Lekeler, Çiller lekelere bioderma white objective kullananlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

petunyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
179
59
98
39
İzmir
Bioderma white objective kullanmaya badladim.lekelere etkili olur umarim.aslinda buyuk lekwlwr degil.cil gibi gunes lekeleri.gerci yuzume aydinlik verse yeter.bu seriyi daha once kullanan var mi?
Sizce etkisi olur mu?ilk defa bioderma kullanicam.

Ayrica ben daha 9nce hep dogal maskeler kullaniyordum.bunlar ise yariyor ama kalici cozum degil maalesef.maskeyi birakinca yine eski hale donuyorsun.

Bioderma white objective kullanmaya badladim.lekelere etkili olur umarim.aslinda buyuk lekwlwr degil.cil gibi gunes lekeleri.gerci yuzume aydinlik verse yeter.bu seriyi daha once kullanan var mi?
Sizce etkisi olur mu?ilk defa bioderma kullanicam.
Bendede lekeler var. Degisiklikleri paylasirsan sevinirim. İkili urunmu.

White objective temizleyicisini.gece gunduz kremini aldim.bi de bioderma gunes kremi.gece gunduz kremi ikiliydi.indirimdeydi zaten.tam set alms oldum.
Gunes koruyucusu aydinlik birakiyor.temizleyicisini de begendim.kremleri simdilik bilemicem.etkilerini burada paylasirim.

ben bayadır bu ürünü kullanıyorum, güneş kremi olarak da yandakini kullanıyorum
lekelere bi faydasını görmedim henüz valla olduğu gibi duruyorlar
ama yine de kullanıyorum tabi

Eklentiler

• bioderma-white-objective-foaming-cleanser-500-ml-1-1-yuz-temizleme-kopugu-z.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 1.226
  • bioderma-photoderm-spot-spf-50-30-ml-gunes-koruyucu.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 769
Temizleyici ile gunes kremi bunlardan ama ayrica 2 tane nemlendiricisi ve leke gidericisi var.onlari da aldim.asil leke tedavisi o kremlerle olacak insallah. Ama bunlar da yeni leke olusmasini engeller tabi.

Ilk defa bi urunu bu kadar duzenli kullandim.cunku kremler gunluk olarak yuzume aydinlik veriyor.
3 hafta duzenli kullanimda gecmeyen sivilce lekelerimi gecirdi.
yalniz bende yogun bi sivilcelenme yok.regl donemlerinde cikan sivilcelerin lekelerinden bahsediyorum.hafif morluk gibi iz kalirdi bende.onlar gecti.

gunes lekeleri icin bir sey diyemicem.henuz onlar icin erken sanirim.
gece ve gunduz kremi c vitamini iceriyormus.sanirim onun etkisi oluyor.
Lekelerde de gelisme olursa burada paylasicam.

Urunun adini yazar misiniz

Bi de peeling etkili temizleyicisini ve gunes kremini kullaniyorum.
su an kampanyali.yari fiyatina aldim hepsini.

Merhabalar
Bende yeni aldim urunleri. Gunduz icin sebium serisini kullanicam cunku azda olsa sivilce sorunum var. Gece icinde white serini. Cok tavsiye aldim biodermayla ilgili umarim olumlu sonuclar alirim.

Bu seriyi kullanıp hiçbir fayda görmedim normalde bioderma ürünlerini severim ama bu seri direk çöp bnm gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…