slm arkadaşlar ben 3 yıldır lekeler le savaşıyorum denemediğim yol kalmadı gitmediğim doktor kalmaddı pskolojik olarak çok etkiledi beni eşim boş ver dedi geçmese geçmesin sen böylede güzelsin dedi

ama ne fayda aynaya bakınca başka birini görüyordum sanki gaziantepte oturuyorum g.antep tıp merkezi diğe bi hastane var sonunda oraya gitim ve jinekolojiyede gönderdi beni kist varmış :2:bende lekerin nedenlerinden biri oymuş biri oymuş birde bi bayan asla soğuk suyla tuvalede girmemeliymiş sıcak su kulanmalıymış şaştım ama gitiğim doktor 50 yaşın üstüdeydi ama cildi bebek

gibiydi buna borçluymuş sıcak suya yani bana lekelerimiçin XXXXXXXX verdi akne ve sivilcelerimde vardı onun içinde XXXXXXmerhem verdi çok faydalı arkadaşla bu ilaçlar özelikle düzenli kulanılırsa

kadın doğumda bana doğum kontrol hapı verdi kist ve cildim için için ama bana kilo aldırdı 4 ay kulandım sonra bıraktım ama yüzüme fadaları çok iyi geldi halen kulanı yorum tavsiye ediyorm arkadaşlar cilt sorunu yaşıyanları anlıyorum bide interneten girin şems aslan diye bitki uzmanı var siz lekelere balkabağı şurubu ve lekeleri diye girin size faydası olacaktır şems aslan vide suda var bakın benden bukadar