Haklısınız, bir an önce barışmalıyım lekelerimleMesela benim burnumun hemen yanında da bir izim var. Küçükken sivilce benzeri bir şey çıkmış. Ben de elimle devamlı oynayınca iz yapmış. Ama ben o lekeyi çok seviyorum. Özgüven bunlarla ölçülmez. Kendinizi olduğunuz gibi kabullenin. Siz kendinizde devamlı kusur bulursanız bir başkası da bulmaya başlar.
Amannn buna mı bu kadar takıyorsun kız ne var bunda?Asla içini rahatlatmak için demiyorum.Bunun için ozguven düşer mi kendine gelYüklediğim fotoğrafa cok benzer renkte fakat bu cok büyük görünüyor benimki parça parça yayılmış durumda tüm sırtıma
Tebessüm ettirdiniz teşekkür ederimAmannn buna mı bu kadar takıyorsun kız ne var bunda?Asla içini rahatlatmak için demiyorum.Bunun için ozguven düşer mi kendine gelÜnlülerin göğsü hep böyle guneslenmekten
Kesinlikle barışmalısın küsmen hataTebessüm ettirdiniz teşekkür ederimişte şu özel bölge koltuk altı kararmasının sırt versiyonu benimki de. Vücudumla cok barısık bi insanım ama bu yıl lekelerim küstürdü beni, yeniden barışcsm eminim
Ahhh çok teşekkür ederim bu güzel sözlerinize. Cok haklısınız dilerim kıymet bilen biri ile geçiririm ömrümü, babanız gibi vefalı bir insanlaLeke yüzünden evlenmekten neden çekiniyorsunuz ki? Her şeyi kusursuz mu sanki evlenenen seven sevilen insanların? Genel sağlığınız yerinde olsun da hiç dert edilecek bir şey değil seven sizi öyle bir sever ki.
Annem küçükken çaydanlık yüzünden yanmış sırtı komple kocaman kahverengi lekelerle dolu, babam annemi "Gül tenlim" diye sever ben bildim bileli, benim hatun kendinden gül desenli der, tek kelimeyle hala hayrandır anneme.
Lekeleriniz sizi tanımlayan bir şey asla değil, zamanı gelince sizi sadece siz olarak gören biriyle çok da mutlu olacaksınız eminim.
Haklısınız, ister istemez etkiliyor bizi sosyal medya, halbuki kimsenin bedeni kusursuz değil tabi saydığınıız tüm bunlara kusur dersek ki bunlar kusur bile değil. Herkesin bedeni farklı hepsi bu. Umarım kabulleneceğim lekelerimi. Yorumlar beni cok rahatlattı diyebilirimYa maalesef sosyal medyadaki ideal beden algısı o kadar bizi yıprattı ki. Hepimiz cildimiz daha pürüzsüz olsun saçlarımız parlak olsun istiyor bunun için bakımlar yapıyoruz. Bunun hiçbir mahsuru da yok bence. Ama her yerde karşımıza o kadar mükemmel (!) insanlar çıkıyor ki sürekli kusurlu hissediyoruz. Oysa insan bedeni böyle bir şey. Pürüzlü, gözenekli, lekeli, sivilceli... Bu noktada yapacağınız şey bedeninizle barışmak.
Haklısınız. Yukardaki fotolar gönderdim onlara benzer lekeler tüm sırtımda yaygın. Çözüm bulamadım her türlü işlem uygulandı lazer dahil sonuç alamadımLeke için yanınızda durmayacaksa zaten durmasın da ne lekesi sivilce mi başka bir rahatsızlık mi mutlaka bir çözümü vardır
Gördüm şimdi denizde yanmista soyulmuş gibi ya da su damlacığı kalmista güneş görmüş gibi cok denizde vakit geçirenlerde olur mesela buna benzer, hiçte kötü değil giy asilini gez dolas.Gercekten kötü durmuyor fazla takıyorsun kafanaHaklısınız. Yukardaki fotolar gönderdim onlara benzer lekeler tüm sırtımda yaygın. Çözüm bulamadım her türlü işlem uygulandı lazer dahil sonuç alamadım
Evet maalesef bu sıralar cok taktım. Gereksiz bir takıntı olduğunun da farkındayım ama işte bu ara cok etkiledi beniGördüm şimdi denizde yanmista soyulmuş gibi ya da su damlacığı kalmista güneş görmüş gibi cok denizde vakit geçirenlerde olur mesela buna benzer, hiçte kötü değil giy asilini gez dolas.Gercekten kötü durmuyor fazla takıyorsun kafana
Egzama mi ,sedef mi farklı bir cilt sorunumu mutlaka bir çözümü vardir.Rahmetli Agop Kotağyan gibi uzman bir cilt doktorunun görmesi lazımm.Gecmezse de sıkıntı değil bana kötü gelmedi ama insan takınca takıyor haklisin
Hiçbir rahatsızlık değil her türlü tetkik yapıldı. Vücudum üretmiş bir sorun yok sağlık açısından. Bu ara hassas dönemdeyim belki günah keçisi lekelerim oldu bilmiyorum. Umarım sıyrılırım bir an önce bu düşüncedenEgzama mi ,sedef mi farklı bir cilt sorunumu mutlaka bir çözümü vardir.Rahmetli Agop Kotağyan gibi uzman bir cilt doktorunun görmesi lazımm.Gecmezse de sıkıntı değil bana kötü gelmedi ama insan takınca takıyor haklisin
Kahverengiliklerini kast ettim, koyuluğunu yani. Lekelerim açık değik koyu renkliİlk fotoğraf vitiligoya benziyordu. İkinci fotoğraf benzemiyor.
Dilan polat leke tedavisi?Bu da bir seçenek aslında, önceliğim kabullenmek olsun durumu, işin içinden cıkamazsam da bu yolu düşüneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?