• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenmelerim var lutfenn fikir veriin !!

Reglin son gününde zaten içerde kalmış olan kan kendini dışarı attığı için genelde bahsettiğiniz çamur gibi kahverengi akıntı gelir. Ama ilk kez yaşıyor da olabilirsiniz. Eğer ilk 3 gün kırmızı olduysa ve bugün kahverengi olduysa bir sorun yoktur. Şayet benim her ay böyle olur
Ilk defa bole oldgu icin panik yptm normal ozmn oylemii

Skm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle
Regl kaç gün gecikti şuan kuzum eğer gecikmen varsa hemen bi test al yap bence yerleşme kanaması gibi geldi bana🙏🏻

Belki geç döllenmedir kuzum ya bilemiyorum en kesin sonuç kan testi bir de kan ver bakalım 🙏🏻
Onda da aynı şimdi arada kollarım ağrıyor sızlıyor yani bide bu 1 aydır canım hiç yemek yemek istemiyor iştahım kesilmiş kan testi yapayim da negatif çıkınca üzülüyor insan 😔

Arkadaşlar bu ay çok garip bisey oldu adetime daha 5 gün varken çok hafif karın ağrım vardı kahverengi leke geldi ondan önce aşırı yapışkan pembemsi akıntim vardı akşam saat onda kanamam oldu ama su gibi ve bir ped bile dolmadı 1 gün bile sürmedi bitti şimdi de kahverengi lekem geliyor bu yerlesme kanamasi olabilir mi ve kahverengi akıntim gelir gelmez baş ağrım da başladı ara ara başım ağrıyor 😟 lütfen yorum yapın yerlesme kanamasi bu şekilde olabilir mi

Arkadaşlar bu ay çok garip bisey oldu adetime daha 5 gün varken çok hafif karın ağrım vardı kahverengi leke geldi ondan önce aşırı yapışkan pembemsi akıntim vardı akşam saat onda kanamam oldu ama su gibi ve bir ped bile dolmadı 1 gün bile sürmedi bitti şimdi de kahverengi lekem geliyor bu yerlesme kanamasi olabilir mi ve kahverengi akıntim gelir gelmez baş ağrım da başladı ara ara başım ağrıyor 😟 lütfen yorum yapın yerlesme kanamasi bu şekilde olabilir mi
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun bende yerleşme kanaması yaşadım iki gün üç damla oldu maksimum koyuydu yapı olarak yarın bir test yapın isterseniz inşallah gebelik vardır

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun bende yerleşme kanaması yaşadım iki gün üç damla oldu maksimum koyuydu yapı olarak yarın bir test yapın isterseniz inşallah gebelik vardır
Lekelerim dhaa bitmedi idrar testi yapsam çıkar mı ki

Yarın sonucunuzu yazın lütfen hayırlısıyla vardır inşallah eğer yerleşme kanamasıysa kanda çıkar diye düşünüyorum

Back