Lekelerim yüzünden özgüvenim düştü

Lekesi olmayan insan mı var ?
Hepimizde var
Dua edin yüzünüzde değil
Ayrıca başka doktorlara da gidin bir çözümü vardır illa ki
Bitkisel çözümleri deneyin
Olmuyorsa da üzülmeyin
Sonuçta sizi
Seven olduğunu gibi sevsin

Kararma tarzı lekeler, avuç içi büyüklüğünde sırtımın tamamında yaygın biçimde var. Takmamak kabullenmek en güzeli en doğrusu, biraz fazla büyüttüm sanırım bu aralar gözümde
İnsulin direnciniz ne durumda ? Karaciğer enzimlerinize baktırdıniz mı ? Kilolu musunuz? Lekelerin mutlaka bir sebebi vardır.

İnsulin direnciniz ne durumda ? Karaciğer enzimlerinize baktırdıniz mı ? Kilolu musunuz? Lekelerin mutlaka bir sebebi vardır.
Zayıfım, tüm değerlerim normal. Geçmişte geçirdiğim ufak bi bağışılık sorunu temelli olduğu düşünülüyor. Rahatsızlık geçti ama izleri geçmiyor. Yani bi hastalığın yan etkisi gibi düşünebiliriz

Söyleyeceğim ama uygulayıp uygulamamak sana kalmış geçen yaz bikiniyle tatile gittim göbeğimde devasa bir leke çıktı ağladım ölmek istedim doktorlar lekemin geçmeyeceğini büyük meblağlar ödeyip lazer tedavisi olursam azalacağını söyledi . Tövbe ettim çok güçlü bir tövbe çok içten dualar ağlayarak tüm kalbimle namaza başladım ve bir hafta içinde o leke geçti . Belki bu senim için Rabbine yönelmen için bir sınavdır .

Umarım ben de kurtulurum bir gün bu lekelerden Teşekkür ederim samimi tavsiyenize

Umarım ben de kurtulurum bir gün bu lekelerden Teşekkür ederim samimi tavsiyenize
Teşekkür etme yap ne varsa Allah’tan istemese kuş uçmaz . o lekelerden kurtulacaksın sadece bunu haketmen laxım şöyle düşün birimden para istiyorsun onun için ne yaptın hangi yüzle isteyesin ben öyle yaptım gerçekten bir yaratıcı var Allah ve o kullarını eli boş döndürmez lekelerin eğer Allah isterse geçecek istemezse kalben Allah’a yöneldiğin için başka bir yerden büyük güzellikler gelecek veya bir kaza belayı önleyecek .Sadece namazını kıl dua et bunlsrı zaten yapıyorsan başka bişey onun sevgisini nimetlerini kazanmak için yapacak o kadar com şey var ki ..

Allah korusun yuzu yanık olan insanlar var fazla abartiyorsun. Arkadaşım söyledi kendi yapıyormuş pirinç lapasi yapacağım bende. Benim ailemde de leke var ve yüzlerinde bendede başladı. Keske olmasa tabi ama dünyanın sonu değil seni seven kalbini karakterini sevecek sırtındaki lekeyi takiyorsa zaten doğru insan değildir. O yuzden bu kadar takma.

venomgüzellik diye bi yer var instagramda takip etsene çare olabilir

Haklısınız evet. Ama sanırım zayıf olduğum bir dönem ki bu kadar taktım bu duruma. Yoksa böylesi içimde büyümezdi biliyorum. Alışmaya kabullenmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…