olmak istiyorum
Bize antibiyotikte vermiyorlar anca kafayi yediriyorlar

Kızımda ıkı aydır lenf bezi var bir sürü teknik yaptırdık cok şükür bişey cıkmadı Ama 1 hafta önce yine cerrahta köntrol vardi ve malesef 3mm buyumüs ama cocugun dudaklarıda kırmızılık ve şişlik vardı belirtmeyi unutum EBV vürüz gecirdigi cıkmışti kanında
Cerrah bana eger tam olarak tehşiz icin ameliyat önerdi kinci öneriside 3 ayda bir konrol
Boyle bir durumda siz ne yapardınız ne düşünürsunuz kafam hic yerinde degil acaba şüpeli bişey gördü digemi ameliyat istedi düşünmekten alı koyamıyorum kendimi yoksa bu şişlik buyudü diye mi 2.3cm olmus neolur bana bir fikir bir akıl verin cok ihtıyacım var buna
Bende aynı durumdayım, lenf bezi son 20 gündür hayatımı kararttı, düşünmeden edemiyorum ve çok korkuyorum oğlum için