• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenmelerim var lutfenn fikir veriin !!

Insolur

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
47
21
18
35
Adetime 1 hafta kala 2 3 gun kahverengi lekelenmem ve acik pembe akintim oldu bu kahverengi leke cok koyu geldi bazi gunler. Ve suan adetim 3 gun gecikti hala adet belirtim yok. Sizce yerlesme kanamasi vea gebelik belirtisi olabilirmi ? Lutfeen cevap verin.

Kisiden kisiye degisiyor.Bazisinda adete 3 gun kala pozitif cikiyor bazisinda bir hafta sonra.Sabah ilk idrarla tekrarla cnm

Canım ben adetimden 3 gün önce kan testi vermiştim negatifti tam adet günümde kahverengi lekelenmem oldu ertesi günde geldi sonra kesildi meğerse yerleşme kanamasıymış adetim düzensiz olduğu için bekledim 10 gün kadar sökülemedi diye düşündüm 10. Gün tekrar kan verdim pozitifti. Inşallah seninde yerleşme kanamasıdır hayırlı haberlerini bekliyoruz 🙏🏻 şimdi düşünüyorum da hiç idrar testi yapmamıştım hamile kaldığımda kendime şaşıyorum şuan ama şimdi en ufak gecıkmede hemen teste koşuyorum 😅

Canım ben adetimden 3 gün önce kan testi vermiştim negatifti tam adet günümde kahverengi lekelenmem oldu ertesi günde geldi sonra kesildi meğerse yerleşme kanamasıymış adetim düzensiz olduğu için bekledim 10 gün kadar sökülemedi diye düşündüm 10. Gün tekrar kan verdim pozitifti. Inşallah seninde yerleşme kanamasıdır hayırlı haberlerini bekliyoruz 🙏🏻 şimdi düşünüyorum da hiç idrar testi yapmamıştım hamile kaldığımda kendime şaşıyorum şuan ama şimdi en ufak gecıkmede hemen teste koşuyorum 😅
Cok sevindim senin adina 😘 Allahiim insallah benimde yerlesme kanamasidir 😍

Adetime 1 hafta kala 2 3 gun kahverengi lekelenmem ve acik pembe akintim oldu bu kahverengi leke cok koyu geldi bazi gunler. Ve suan adetim 3 gun gecikti hala adet belirtim yok. Sizce yerlesme kanamasi vea gebelik belirtisi olabilirmi ? Lutfeen cevap verin.
olabilir en kesin sonuç için beta hcg yaptır bebek yerleştiği zamandediğin gibi bi kanama oluyormuş zaten 3 günde geçmiş eğer bebek varsa hcg de çıkar zaten

Ben cevabınızı okudum da benimde sizin anlattığınız gibi benzer sizin kanamanız kahverengi ve koyu muydu?

Iyi aksamlar kizlar bn reglim 4.gunundeyim fakat bildiginiz kahverengi rengi gldi camur gbi peceteye nedr szce sebebi.s fikri olan varmi.s

Skm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle

Iyi aksamlar kizlar bn reglim 4.gunundeyim fakat bildiginiz kahverengi rengi gldi camur gbi peceteye nedr szce sebebi.s fikri olan varmi.s
Reglin son gününde zaten içerde kalmış olan kan kendini dışarı attığı için genelde bahsettiğiniz çamur gibi kahverengi akıntı gelir. Ama ilk kez yaşıyor da olabilirsiniz. Eğer ilk 3 gün kırmızı olduysa ve bugün kahverengi olduysa bir sorun yoktur. Şayet benim her ay böyle olur

Back