Lekeler, Çiller Lekelerimden kurtuluyorum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

bilgedeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
160
0
evet arkadaşlar uzun süredir araştırıyordum ve ilk lazer seansına girdim.yüzümün yarısı lekelerle kaplıydı.harita gibi.güneş gözlüğü takıpta güneşlenmişim gibi bir görüntüm vardı.sonuç çok başarılı.lekelerin rengi çok açıldı.hatta kayboldu.3 seans daha devam edicem.bu arada korktuğum gibi olmadı.acısız ve 10 dakika.öyle korkmuştumki eşimle birlikte gittim

Son düzenleme:
cnm fiyat olarak ne kadar acaba bende düşünüyorum yaptırmayı elim bollaşınca yaptırmayı düşünüyorum araştırdım bir iki sitede ama fiyat bulamadım benim cildimde cok yok ama koyu renkte 4 tane falan var onlardan rahatsız oluyorum

canım bu lazerin yan etkisi var mı bir de fiyat ne kadar benim de çok az

bu bahsettiğiniz lekeler ciltte sonradan oluşan kahverengi lekeler mi acaba, hani ben gibi kahverengi tonlarında ?

bu laser tedavisinin fraksiyonel laserle tedavi başlıgı altında paylaşım alanı var ;gençleştirme,akne,leke birçok konuda sonuç alınabılmekte sayfasından tecrübelerden faydalanabilirsiniz

yazın tekrar oluyo malesef ya da yazın evde kapanıcaksın 50 faktör sürüyorum yine de oluyo kışın iyileş yazın kararsın çözüm soydurmak renk açmak değil o da riskli bu kimyasallardan kötü sonuç alınabiliyo bol şanş biraz da şansa kalmış

mrb benim yüzümde benler olmaya basladı.bırtaneydi simdi daha fazlalastı dogal benmis gibi gorunuyo bana yardım edin ne yapabilirim sagolun

fiyatı kopnusunda bana msj atar mısın bende gitmeyi düşünüyorum da

Son düzenleme:
X