Canım gebelik testi için henüz erken yumurtlama testinde 24 yumurtlama 25 catlama olmuş. Bir kaç gün daha bekle test için. inşallah olumlu sonuç alırsınMerhabalar martın 12 sinde adetim bitti 24 ünde yumurtlama yakaladım. Yumurtlamadan sonra bel ağrısı yaşadım bir kaç gün. Yumurtlamadan 7 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu bel ve kaşık ağrımla beraber. Şuan lekelenmenin 4. Günündeyim. Ovülasyon testimde iki çizgi de koyu çıkıyor ancak hiç erken gebelik testi negatif çıktı. Reglime yaklaşık 1 hafta 10 gün var ve asla erken regl olmam. Bu lekelenme tutunma lekesi mi tutunma lekesiyse bu kadar uzun süre lekelenme olabilir mi? Aynı durumu yaşayan varmı yada bilgisi olan? Yardımcı olabilir misiniz? Ovülasyon takibimi bırakıyprum bakıp dönüş yapabilirseniz sevinirim
Peki lekelenme böyle devam eder mi sizceCanım gebelik testi için henüz erken yumurtlama testinde 24 yumurtlama 25 catlama olmuş. Bir kaç gün daha bekle test için. inşallah olumlu sonuç alırsın
Onu bilemiyorum maalesefPeki lekelenme böyle devam eder mi sizce
Bende emin olamıyorum. Şuan tutunma lekesi varsaymamın tek nedeni asla erken adet olmamam buna dayanarak tutunma lekesidir diyorum. Bakalım inşallah lekelenme kısa sürede kesilir ve tutunma olurOnu bilemiyorum maalesef
Ama şuan hala kahverenki akıntım var ve bugün ki ovğlasuon testim de koyu renkli31 inde tekrar koyulaşmış sanki 2. Yumurta olablir mi
Fotoğrafta yan sayfada 2 nisana ait ovülasyon testi var bugün ki testte aynı sonuç verdi onu eklememişim deftereAma şuan hala kahverenki akıntım var ve bugün ki ovğlasuon testim de koyu renkli
Fotoğrafta yan sayfada 2 nisana ait ovülasyon testi var bugün ki testte aynı sonuç verdi onu eklememişim deftere
İki defa olabiliyor mu yumurtlama. Ama daha önce hiç böyle lekelenme falan yaşamadım bentest hatalı değilse 2 . yumurta o zaman
Nadir de olsa olabiliyor lekelenme genelde pkos da çok oluyor yumurta geliştirici kür ilaç kullandınız mı?İki defa olabiliyor mu yumurtlama. Ama daha önce hiç böyle lekelenme falan yaşamadım ben
Gebelik testi yaptım ama negatif çıktı erken gebelik için de yumurtlamadan sonra 10-12 gün geçmesi lazım sanırım. Bugün biraz daha azaltı lekelenme yine kahverengi pütürlü leke geliyor ama peçedeye geliyor sadece. Bel ağrım da geçti sayılırNadir de olsa olabiliyor lekelenme genelde pkos da çok oluyor yumurta geliştirici kür ilaç kullandınız mı?
Lekelenme sebebi ağır iş hareket stres vs de olabilir ama ovulasyona göre 2. Yumurta ya da hamilelik olabilir gebelik testi de yapın☺
3 aydır doktor kontrolüne gidiyorum planlı çocuk için. Folik asit kullanıyorum sadece yumurtalıklarım temiz pcos değilim hiç bir sorunum yok çok şükür. Yani ben tutunma lekesidir diye düşünüyorum aslında ovğlasyonda hala koyu çıkıyor çünkü. Sadece erken gebelik testi negatif onu da çok erken yaptım galiba o yüzden çıkmadıNadir de olsa olabiliyor lekelenme genelde pkos da çok oluyor yumurta geliştirici kür ilaç kullandınız mı?
Lekelenme sebebi ağır iş hareket stres vs de olabilir ama ovulasyona göre 2. Yumurta ya da hamilelik olabilir gebelik testi de yapın☺
Yumurtlama 24 ise 11. Gün oluyor aslında olmadı kan verin pazartesi net sonuçGebelik testi yaptım ama negatif çıktı erken gebelik için de yumurtlamadan sonra 10-12 gün geçmesi lazım sanırım. Bugün biraz daha azaltı lekelenme yine kahverengi pütürlü leke geliyor ama peçedeye geliyor sadece. Bel ağrım da geçti sayılır
Biraz daha beklemek istiyorum aslında kan testini bayramın ikinci günü verdim ve 2 çıktı beta doktorda tutunma lekesi olabilir iki hafta sonra kan ver dedi. Bugün de bir korkuya aşırı hassasiyet gösterdim midem bulandı .Yumurtlama 24 ise 11. Gün oluyor aslında olmadı kan verin pazartesi net sonuç
Pazartesi 1 hafta geçmiş olacak aslında varsa çıkar sadece kimyasal vs emin olmak için demiştir ben olsam pazartesi hem kaset test hem kan testi yapardım iki hafta bekleyememBiraz daha beklemek istiyorum aslında kan testini bayramın ikinci günü verdim ve 2 çıktı beta doktorda tutunma lekesi olabilir iki hafta sonra kan ver dedi. Bugün de bir korkuya aşırı hassasiyet gösterdim midem bulandı .
Bende çok zor bekliyorum zaman geçmiyor resmenPazartesi 1 hafta geçmiş olacak aslında varsa çıkar sadece kimyasal vs emin olmak için demiştir ben olsam pazartesi hem kaset test hem kan testi yapardım iki hafta bekleyemem
Kaset testte önerdiğiniz bir marka varmış hangisi en doğru sonuç veriyorPazartesi 1 hafta geçmiş olacak aslında varsa çıkar sadece kimyasal vs emin olmak için demiştir ben olsam pazartesi hem kaset test hem kan testi yapardım iki hafta bekleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?