Lekelenmeler

semanur Demir

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
145
44
25
Merhabalar arkadaşlar ben geçen ay rahim filmi çekildim 1 haftadan az lekelenmelerim oldu ve bitti
Ardından 27 günlük döngü gününün ardından adet oldum ama her adet döneminden daha farklı bir adet normalde en az 28 en fazla 33 günde bir adet olurdum mevsimsel olarak değişirdi genellikle düzenli adet görürdüm filmden sonra işte 27 gün sonra geldi çok farklıydı lekelenme tarzında oldum normalde 6-7 gün sürerdi bu defa lekeli sürüp 9 gün adetli kaldım ardından duşumu aldım 1 hafta temiz kaldım ve tekrar lekelenmemek oldu ve durdu bu aralarda kan testi ve kaset testleri verdim negatif çıktı neyse bugün doktora gittim hiçbir sorun olmadığını tekrar kan testi vermemi söyledi yine negatif çıktı yine bir üzüldüm 🥹 neyse ama ben ilk adet günlerindeki gibi ağrılar çekiyorum özellikle sol kasığım çok ağrıyor kramplar giriyor anlamdm bu durumum normal mi acaba adetten çıkalı bir hafta oldu tekrar lekelenmek normal mı neyden kaynaklandığını düşünüyorum ama cevap alamıyorum bilen olursa lütfen yardımcı olur musunuz 😢

X