Lekelerim yüzünden özgüvenim düştü

Haklısınız, bir an önce barışmalıyım lekelerimle

Yüklediğim fotoğrafa cok benzer renkte fakat bu cok büyük görünüyor benimki parça parça yayılmış durumda tüm sırtıma

Eklentiler

• 33CD1AB0-851A-4A90-908F-0F7A339332C3.jpeg
    10,9 KB · Görüntüleme: 98
Yüklediğim fotoğrafa cok benzer renkte fakat bu cok büyük görünüyor benimki parça parça yayılmış durumda tüm sırtıma
Amannn buna mı bu kadar takıyorsun kız ne var bunda?Asla içini rahatlatmak için demiyorum.Bunun için ozguven düşer mi kendine gel Ünlülerin göğsü hep böyle guneslenmekten

Amannn buna mı bu kadar takıyorsun kız ne var bunda?Asla içini rahatlatmak için demiyorum.Bunun için ozguven düşer mi kendine gel Ünlülerin göğsü hep böyle guneslenmekten
Tebessüm ettirdiniz teşekkür ederim işte şu özel bölge koltuk altı kararmasının sırt versiyonu benimki de. Vücudumla cok barısık bi insanım ama bu yıl lekelerim küstürdü beni, yeniden barışcsm eminim

Kesinlikle barışmalısın küsmen hata Sen söylemezsen farketmez bile erkekler bazı şeyleri..Benim mesela karnım çatlak hamilelik hediye belimde de var biraz göğsümde eşim farkında bile değil sormadı bile bu neden böyle diye..

Ya da işte bunun bir ton açığı parça parça tüm sırtıma yayılmış, tabi ensemde de var. Ensemi saklıyorum açımı toplamıyor açık bırakıyorum bir yıldır mesela

Eklentiler

• 1D25FADC-4B19-4135-A7BB-66A5C7DD9022.jpeg
    15 KB · Görüntüleme: 96
Leke yüzünden evlenmekten neden çekiniyorsunuz ki? Her şeyi kusursuz mu sanki evlenenen seven sevilen insanların? Genel sağlığınız yerinde olsun da hiç dert edilecek bir şey değil seven sizi öyle bir sever ki.
Annem küçükken çaydanlık yüzünden yanmış sırtı komple kocaman kahverengi lekelerle dolu, babam annemi "Gül tenlim" diye sever ben bildim bileli, benim hatun kendinden gül desenli der, tek kelimeyle hala hayrandır anneme.
Lekeleriniz sizi tanımlayan bir şey asla değil, zamanı gelince sizi sadece siz olarak gören biriyle çok da mutlu olacaksınız eminim.

Ahhh çok teşekkür ederim bu güzel sözlerinize. Cok haklısınız dilerim kıymet bilen biri ile geçiririm ömrümü, babanız gibi vefalı bir insanla

Ya maalesef sosyal medyadaki ideal beden algısı o kadar bizi yıprattı ki. Hepimiz cildimiz daha pürüzsüz olsun saçlarımız parlak olsun istiyor bunun için bakımlar yapıyoruz. Bunun hiçbir mahsuru da yok bence. Ama her yerde karşımıza o kadar mükemmel (!) insanlar çıkıyor ki sürekli kusurlu hissediyoruz. Oysa insan bedeni böyle bir şey. Pürüzlü, gözenekli, lekeli, sivilceli... Bu noktada yapacağınız şey bedeninizle barışmak.

Leke için yanınızda durmayacaksa zaten durmasın da ne lekesi sivilce mi başka bir rahatsızlık mi mutlaka bir çözümü vardır

Haklısınız, ister istemez etkiliyor bizi sosyal medya, halbuki kimsenin bedeni kusursuz değil tabi saydığınıız tüm bunlara kusur dersek ki bunlar kusur bile değil. Herkesin bedeni farklı hepsi bu. Umarım kabulleneceğim lekelerimi. Yorumlar beni cok rahatlattı diyebilirim

Leke için yanınızda durmayacaksa zaten durmasın da ne lekesi sivilce mi başka bir rahatsızlık mi mutlaka bir çözümü vardır
Haklısınız. Yukardaki fotolar gönderdim onlara benzer lekeler tüm sırtımda yaygın. Çözüm bulamadım her türlü işlem uygulandı lazer dahil sonuç alamadım

Haklısınız. Yukardaki fotolar gönderdim onlara benzer lekeler tüm sırtımda yaygın. Çözüm bulamadım her türlü işlem uygulandı lazer dahil sonuç alamadım
Gördüm şimdi denizde yanmista soyulmuş gibi ya da su damlacığı kalmista güneş görmüş gibi cok denizde vakit geçirenlerde olur mesela buna benzer, hiçte kötü değil giy asilini gez dolas.Gercekten kötü durmuyor fazla takıyorsun kafana

Bu fikirden sıyrılın. Sizden leke gördüğü için soğuyan zaten hiç gelmesin.
Lekeleriniz kötü değil. Kötü de olabilirdi. Bakın ben sedef hastasıyım. Evliyim.

Egzama mi ,sedef mi farklı bir cilt sorunumu mutlaka bir çözümü vardir.Rahmetli Agop Kotağyan gibi uzman bir cilt doktorunun görmesi lazımm.Gecmezse de sıkıntı değil bana kötü gelmedi ama insan takınca takıyor haklisin

Evet maalesef bu sıralar cok taktım. Gereksiz bir takıntı olduğunun da farkındayım ama işte bu ara cok etkiledi beni

İlk fotoğraf vitiligoya benziyordu. İkinci fotoğraf benzemiyor.

Hiçbir rahatsızlık değil her türlü tetkik yapıldı. Vücudum üretmiş bir sorun yok sağlık açısından. Bu ara hassas dönemdeyim belki günah keçisi lekelerim oldu bilmiyorum. Umarım sıyrılırım bir an önce bu düşünceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…