Lekeler, Çiller Lekomed Leke kremi kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

trifanea

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
63
16
Merhaba arkadaşlar;
Birkaç gündür güneş koruyucu ürünleri incelerken Lekomed leke kremi gözüme çarptı. Kullanıcılardan ziyade bloggerların sayfalarında yorumları okudum. Malumunuz artık bloggerlara pek güvenmiyorum. Çünkü birçok ürün bloğunda paylaşması için ücretsiz veriliyor. Durum böyle olunca gerçekten ürünü kullanan arkadaşların gözlemi çok önemlidir. Var mı bu ürünü deneyip görüşlerini paylaşacak arkadaşlar?

cnm duymadım ama konuyu takipteyim inşlh olurda bilgi alırız.

ürünün vaatleri çok iyi. Bu gün sipariş verdim. Deneyip görelim en iyisi. Bir işe yaramazsa da en azından ne olduğunu anlamış oluruz. :)

ürünün vaatleri çok iyi. Bu gün sipariş verdim. Deneyip görelim en iyisi. Bir işe yaramazsa da en azından ne olduğunu anlamış oluruz. :)
pekii yazın kullanılıyormuymuş

bilemedim geldimi peki siparişin

Evet canım ürün geldi. Bgn akşam başlayacağım. Bakalım bende etkisi ne olacak... Yüzümde leke yok fakat lekenmeye meyilli belirli bölgeler var. Daha önce atopik dermatit sorunu yüzünden cildiyenin verdiği ilaçlara bağlı olarak bölgesel leke problemi yaşadım. Genel cilt yapım lekelenmeye çok müsait ince ve hassas. Peeling ya da soyma işlemi içeren herhangi bir müdahaleyi kaldırmıyor. Bu bölgeler yazın bir şekilde tekrar gölgeleniyor. Onun için cildi yormadan faydası olabilecek bir leke kremi arayışındayım. Geçen yıl sir ağdayı ilk defa bıyık bölgemde denedim. Asla hiçbir şekilde kullanamıyorum. Bir şekilde hangi bölge olursa olsun sir ağdaya alerjim var. Ilk defa bıyık bölgesinde denedik ve 1 yıldır hafif o bölgede dudak üstünde gölgelenme mevcut. Bu yüzden denemek istiyorum açıkçası...

Evet canım ürün geldi. Bgn akşam başlayacağım. Bakalım bende etkisi ne olacak... Yüzümde leke yok fakat lekenmeye meyilli belirli bölgeler var. Daha önce atopik dermatit sorunu yüzünden cildiyenin verdiği ilaçlara bağlı olarak bölgesel leke problemi yaşadım. Genel cilt yapım lekelenmeye çok müsait ince ve hassas. Peeling ya da soyma işlemi içeren herhangi bir müdahaleyi kaldırmıyor. Bu bölgeler yazın bir şekilde tekrar gölgeleniyor. Onun için cildi yormadan faydası olabilecek bir leke kremi arayışındayım. Geçen yıl sir ağdayı ilk defa bıyık bölgemde denedim. Asla hiçbir şekilde kullanamıyorum. Bir şekilde hangi bölge olursa olsun sir ağdaya alerjim var. Ilk defa bıyık bölgesinde denedik ve 1 yıldır hafif o bölgede dudak üstünde gölgelenme mevcut. Bu yüzden denemek istiyorum açıkçası...
cnm acıklama ve cewaqlar için sağol yüzünün kullanmadan önce sonrası resmini çekermisin rica etsemmm

Merhabalar, benimde yüzümde oluşan kahverengi lekeler var. Dün bende sipariş verdim lekomed krem. Az önce geldi , hemen yazayım dedim. Kremi sürdüm yapısı ve emilimi çok güzel ilk izlenim olarak , bakalım sonuçları paylaşırım sizlerle.

Merhaba;
Çok seviniriz paylaşım yaparsanız. Ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Fotoğrafı 15. günde paylaşmayı düşünüyorum.
En azından işyerindeki arkadaşlar cilt rengimin açıldığını söylüyorlar. Hafif bir ürün. Lekeler üzerindeki etkisi için henüz tam olarak belirgin bir farklılık göremedim. Henüz erken diye düşünüyorum.

Tabi bende zaman zaman durumumu paylaşırım buradan. Bu tarz ürünler hemen sonuç vermiyor, sabırlı olmak lazım.

JPG1023456.jpg
JPG1023458.png

Aklıma geldi sonuçları sizlerlede paylaşayım dedim. Yaklaşık 20.günüm bugün alnımdaki lekeler neredeyse geçti. tavsiye ederim

X