Maske Tarifleri Lekeler ve yağ bezeleri

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

prenses4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
87
1
42
Biraz önce emel acarın programında izledim. Guzelik uzmanı söyledi.
1 kaşık bebe yağına biraz avakado yağı karıştırıp sürülecekmiş..
Bilgisi olan kulanan varmı??

valla kullanmadım ama bebe yağını hayatta sürmemeye kararlıyım. yaşadığım için sölüyorum bi ara herkes bebe yağı sür çok güzel karartıyo yazın dedi sürdüm ve sürdüğüm yerlerde kıllanma başladı. iyi ki önceden farkettim durdurdum. bence kullanmayın belki sadece bende etki göstermiştir bilmiyorum ama düşünün

Aa çok ilginç ne alâkaymış ki. Ben bide bugun bebe şampuanı ve toz şekerle peeling taktım. Umarım kılamam :)

bunu bana tavsiye eden arkadaşa gitmiştim ne bu böle kıllandırdı bu beni diye. arkadaş yüzünü bi ışığa tuttu (sarışındır ondan kılları belli olmuyo) aman tanrım bu ne dedim. bebe yağının içinde bol miktarda badem yağı var ondan olabilir dedi ama ben çok memnunum güzel bronzlaştırıyo sürücem dedi. ben sürmedim yani bebe şampuanını bilmiyorum ben sadece yağı için söledim.

bilgi için teşekkürler cnm.. ama ben oğlumda kullanıyorum sürekli öyle kıllanma falan olmadı? gerçi kendisi erkek çocuk olduğundan gözüme batmamışta olabilir :)

X