Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olmam gereken gun yaptim ama negatifti. Erken mi yaptim acaba testiOlabilir cnm test yaptin mi
Yarin sabah tekrar yapicam bakalim. Burada kizlardan cevap aldikca daha iyi hissediyorum kendimiKisiden kisiye degisiyor.Bazisinda adete 3 gun kala pozitif cikiyor bazisinda bir hafta sonra.Sabah ilk idrarla tekrarla cnm
Hic bir belirti yok adet zamani karnim agrirdi agri falan 0Insallah guzel sonuclar alirsin cnm.Baska belitin var mi
Cok sevindim senin adinaCanım ben adetimden 3 gün önce kan testi vermiştim negatifti tam adet günümde kahverengi lekelenmem oldu ertesi günde geldi sonra kesildi meğerse yerleşme kanamasıymış adetim düzensiz olduğu için bekledim 10 gün kadar sökülemedi diye düşündüm 10. Gün tekrar kan verdim pozitifti. Inşallah seninde yerleşme kanamasıdır hayırlı haberlerini bekliyoruzşimdi düşünüyorum da hiç idrar testi yapmamıştım hamile kaldığımda kendime şaşıyorum şuan ama şimdi en ufak gecıkmede hemen teste koşuyorum
![]()
olabilir en kesin sonuç için beta hcg yaptır bebek yerleştiği zamandediğin gibi bi kanama oluyormuş zaten 3 günde geçmiş eğer bebek varsa hcg de çıkar zatenAdetime 1 hafta kala 2 3 gun kahverengi lekelenmem ve acik pembe akintim oldu bu kahverengi leke cok koyu geldi bazi gunler. Ve suan adetim 3 gun gecikti hala adet belirtim yok. Sizce yerlesme kanamasi vea gebelik belirtisi olabilirmi ? Lutfeen cevap verin.
Insallah kuzummCok sevindim senin adinaAllahiim insallah benimde yerlesme kanamasidir
![]()
Ben cevabınızı okudum da benimde sizin anlattığınız gibi benzer sizin kanamanız kahverengi ve koyu muydu?Canım ben adetimden 3 gün önce kan testi vermiştim negatifti tam adet günümde kahverengi lekelenmem oldu ertesi günde geldi sonra kesildi meğerse yerleşme kanamasıymış adetim düzensiz olduğu için bekledim 10 gün kadar sökülemedi diye düşündüm 10. Gün tekrar kan verdim pozitifti. Inşallah seninde yerleşme kanamasıdır hayırlı haberlerini bekliyoruzşimdi düşünüyorum da hiç idrar testi yapmamıştım hamile kaldığımda kendime şaşıyorum şuan ama şimdi en ufak gecıkmede hemen teste koşuyorum
![]()
Koyu değildi rengi canım kahvemsi pembemsi açık renktiBen cevabınızı okudum da benimde sizin anlattığınız gibi benzer sizin kanamanız kahverengi ve koyu muydu?
Anladım benim 2 gün sürdü dün başladı bugün bitti yani düzgün adet de olmadım anlam. Veremedim bakalım artık hayırlısıKoyu değildi rengi canım kahvemsi pembemsi açık renkti
Sen yine de test yap kuzum kişiden kiişiye değişir sonuçta belki yerleşiyordur meleğinAnladım benim 2 gün sürdü dün başladı bugün bitti yani düzgün adet de olmadım anlam. Veremedim bakalım artık hayırlısı
Test yaptım ve negatif çıktıSen yine de test yap kuzum kişiden kiişiye değişir sonuçta belki yerleşiyordur meleğin![]()
Belki geç döllenmedir kuzum ya bilemiyorum en kesin sonuç kan testi bir de kan ver bakalımTest yaptım ve negatif çıktı![]()
Reglin son gününde zaten içerde kalmış olan kan kendini dışarı attığı için genelde bahsettiğiniz çamur gibi kahverengi akıntı gelir. Ama ilk kez yaşıyor da olabilirsiniz. Eğer ilk 3 gün kırmızı olduysa ve bugün kahverengi olduysa bir sorun yoktur. Şayet benim her ay böyle olurIyi aksamlar kizlar bn reglim 4.gunundeyim fakat bildiginiz kahverengi rengi gldi camur gbi peceteye nedr szce sebebi.s fikri olan varmi.s