• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelere kimyasal peeling...

Zamanilac

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
648
0
316
Merhaba arkadaslar.benım yuzumde dogumden ve gunesten kalma lekeler var.bi cok şey denedım ama sonuç alamadım.dün bı yerle gorustum kımyasal peelıng için.p.tesıye randevu aldım yanı p.tesı ilk seansa baslıyoruz hayırlısıyla.6 seans gıdıcem.sonucları yazarım merak eden olursa.
Burada yaptırıp memnun kalan veya kalmayan varmı dıye merak ettım.inş kurtulurum bu lelekelerde. :81:son umudum zaten

bende güneş lekeleri var. son bir kaç yılda oluştu....umarım peelingten iyi sonuç alırsın..sonuçlarını merakla bekliyorum...istanbulda isen nerde ne kadar a yaptırıyorsun?

bende güneş lekeleri var. son bir kaç yılda oluştu....umarım peelingten iyi sonuç alırsın..sonuçlarını merakla bekliyorum...istanbulda isen nerde ne kadar a yaptırıyorsun?

istanbulda degılım canım konyada yaptırıyorum.6 seansını 450 ye anlastım.umarım sonuc alırım yazarım buradan sonucları.

inşallah kurtulursun.lekelerin nasıl? yeni mi oluştu?..güzel haberlerini bekliyorum....takipteyim...

yok canım ne yenısı 5 yıllık falan.hamıleykende iyice yogunlastı.inş kurtulurum.yarın ilk seansım var bakalım nasıl olcak.insallah okadar para bosa gıtmez.ama umıdım var.bakalım hayırlısı artık:)

yazını şimdi gördümde bende akne lekeleri için ege üniversitesinde yapmıştım 3 seans ama faydasıolmadı.meyva asitlerinden oluşuyo çok yakıcı.ben her seans başına 40 tl vermiştim ama 3 sene önceydi.sen yaptınmı nasıl hissediyorsun

yazını şimdi gördümde bende akne lekeleri için ege üniversitesinde yapmıştım 3 seans ama faydasıolmadı.meyva asitlerinden oluşuyo çok yakıcı.ben her seans başına 40 tl vermiştim ama 3 sene önceydi.sen yaptınmı nasıl hissediyorsun

İLK seansını p.tesı gunu yaptırdım canım.ama henuz hıc bır fark goremedım.belkı ılk seans oluncadır bılemıyorum.ewet meyve asıtlerıyle soyacaklarmıs.6 seans anlastık bız.bıde destekleyıcı kremler sattılar bana.fena pahalıydı.pişman oldum ama gırmıs bulundum.inş deger.bakalım dıger seanslar ne olacak.2 haftada bır gıdıcekmısım.yazarım gelışmelerı burdan...

bende doktorumla konuşarak ddf nin leke ürünü aldım...benim lekelerim yeni sayılır...en eskisi 3 yıllık...ama bu yaz çok oluştu..taze taze ....dumanı üstünde birçok lekelerimin....bu tarz leke açıcı kremler kullandın mı?

:24:
bende doktorumla konuşarak ddf nin leke ürünü aldım...benim lekelerim yeni sayılır...en eskisi 3 yıllık...ama bu yaz çok oluştu..taze taze ....dumanı üstünde birçok lekelerimin....bu tarz leke açıcı kremler kullandın mı?

canım bı donem expıgment kullanım.gercekten cok faydasını gordum.ama tamamen bıtırmedı.en azından hafıfletmıstı.soyarak atıyor oda lekelerı...

kalıcı oldu mu? yoksa kremi bırakınca eski haline döndü mü? bu arada güneş koruyucu ne kullanıyorsun?ben vichy ve babe kullandım...en büyük hatam gün boyunca kremi tekrarlamam...sanırım bu nedenlede lekelerimde artış oldu..dr daylong önerdi..fiyatı 78 tl. günde bir kere sürmek yeterliymiş...babe bitmek üzere..bitince ona geçmeyi düşünüyorum...

doktora kimyasal peelingi sordum.lekelerin tekrarlama ihtimali olduğunu söyledi....o nedenle bana tavsiye etmedi.....umarım sen iyi netice alırsın....

kalıcı oldu mu? yoksa kremi bırakınca eski haline döndü mü? bu arada güneş koruyucu ne kullanıyorsun?ben vichy ve babe kullandım...en büyük hatam gün boyunca kremi tekrarlamam...sanırım bu nedenlede lekelerimde artış oldu..dr daylong önerdi..fiyatı 78 tl. günde bir kere sürmek yeterliymiş...babe bitmek üzere..bitince ona geçmeyi düşünüyorum...

ben sebamed 50 faktörluk kullanıyorum.ama sımdı peelıngı yapan kendı bı tane yazdı onu kullancakmısım ve gunde bırkac defa tazeleyecekmısım.expıgment kullandıktan sonra yenıleme olmadı lekelerde.sebamed korudu galıba:))

slm arkadaşlar ben 3 yıldır lekeler le savaşıyorum denemediğim yol kalmadı gitmediğim doktor kalmaddı pskolojik olarak çok etkiledi beni eşim boş ver dedi geçmese geçmesin sen böylede güzelsin dedi:38: ama ne fayda aynaya bakınca başka birini görüyordum sanki gaziantepte oturuyorum g.antep tıp merkezi diğe bi hastane var sonunda oraya gitim ve jinekolojiyede gönderdi beni kist varmış :2:bende lekerin nedenlerinden biri oymuş biri oymuş birde bi bayan asla soğuk suyla tuvalede girmemeliymiş sıcak su kulanmalıymış şaştım ama gitiğim doktor 50 yaşın üstüdeydi ama cildi bebek:emir_bebek: gibiydi buna borçluymuş sıcak suya yani bana lekelerimiçin XXXXXXXX verdi akne ve sivilcelerimde vardı onun içinde XXXXXXmerhem verdi çok faydalı arkadaşla bu ilaçlar özelikle düzenli kulanılırsa :12: kadın doğumda bana doğum kontrol hapı verdi kist ve cildim için için ama bana kilo aldırdı 4 ay kulandım sonra bıraktım ama yüzüme fadaları çok iyi geldi halen kulanı yorum tavsiye ediyorm arkadaşlar cilt sorunu yaşıyanları anlıyorum bide interneten girin şems aslan diye bitki uzmanı var siz lekelere balkabağı şurubu ve lekeleri diye girin size faydası olacaktır şems aslan vide suda var bakın benden bukadar:12:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar ben 3 yıldır lekeler le savaşıyorum denemediğim yol kalmadı gitmediğim doktor kalmaddı pskolojik olarak çok etkiledi beni eşim boş ver dedi geçmese geçmesin sen böylede güzelsin dedi:38: ama ne fayda aynaya bakınca başka birini görüyordum sanki gaziantepte oturuyorum g.antep tıp merkezi diğe bi hastane var sonunda oraya gitim ve jinekolojiyede gönderdi beni kist varmış :2:bende lekerin nedenlerinden biri oymuş biri oymuş birde bi bayan asla soğuk suyla tuvalede girmemeliymiş sıcak su kulanmalıymış şaştım ama gitiğim doktor 50 yaşın üstüdeydi ama cildi bebek:emir_bebek: gibiydi buna borçluymuş sıcak suya yani bana lekelerimiçin XXXXXXXX verdi akne ve sivilcelerimde vardı onun içinde XXXXXXmerhem verdi çok faydalı arkadaşla bu ilaçlar özelikle düzenli kulanılırsa :12: kadın doğumda bana doğum kontrol hapı verdi kist ve cildim için için ama bana kilo aldırdı 4 ay kulandım sonra bıraktım ama yüzüme fadaları çok iyi geldi halen kulanı yorum tavsiye ediyorm arkadaşlar cilt sorunu yaşıyanları anlıyorum bide interneten girin şems aslan diye bitki uzmanı var siz lekelere balkabağı şurubu ve lekeleri diye girin size faydası olacaktır şems aslan vide suda var bakın benden bukadar:12:
aynı sekılde denemedıgım bişey kalmadı.ama benımkıler guneş ve dogum lekesı.umarım bende veda ederım artık bu lekelere...

Benim de yüzümde igneli epilasyon sonrasi lekeler kaldi. 5 yildir da beni cok rahatsiz ediyor herseyi denedim gecmedi en sonunda kimyasal peelingi denedim büyük bir umutla ama malesef oda digerleri gibi bir ise yaramadi rengi biraz acildi ama gecmedi. daha sonra cilt hassas oldugu icin günes koruyucu krem kullanmama ragmen rengi eski halini aldi.
Size bir tavsiye eger yapan kisi garanti vermiyorsa yaptirmayin ya da en azindan konunca yarisini vericem diger yarisini ise gecince vericem demeniz kendine güvenen kisi bu teklifi kabul eder bence. Benim cilt doktoru gecmeyinca ödedigim miktarin yarisi geri verdi...
Sanirim bu lekelerle bas etmek cok zor.

Benim de yüzümde igneli epilasyon sonrasi lekeler kaldi. 5 yildir da beni cok rahatsiz ediyor herseyi denedim gecmedi en sonunda kimyasal peelingi denedim büyük bir umutla ama malesef oda digerleri gibi bir ise yaramadi rengi biraz acildi ama gecmedi. daha sonra cilt hassas oldugu icin günes koruyucu krem kullanmama ragmen rengi eski halini aldi.
Size bir tavsiye eger yapan kisi garanti vermiyorsa yaptirmayin ya da en azindan konunca yarisini vericem diger yarisini ise gecince vericem demeniz kendine güvenen kisi bu teklifi kabul eder bence. Benim cilt doktoru gecmeyinca ödedigim miktarin yarisi geri verdi...
Sanirim bu lekelerle bas etmek cok zor.

bunun için gec artık canım.parayı bastan pesın ödedım.garantıde vermedı zaten yuzde 70 dedı.2 seansa da gırdım.hala ne soyulma ne kızarıklık cıldımdede hıcbır degısıklık olmadı.sanırım bu işe yaramıyck.ama cok para verdım ya.kremı peelıngı derken.kadesım lazer yaptırdı 3 seansta gectı.cok pişman oldum walla.ama olan oldu.ümidi kestım yanı.bakalım son seansa kadarbır degısme olcakmı....

merhaba arkadaslar.gectıgımız p.tesı gunu 3. seansada gırdım.hatta gıttıgımde ılk olarak soyledım benım yuzumde hıcbır soyulmanın olmadıgını bu sekılde memnun olmadımı belırttım.sonra baska bır bayan gırdı seansa ve mıkro dermabrozyon dıye bırsey uyguladı yuzumuze.bu arada kardesımle bırlıkte yaptırıyoruz.neyse bı ceşıt cıldı kazıma işlemıymıs.ama fena canım yandı.nerdeyse bırakın dıye bagıracaktım.okadar yanı.ertesı gun yuzum yüzülmüş sekılde yara içindeydı.yaralar 3 gun ıcınde kabul bagladı ve dokuldu.sonuc yuzumde yaralarında verdıgı kızarık lekelerın dısında hıc bır degısıklık yok.yanı daha kottu oldu.bu p.tesı bıdaha cagırdılar bakalım.bu defa ne yapacaklar.artık iice umıtsızlıge kapılmaya basladım...:95:

Back
X