Gündüz kullandınız mı?Lekomed kremden memnun kaldım açıkçası.
Yukarıda resim paylaşmıştım. Yaklaşık 1 ay kullandım. Tüm tavsiyelere uydum kullanırken. Ben birde garnierin yüz temizleme jelini kullandım. Yüzümü temizledikten sonra sabah ve akşam sürdüm. Haftada 1-2 kezde yüzüme avonun peeling maskesini uyguladım. Satın aldığım yerdeki hanımefendi akşam kullanmanın daha etkili olduğunu söyledi ve tüm yüze uyguladıktan sonra, lekelerin olduğu yere benim alnımda vardı oralara daha yoğun sürüp bıraktım kremi.Ne kadar süre kullandınız?Lekeleri tamamen açtı mı?
Bugün bende başladım bu kremi kullanmaya
Sipariş verdim iki güne elimde olacak ama ben set siparişi verdim lekomed ve achromin kremleri bakalım kullanıp sizinle gelişmeyi paylaşıcam belki görsel atabilirimMerhaba arkadaşlar;
Birkaç gündür güneş koruyucu ürünleri incelerken Lekomed leke kremi gözüme çarptı. Kullanıcılardan ziyade bloggerların sayfalarında yorumları okudum. Malumunuz artık bloggerlara pek güvenmiyorum. Çünkü birçok ürün bloğunda paylaşması için ücretsiz veriliyor. Durum böyle olunca gerçekten ürünü kullanan arkadaşların gözlemi çok önemlidir. Var mı bu ürünü deneyip görüşlerini paylaşacak arkadaşlar?
Merhaba resim sizin degil galiba . Cunku ayni resmi https://rosacuce.succoaloevera.it/blog/principale/macchie-nere-sul-viso#Eki Görüntüle 2018824 Eki Görüntüle 2018825
Aklıma geldi sonuçları sizlerlede paylaşayım dedim. Yaklaşık 20.günüm bugün alnımdaki lekeler neredeyse geçti. tavsiye ederim
Sayet bu kadar etkili ise ona gore satin alalim..Eki Görüntüle 2018824 Eki Görüntüle 2018825
Aklıma geldi sonuçları sizlerlede paylaşayım dedim. Yaklaşık 20.günüm bugün alnımdaki lekeler neredeyse geçti. tavsiye ederim
Evet fotoğrafı bende lekomed sitesinden alıp yükledim.
Eki Görüntüle 2018824 Eki Görüntüle 2018825