• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme

lalerkaranfil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar merhaba yeni hamileyim iki gün önce öğrendim şuan lekelenmem var sabah lekeyi sonra kan geldi kahve tonu oldu yağarken akmıyor ayağa kalkınca geliyor az ped doldıracak şekilde değil chatgbtye sordum yerleşme kanaması dedi yerleşme kanaması yaşayan var mı şuan endişeliyim yarı doktora gideceğim düşük yapmak istemıyorum dördüncü gebeliğin üçünü kaybettim

Kızlar merhaba yeni hamileyim iki gün önce öğrendim şuan lekelenmem var sabah lekeyi sonra kan geldi kahve tonu oldu yağarken akmıyor ayağa kalkınca geliyor az ped doldıracak şekilde değil chatgbtye sordum yerleşme kanaması dedi yerleşme kanaması yaşayan var mı şuan endişeliyim yarı doktora gideceğim düşük yapmak istemıyorum dördüncü gebeliğin üçünü kaybettim
Kimse yokmu kızlar nolur cevap verin çok endişeliyim

Kimse yokmu kızlar nolur cevap verin çok endişeliyim
Endıselenmeyın lütfen ablam 1-2 ay boyunca yaşadı hatta bazen bıldıgımız kan görüyordu ama normalmıs bu süreçlerde . Yerleşme kanamasıdır. Olurda çoğalırsa ve rengı kıpkırmızıysa muhakkak doktora görünün bu arada hayırlı olsun sağlıcakla gelsın ınsallah🤲🏻

Endıselenmeyın lütfen ablam 1-2 ay boyunca yaşadı hatta bazen bıldıgımız kan görüyordu ama normalmıs bu süreçlerde . Yerleşme kanamasıdır. Olurda çoğalırsa ve rengı kıpkırmızıysa muhakkak doktora görünün bu arada hayırlı olsun sağlıcakla gelsın ınsallah🤲🏻
Çok teşekkür ederim en son kasım 28 de düşğk yaptım ve hamile kaşdım şimdi ona benzer rengi kırmızı oluyor kahve oluyor artıp azalınca tedirgin oldum gerçekten istiyorum kötü haber'de almak istemiyorum doktordan

Çok teşekkür ederim en son kasım 28 de düşğk yaptım ve hamile kaşdım şimdi ona benzer rengi kırmızı oluyor kahve oluyor artıp azalınca tedirgin oldum gerçekten istiyorum kötü haber'de almak istemiyorum doktordan
Eger böyle bır tehlıkenız varsa yarın doktora görünun lütfen ınsallah sağlıklı bır sekılde kucağınıza alırsınız dedıgım gıbı ablamda oyleydı doktor rahmın bıraz genıs dedı ondan böyle ve yerleşme kanamasıdır tabıı ılacta yazdı progestan dı yanlış hatırlamıyorsam

Eger böyle bır tehlıkenız varsa yarın doktora görünun lütfen ınsallah sağlıklı bır sekılde kucağınıza alırsınız dedıgım gıbı ablamda oyleydı doktor rahmın bıraz genıs dedı ondan böyle ve yerleşme kanamasıdır tabıı ılacta yazdı progestan dı yanlış hatırlamıyorsam
Yarın sabah inşallah gidiyorum doktora canım umarım güzel haber verir

İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız duam sıznle stres yapmayın lütfen nasıpse asla düşmez ama tedbir alına
İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız duam sıznle stres yapmayın lütfen nasıpse asla düşmez ama tedbir alın
Ay Allah' razı olsun canım benim Rabbimde inşallah senin gönlüne göre versin🤲❤❤

İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız duam sıznle stres yapmayın lütfen nasıpse asla düşmez ama tedbir alın
Kaç haftalıksınız son verdiğiniz beta kaç çıkmıştı?

Ben 18 günlük gebeyim betam 227 daha keseyı ve bebegı gormedım dua edın lütfen çok yıpranarak bu süreçlere geldım
Endişelemeyin stres yapmayın sürekli yatın sadece yemek yemek ve tuvalete gitmek icin yerinizden kalkınn düzenli takip edin artışı insallah birşey yoktuurr💖

Düzenli hcg takibi yaptırdın mı yani gün aşırı iki kat artış oldu mu henüz kese oluşmamıştır bu değerle ama artışların durumu gebelik sağlıklı mı diye ip ucu olabilir

Daha önce 3 kaybınuz olmuş ya genetik test pıhtılaşma vs baktırmış mıydınız

Pıhtılaşma çok az var bende genel ile engel durum değil dedi doktor galiba buda düşük oldu kanama yoğun geldi sulu şeklide
Etkiliyor demek ki size tavsiyem çok iyi bi perinatologla devam etmeniz.
İnşlallah gebeliğiniz devam ediyordur

Back
X