Lekelenme

Bende çok zor bekliyorum zaman geçmiyor resmen 😄 kimyasal gebelik nasıl oluyor nasıl anlaşıyor kimyasal olup olmadığı hiç bir fikrim yok o konuda
Sanırım tam gebelik oluşmadan adete dönüyor emin değilim yine araş tırın

Kaset testte önerdiğiniz bir marka varmış hangisi en doğru sonuç veriyor
Ben labaquick kullandım hiç yalancı pozitif çıkmadk ama eczaneler de olmuyor netten almıştım artimed bebetime falan da kullandım hiç yalancı pozitif çıkmadı birkaç marka denersiniz pozitif çikarsa hepsi de yanlış olacak d değil ya

Ben labaquick kullandım hiç yalancı pozitif çıkmadk ama eczaneler de olmuyor netten almıştım artimed bebetime falan da kullandım hiç yalancı pozitif çıkmadı birkaç marka denersiniz pozitif çikarsa hepsi de yanlış olacak d değil ya

Adet gecikmesini beklemeye gerek yok bunlarda dimi varsa kesin çıkar yani

Adet gecikmesini beklemeye gerek yok bunlarda dimi varsa kesin çıkar yani
Yumurtlama dan 11 12 gün sonra çıkıyor ben 11 . Günde öğrenmiştim baya silikti sora kan verdim kan da 41 çıktı

Erken olanlar sanki 7 8 9 günde sonuç vermeye başlıyor ama onlar yanıltıcı da olabiliyor hassas olduğu için normal olanlar daha güvenilir

Yumurtlama dan 11 12 gün sonra çıkıyor ben 11 . Günde öğrenmiştim baya silikti sora kan verdim kan da 41 çıktı
Bende çıkmadı ya betayı zaten lekelenmenin ertesi günü verdim doktor erken çıkmaz dedi. Bugün anneme sordum o da lekelenme varken çıkmaz lekenin kesilmesini bekle dedi. Ama lekelenme yaşarken testi pozitif çıkanlarda oluyor. Çok değişik ya. En sağlıklısı adet gününü beklemek galiba çok zor ama…

Bende çıkmadı ya betayı zaten lekelenmenin ertesi günü verdim doktor erken çıkmaz dedi. Bugün anneme sordum o da lekelenme varken çıkmaz lekenin kesilmesini bekle dedi. Ama lekelenme yaşarken testi pozitif çıkanlarda oluyor. Çok değişik ya. En sağlıklısı adet gününü beklemek galiba çok zor ama…
Adet gününe de 3 gün kalmış oluyor sanki pazartesi salı gibi
Benim bildiğim yerleşme lekesi günlerce sürmez bitmesi gerek o zamana

Adet gününe de 3 gün kalmış oluyor sanki pazartesi salı gibi
Benim bildiğim yerleşme lekesi günlerce sürmez bitmesi gerek o zamana
Evet normalde 2-3 gün sürer deniyor ama benim beş gün oldu bugün. Şuan daha az tabi inşallah yarın biter ya. Sıkılmaya başladım çünkü bu durumdan ve belirsizlikten

Evet normalde 2-3 gün sürer deniyor ama benim beş gün oldu bugün. Şuan daha az tabi inşallah yarın biter ya. Sıkılmaya başladım çünkü bu durumdan ve belirsizlikten
Kırmızı oluyor mu peki sadece kahve mi

Yaaa ben lekelenme varken test verdim negatif çıktı şimdi adet gecikmemde 4 gün. Bekliyorum test yapmadım pazartesiye bekleyeceğim bakalım.
Kahverengi akıntı 4 gün sürdü bitti bi gün yoğun gelmişti diğer günler peçeteye.
Kafayı yicem artık kist filan mı oldu da böyle yoksa gebelik mi sabahtan akşama kadar burda konu okuyorum

Yaaa ben lekelenme varken test verdim negatif çıktı şimdi adet gecikmemde 4 gün. Bekliyorum test yapmadım pazartesiye bekleyeceğim bakalım.
Kahverengi akıntı 4 gün sürdü bitti bi gün yoğun gelmişti diğer günler peçeteye.
Kafayı yicem artık kist filan mı oldu da böyle yoksa gebelik mi sabahtan akşama kadar burda konu okuyorum
Benimde daha var adetime mecbur beklicem bende pazartesiyi şuanda ovülasuon testimin son hali bu şekilde arada bir hcg testi yaptım negatif çıktı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    47 KB · Görüntüleme: 6
Sadece kahve rengi bugün günlük pedim ceviz büyüklüğünde lekelendi sadece şuanda peçeteye silince geliyor
Anladım İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Buraya yazın lütfen sonucu ☺

Back
X