Lekeler, Çiller Lekomed Leke kremi kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ne kadar süre kullandınız?Lekeleri tamamen açtı mı?
Yukarıda resim paylaşmıştım. Yaklaşık 1 ay kullandım. Tüm tavsiyelere uydum kullanırken. Ben birde garnierin yüz temizleme jelini kullandım. Yüzümü temizledikten sonra sabah ve akşam sürdüm. Haftada 1-2 kezde yüzüme avonun peeling maskesini uyguladım. Satın aldığım yerdeki hanımefendi akşam kullanmanın daha etkili olduğunu söyledi ve tüm yüze uyguladıktan sonra, lekelerin olduğu yere benim alnımda vardı oralara daha yoğun sürüp bıraktım kremi.

1 hafta oldu başlayalı , 28 gün kullanmamı önerdiler. Daha erken ama bence çok başarılı, kesinlikle cilt tonumda düzelme var.

Ben de kullandım :KK52:reklamda görüp sipariş verdim düZenli kullanım sonrası işe yarıyor:KK15: içeriğinde civa olmaması en güvenilir şey sağlık çalışanı olarak kanserojen madde olamaması içeriğinde beni en fazla etkileyen tarafı oldu :KK55:

Merhaba arkadaşlar;
Birkaç gündür güneş koruyucu ürünleri incelerken Lekomed leke kremi gözüme çarptı. Kullanıcılardan ziyade bloggerların sayfalarında yorumları okudum. Malumunuz artık bloggerlara pek güvenmiyorum. Çünkü birçok ürün bloğunda paylaşması için ücretsiz veriliyor. Durum böyle olunca gerçekten ürünü kullanan arkadaşların gözlemi çok önemlidir. Var mı bu ürünü deneyip görüşlerini paylaşacak arkadaşlar?
Sipariş verdim iki güne elimde olacak ama ben set siparişi verdim lekomed ve achromin kremleri bakalım kullanıp sizinle gelişmeyi paylaşıcam belki görsel atabilirim

Evet fotoğrafı bende lekomed sitesinden alıp yükledim.

Son düzenleme:
X